Ahojte, som tu nová. Mám 17 rokov a pomaly už neviem komu veriť lebo keď pomôžem tak vtedy som aká úžasná ale to len keď stále niekto potrebuje,ale keď ja potrebujem pomôcť tak zrazu nik taký tu nie je 🙁 nejaká dobrá duša ktorá je na tom rovnako a hlada nejakú spoločnosť ?
@veronikaszabova okej tak neviem ako to tu chodí 😏
@mijuska12 stacilo si pozriet pravidla, s ktorymi si pri registrovani suhlasila.
@mijuska12 a ty planujes tehotenstvo alebo veci okolo, ze si prisla MK?
@kittykat22 neplánujem tehotenstvo ani nič take ešte čas 🙂
@mijuska12 modry konik ma zameranie hlavne na tehotenstvo, porod, materstvo a vychovu dietata 🙂 ako riesia sa tu aj ine veci - ale to len okrajovo. Nechces ist radsej na nejaku stranku kde budu tvoji rovesnici ktori riesia problemy podobne ako ty?
@kittykat22 asi si to tu zmylila s pokecom 🙂
@veronikaszabova tak pokec je uchylarium, tam sa neda. Ale urcite su komunity online kde sa stretavaju mladi ludia.
A čo že je na MK prečo by nemohla byť.Kopec je tu bezdetných aj takých čo nemôžu mať det alebo teraz mňe dcérka zomrela a sa mám odhlasiť z MK lebo neplanujem tehotenstvo. A otázka či planuje tehotenstvo snád jej vec nie tvoja.Toto je verejne tak ak má aj 17 to je vec.V pravidlách som nikdy nevydela aby bolo napisane že musi mať deti alebo plánovať tehotenstvo.Ked sa to bude volať stránka kittykat22 a veronikaszabova MK s.r.o. bude sa platiť členstvo prosim nerozkazujte kto môže a kto čo nemôže a či ONA planuje tehotenstvo tak teba je potom nič kittykat 22.Hej čoby s pokecom z LIve chatom si to pomylila akým pokecom rovno Live chat.To či sa zaradila správne alebo nie nato je admín prosim pekné.
@kittykat22 tak to som nevedela,no ale nie je zakázané aby som tu nemohla byť a proste aj ja raz možno budem mamičkou takže nemám dôvod odchádzať. No zatiaľ má takéto problémy trápia.
@veronikaszabova lebo pokec je strašne super appka 🙈 sami uchylaci veľmi super 😀
Tak sa hovori ze v nudzi spoznas priatela. Komu si dobra len ked nieco potrebuje to Nie je kamaratka: takych ludi je Strasne vela. Musis sa naucit selektovat kto Ta mà naozaj rad. Ludia su dost falošni a využivacni. Ozajstna kamoska ti pomoc vrati.
@mijuska12 ahoj, vidim, ze si dalsia, co tu okrem jednej dostala "same uzasne" odpovede. Tak to tu uz chodi. To uz rovno nemuseli ani odpisovat, ked sa im prispevok nepacil. Tak teraz skusim k veci - urcite mas niekoho z rodiny, aspon mamu, o koho sa opriet. Teraz su ludia ozaj falosni, mozno, tam kde si v triede/ skole, mas takych vselijakych ludi. Ale to neznamena, dalej v tvojich studiach, ked budes, ze sa nezoznamis s niekym, s kym si zapasujete. Takisto rozne kurzy, zaluby, vylety alebo neskor zamestnanie- urcite vsade uz cihaju na teba aj fajn ludia, s ktorymi sa zoznamis a pojde to. To, ze teraz momentalne nemas okolo seba to, co by si potrebovala, neznamena, ze neskor to k tebe nepride... tak vela stastia prajem
@dilino pretoze stranka ma svoj smer. To je ako ked ides drogerie a je tam drogeria, ako ked ides do kaviarne a nehra tam hlasna hudba. Samozrejme veci sa prelinaju - ale ak tu chces z toho mat druhy pokec - voila. Ako staci ze sa tu denne objavuje xy nezmyselnych no name diskusii, psychopatickych prispevkov a znudenych deti ... mozno by sa tu mohla prestahovat polovica pokecu a konik namiesto moj porod robit videa moje problemy s kamaratkou z vedlajsieho domu. Stranok kde su deti v jej veku a riesia podobne problemy su. Ty asi tiez nepojdes riesit plodne dni, problemy s otehotenenim na pokec (alebo niekde inde). Slecna ma 17 rokov a o dietati sa jej ani nesniva.
@kittykat22 tu je mrte presne takych prispevkov a ty to tu riesis teraz, akurat ked chce 17 rocna pomoct???? A este takymto sposobom. Si jej ozaj nemusela ani odpisovat, riad sa heslom: radsej pomlcim. Ked sem pisu rozne bezdetne atd , zeny, co maju v praci problemy atd, uplne ine zamerania ako je tehotenstvo a ty sa pustis odpudivo do 17 rocnej!? Ja byt jej mamou, prizabit ta je malo!
@kassandra25 ale prosim ta, nerob z toho dramu. Je to dieta, patri medzi deti. No a ja dufam, ze v ked bude mat moje dieta problem v 17 rokoch s kamaratmi tak pride za mnou. Nie ze bude vypisovat niekde medzi tehotne matky 🙄
Este by som dodala ze v živote ti malokto nejak zasadne pomoze- ze si vsetko musis vediet pomoct sama. Kamošky su skor taky ventil ze sa im zdoveriš oni Ta vypočuju bez odsudzovania. A to je to naj co pre teba mozu urobit.
@kassandra25 tak hneď nová a hneď taký podrb,že čo tu robíš asi tak 🤦🏻♀️ Ako nerobím si z toho ťažkú hlavu lebo vidím,že niekomu to strašne prekáža ak niekto chce normálne starsiu radu alebo len tak pokecať s ľudmi písomne a takto to dopadne. áno mám. Len mňa častokrát chytá zlá nálada,že sú takí ľudia, že tá pomoc a potom tá vďaka 😏 ja neviem proste veľakrát sa trápim kvôli tomu lebo akože neviem sa cez to preniesť
Teraz mas lockdown ale v realite sa naj hladaju kamosky v živote mimo net. Mas 17 to je vek ked sa lahko da skamaratit v tvojom veku mi 5bab povedalo ze som ich naj kamoska.. kde su dnes..niektore kamosky su na Dane obdobie v zivote ine su na cely. Ale to je dost vzacne. Mala som aj vela “zlych “ kamošiek lebo ma fascinovali vselijake typy zvlastne. Tu moc kamosky nenajdes hoci Ja mam jednu super z Mk piseme si skoro denne uz par rokov aj sme sa stretli ked som bola na Svk. Skus na fb nieco lokalne ty potrebujes kamosky s ktorymi budes chodit von z okolia.
@kittykat22 Heh zvláštny odpovede normálne padajú tu hej ale nič z toho nerobím, to je tvoj názor,ktorý ti neberiem 🙂
Akože keď tu môžu byť registrovaní ľudia čo zakladajú tému, že moja mama smrdí čo s tým a podobne tak ozaj už každý môže, je tu milion nezmyselných tém a netýkajú sa ani deti, ani rodičovstva tak táto holka tu môže úplne v pohide byť, veď chce len radu, nikoho nepohorsuje a keď jej nemáte ako radiť tak jej neodpovedajte, načo sa ohlasujete
Ja som naopak rada ze neriesis ci mozes byt tehotna 😂ale skor veci co patria k tvojmu veku😀
@mijuska12 no v 17 je to ťažké, veľa ľudí z tvojho okolia sa zatiaľ "formuje" dnes sú kamošky s tebou za týžden sa im páči niečo iné tak presedlajú, skús si nájsť nejaký koníček napr. posilňovňu ak ťa baví šport, tam nájdeš skôr baby s ktorými si budeš rozumieť a nemusia mať 17,ja som nikdy nemala kamosky v svojom veku, lebo ma nezaujímali veci ako ich, keď som mala tvoj vek tak som chodila von s kamošku kt.mala deti skoro v mojom veku.
@mijuska12 staci zalozit jednu diskusou, nie kopu o tom istom.