Mám 18 rokov,v živote sa mi páčil možno jeden chlapec tak,že som ho mala veľmi rada a (asi) som bola aj zaľúbená.Nechodili sme spolu,bolo to celkom dávno. Asi pred 4 rokmi. Odvtedy sa mi žiadny chlapec nepáčil.A keď sa ma niekto spýta,že čo sa mi páči na chlapcoch alebo ako by mal vyzerať môj budúci partner tak neviem.Vždy keď som si v hlave predstavovala vzťahy tak vždy len s chlapcom,lebo tak mi to prišlo prirodzené.No teraz mám zo seba blbé pocity,že čo ak som divná,niečo somnou nieje v poriadku alebo či dokonca nie som na ženy,i keď ma žiadna žena v realite nikdy nepriťahovala a nič som k žiadnej necítila.
Napíšem ti pohľad 18r. chlapca. Ako prvé ho zaujme jej telo a nejaké to vonkajšie "vyzarovanie" a samozrejme s tým spojená predstava fyzického zblíženia, neskôr povaha - mali by spolu vedieť tráviť voľný čas, vedieť sa porozprávať a zasmiať. Neskôr uvažuje, či je to žena na vážny vzťah a ci si s nou dokáže predstaviť budúcnosť.
Zamilovanosť je podľa mňa niečo takéto
Nie je s tebou nič zlé.. si mladučká a ešte len začneš postupne zisťovať čo sa ti páči, čo ti vyhovuje, čo od života a od partnera očakávaš.
Páči sa mi ako to eskalovalo z toho, že s tebou nie je v niečo v poriadku na to, že dokonca by si mohla byť na ženy 😅 aj keby si bola, neznamená to, že si divná alebo že s tebou je niečo zle... ale podľa mňa to nebude v tomto... nie každý sa na zamiluje na prvý pohľad do každého fešáčika, ktorý prejde okolo a počuje hneď svadobné zvony... u mňa to napr. vždy začínalo kamarátstvom a až potom sa mi začal daný chlapec páčiť, keď som zistila, že sme na jednej vlne... ži svoj život, uvidíš kto ti príde do cesty... nemyslím si, že by si mala nejaký problém, ktorý treba okamžite riešiť
Nie je s tebou nic zle. Len si este nestretla cloveka co by ta hlbsie zaujal. Mne sa do 24r nikto nepacil. Si mladucka venuj sa skole svojmu zivotu nemusis mat hnet vazny vztah Lebo vsetky tvoje kamosky maju ..
Ani mna nejak extra nezaujimali. :D
Este mas cas, prava laska pravdepodobne este len pride.
si uplne v pohode, ono to raz pride 🙂
Ahoj,
tak ja blahozelam tebe aj tvojim rodicom v dnesnej dobe sexovania uz pomaly od 14tich.
Oni mozu kludne spavat a ty sa zameras na dolezitejsie veci.
Vobec sa netrap, ja som na pubertu a chalanov velmi cas nemala. Riesila som zial dost blbu situaciu.
Prveho priatela som stretla na chate, s kamoskou sme oslavovali naridky 🙂 Boli sme spolu 8 rokov.
Si uplne ok, neboj.
Mala som spoluziacky, ktore malu od 15 sexualnych partnerov. V konecnom dosledku neboli stastnejsie, po troch rokoch sa rozrosoravali. Jedina jedna z nich, ktora bola s jednym od tych 17tich sa za neho aj byfala, deti maju.
Neboj stretnes este svoju lasku a zrejme nejednu 🙂
To, ze si na zeny ani neries, dnes je to v 70% taa moda skor.
Nepremyslaj vela... Nemusis byt "napichana" na chalanov... Moze ta v zivote zaujimat kopec inychveci, a potom pride chlap, pri ktorom ti bude fajn...mozno ta este nikto nezaujal, pretoze nebolo cim...