Mám 17 rokov a som taký polovičný introvert

10. jún 2024

Ahojte mam otazku. Mam 17 rokov. Som taky polovicny introvert. Rada travim cas s ludmi, ktorych poznam najmä svojou rodinou. Mam par kamaratov, ktorych si vazim. Prisla som na internat su tu baby extrovertky. Viem sa s nimi rozpravat a celkom sme si sadli. No v poslednej dobe ma trapi, ze vacsina bab v mojom veku uz mala priatela alebo maju. A vikend travia s nim alebo s kamaratmi vonku. Ja som skor doma s rodinou alebo so psikom niekde v prirode. Rada pozeram serialy alebo si nieco kreslim pocuvam hudbu. A mam taky pocit, ze som divna ked som s rodinou miesto kamaratov a miesto hladania frajera alebo chalana idem radsej s rodicmi k starym rodicom. Som ja ta divna? A tiez sa niekedy obavam, ze kedze som nikdy vztah nemala a ani mi to teraz velmi nechyba tak sa bojim, ze to tak ostane navzdy a ja ostanem ozaj sama.

pininka1
10. jún 2024

Nie si, tvoj čas ešte príde.

autor
10. jún 2024

@pininka1 myslis?

madeincssr
10. jún 2024

Si mladucka a mas pekne vztahy s rodinou. Kazdy dospieva inym tempom a je ina povaha (intenzita komunikacie s rovesnikmi, zoznamovanie sa). Nesil to. Ked sa ti nejaka akcia so spoluziackami/spolubyvajucimi (ktore su slusne a su ti sympaticke) pozdava, chod. Ak nie, nechod. Vsetko pride, ak sa budes spravat prirodzene, nepodliehat stadu, nepretvarovat sa, ale ani sa nestranit dobrych (normalnych) ludi. Kolektivny nazor (pod vplyvom najvacsich kriklunov) je casto nespravny.

vanilkovazmrzka
10. jún 2024

Ved si dieta, a uplne normalne

lauricka
10. jún 2024

Si úplne v poriadku, ži tak, ako ti vyhovuje a ako sa cítiš dobre. Nepotrebuješ sa s nikým porovnávať.

hnedovlaska1234
10. jún 2024

To akoby som seba počula😄

autor
10. jún 2024

@hnedovlaska1234 ako to myslis?

heln
10. jún 2024

ano, introverti sa citia niekedy trochu divny...
naozaj mas cas na seriozny vztah, potrebujes dozriet, dospiet, venovat sa skole.
bud taka, ako sa citis dobre, nic ti neujde.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivett1
11. jún 2024

v pohode, veď možno ani nie si introvertka, máš kamarátov 😊extrovertka neznamená, že budeš mať v 17 chalana😁extrovertka je povaha, cíti sa dobre medzi ľuďmi, nie s jedným človekom...máš super vzťah s rodinou, máš aj kamošky, tak nerieš a netráp sa tým, keď budeš zrelá, tak príde aj vzťah😉

autor
11. jún 2024

@ivett1 ja som introvert nemam velmi rada ludi co sa tyka kamaratov mam 2 kamaratky v skole a baby na intraku a aj na tie som si dlho zvykala.Doma kde zijem mam len 1 a aj to sa nevidame casto. Vacsinou som len s maminou a popri mojich spolubyvajucich sa dost hadam za to aka som a pridem si divna.

autor
11. jún 2024

hanbim*

ivett1
12. jún 2024

Veď, ak si myslíš, že si introvert, tak ok...neviem prečo by to malo byť divné...ľudia sú introverti a extroverti ...a že teraz uprednostňuješ rodinu pred hľadaním frajera je tiež ok...máš len 17...máš času a času 😊

veronikakos
30. aug 2024

Mať tak ešte raz 17, nikdy by som chalana nemala. Najskôr v 30ke. Užívaj život plnými duškami, ešte sa nezaoberaj vzťahmi. Oberajú o čas a energiu, ktorú vieš nasmerovať inam a využiť lepšie. Venuj sa koníčkom, rodine, škole. Ak sa má v tvojom živote objaviť láska tak sa objaví. Netreba to siliť.

autor
1. sep 2024

@veronikakos Dakujem

veve_bety
25. sep 2024

Načo sa pretvarovat? Okrem toho rodina ti ostane a kopa priateľstiev pominie.