Mám 18 rokov a potrebujem poradiť ohľadom vzťahu

andy_ada
12. sep 2015

ahojte,poprosím o radu nie odsudzovanie! mám 18 a mamu nemám tak skúšam tu,nakoľko viem,že je tu veľa mamičiek,ktoré by mi možno poradili..ide o problém..s jedným chalanom.. Má 25,pracuje v jednom bare pri nás,kde si občas s kamarátkami zájdem na kávičku.chodím tam už dosť dlho a začali sme po sebe pozerať. V jeden deň som tam sama zostala dlhšie a vypýtal si moje číslo,že by sme niekedy mohli niekam zájsť-na obed,na kávičku.. začalo to tak,že mi párkrát za deň písal sms že čo robím a ako sa mám. Odvtedy ma však nikam nepozval a stretávali sme sa iba uňho v podniku. Predvčerom mi napísal sms,že či neprídem k nemu na kávu a pozrieť si film. Na to som mu odpísala,že radšej by som zašla niekam do mesta..Odvtedy sa neozval a bojím sa,že mu ide iba o jedno..

jana_eyre
12. sep 2015

ak mu nejde iba o jedno, ozve sa neskor a vyhovie tomu co si napisala 😉 ak sa neozve, mozes byt rada, ze si sa zachovala tak dobre ako pises a zminimalizovala si riziko popalenia sa..

teraz pockaj 🙂

stepanka274
12. sep 2015

Suhlasim s prispevkom vyssie

11031981
12. sep 2015

tie suhlasim s tym nazorom jana_eyre.

dominika6
12. sep 2015

@andy_ada
Ano ide mu iba o jedno...spravaj sa nedobytne

tjaden
12. sep 2015

@andy_ada bože ten ti tak jasne dáva najavo, že si chce zasekať že až... ak by ozaj o teba mal záujem píše volá a stretne sa s tebou kdekoľvek, a že pozrieť si film :D ja už som si takto zopár filmov pozrela :D alebo ukázať čivavy...to tiež zaberá 😀 nenechaj sa odrbať a hlavne pretiahnúť nejakým debilom, ak by si sa s ním aj vyspala znova by sa ozval len ak by chcel, iba že by sa do teba zaľúbil a už nikdy žiadnu inú nechcel..no ale nežijeme v rozprávke. Prepáč, že ti to píšem takto tvrdo ale radšej to vedieť dopredu ako potom ľutovať. 😉 Jo a skús si nájsť nejakú kamošku,odporúčam staršiu, ja som mala mladšie a tie mi dali také rady, že dnes ľutujem, že som ich počúvala, lepšie by bolo keby mi niekto napísal to čo ja teraz tebe.

babydesire
12. sep 2015

andy_ada Aj ja si myslim,ze nema hlbsi zaujem.zrejme sa mu pacis vyzorovo asi si prenho pritazliva ale ak by mu ozaj slo o teba ako o dievca ktore by rad spoznal,da si stebou rande niekde vonku.

bonaqa2013
12. sep 2015

Tak chalanom vo veku 25 rokov vačšinou ide o to jedno..... 😀 😀 😀

libka1
12. sep 2015

nuz tym ze do mesta s tebou nezasiel dal dost jasne najavo kam chcel zajst 😀 neboj, takych este bude co ta budu pozivat k sebe na film 😉 je len na tebe, ktory ti za to aj bude stat ten film si s nim pozriet 😅

13091991
12. sep 2015

ziadny slobodny casnik nebude s tebou chodit na prechadzky :D...