Mám 17 rokov a otec mi nedovolí prespať u frajera

julinka12
10. jún 2022

Dobrý deň musím to sem napísať lebo už mám toho dosť a chcem počuť rady aj od druhých ľudí.
Za dva týždne mám 17 rokov. Chodím s mojím priateľom už 2.rok. Môjmu priateľovi je 23 rokov.
Môj priateľ sa pred asi cca mesiacom pýtal môjho otca, či môžem u neho prespať po 17ke. Otec povedal že áno ale len 3krat. Keď som mala 15. Rokov pýtala som sa môjho otca od koľkých rokov môžem prespávať u frajera povedal mi že od 17ky. Môj frajer u nás prespával, dovolili mu minulý rok. Dva roky som čakala na to že u neho prespím aspoň cez výkend po 17ke tešila som sa na to. No dnes mi otec povedal, že prespávať ešte nemôžem, že môj frajer u nás spať môže ale ja u jeho nie. A ja som sa spýtala že a kedy môžem? Otec mi povedal že až od 18ky. Každý rok to predlžuje.
Podľa mňa má môj otec nepustí ani z domu nikdy. Už ma to žerie jak stále chce aby som bola pri ňom. S frajerom som každý deň. Chodí ku mne on. Mne otec nedovolil nikdy aby som za ním šla aj ja. Že vraj iba chlap má chodiť za babou.
Som sním cca 5hodin denne.

matovicova
10. jún 2022

@julinka12 tvoj otec sa bojí, že ostaneš tehotná, myslí si, že keď ste u vás, že sa to nemôže stať 😀

julinka12
autor
10. jún 2022

@matovicova panebože...

janinah
10. jún 2022

Už to je veľký ústupok,že frajer spí u vás,nie je to jedno kde u koho ste spolu? otca rešpektuj,živí ťa,dospelá nie si.....

zuzanazu85
10. jún 2022

Je to otec a tí sú prísnejší na dcéry 😉😊. Pochopís,ked budes mat deti (ako mi povedal moj tatko).

julinka12
autor
10. jún 2022

@janinah živím sa sama. Môj otec ma 67 rokov ja si zarábam sama brigádne a živím sa sama

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
10. jún 2022

@julinka12 micka ak vám to má vydržať na celý život a tvoj priateľ je naozaj ten pravý, tak sa spolu ešte naspíte... Nemáš sa kam ponáhľať. Na druhej strane, chápem tvoje rozčúlenie, lebo keď sa raz nejak dohodnete, mali by to obe strany dodržať. Otázka je, či ty dodržiavaš dohody (napríklad keď sa dohodnete, že prídeš o desiatej a podobne...). Ak áno, tak potom to voči tebe nie je vôbec fér. Ak nie, tak v podstate ste obaja rovnakí a nemáš mu moc čo vyčítať...🤷

kitycat
10. jún 2022

Co je specialne na posteli tvojho pritela?

Prespava u teb, vsak to je obrovsk ustupok. Bud vdacna. Este sa naspite spolu az az. Po 18ke si mozes robit co len chces a verim, ze ty si mozno zarabas na brigade, ale hlavnym tahacom rodiny je este vzdy tvoj otec, ktory uz je v rokoch.

viestta
10. jún 2022

@julinka12 aj nájomné, elektrinu platíš? Aj z chladničky zješ len to co si do nej sama nakúpila? Aj antikoncepciu si kupuješ zo svojho? Aj perie si vo svojej práčke? Žehličku už máš svoju? Hrnce, taniere, periny v ktorých sa s frajerom muchlujete!
Môžeš byť rada, že frajer môže u vás prespávať (určite aj jedávať) nie každá slečna v sedemnástich ma tak tolerantných rodicov.

julinka12
autor
10. jún 2022

@viestta bývam v maringotke viete a ťahám to ja a ešte aj môj frajer keď môj otec povie že mu má požičať peniaze tak to môj frajer urobí viete.
No a moja mama chodí do vinohradu

julinka12
autor
10. jún 2022

@viestta tak sa tu nerobte veľmi múdry keď neviete aký život mám. Pýtala som si radu ako to mám môjmu otcovi vysvetliť že chcem u neho prespať aspoň jeden deň. A nie to či platím nájom atď

julinka12
autor
10. jún 2022

@kitycat môj priateľ už plánuje somnov budúcnosť a môj otec povie že od 18ky môžem k nemu iba prespať? Na tri dni?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
radanna11
10. jún 2022

To ty a mama a oco bývate v maringotke ? A priateľ tam ešte občas prespí ? A ty ťaháš domácnosť v maringotke ?

mima1
10. jún 2022

@radanna11 hej hej presne tak. Frajer spi vedla otca preto tam moze prespavat 😂😂😂

viestta
10. jún 2022

@mima1 aspoň dievča ušetrí za antiku.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mima1
10. jún 2022

@evamarek77 kupia si druhu maringotku,postavia ju vedla rodicov aby ich mohli kontrolovat vecer 😂. Budu tam mat poschodovu postel a ked nebudu kazdy na svojom mieste tak otec vytiahne zbran 😂😂

nice202
10. jún 2022

@julinka12 chodíš do školy? Či si skončila iba 10 ročnú povinnú školskú dochádzku? Vážne ma to zaujíma.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mima1
10. jún 2022

@evamarek77 nemyslim si ze toto je naozaj… je to vymyslene. Cize predstavu este nebude dievca mat

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanazu85
10. jún 2022

Máš ešte veľmi dobrého otca,ten môj ma držal ako diktátor,musela som sa hlásiť vždy keď meškala 🤭. Ale som a budem mu vdacna za to,ako ma vychoval. Bol prísny,ale ferový. Buď vďačná a dakuj Bohu, otcovi,že ma o teba starosť a že ťa má chuť vychovávať. Nie všetci tatkovia majú pud ,,otca"..

iwesska
10. jún 2022

Tak si kupte s frajerom stan a povedz ze ides s nim na vylet a konecne budes spat u frajera mimo dom😁

mimi3008
10. jún 2022

@julinka12 toto nemoze byt pravda. A ak aj nahodou je, tak katastrofa, nie som sice stara, mam nieco po 30, ale ked som ja mala 17 (chodila som vtedy rok s mojim teraz uz manzelom) to bolo teda inak. Ani by mi nenapadlo spytat sa rodicov, ci moze (vtedy este) frajer prespat u nas alebo ja u neho

laska86
11. jún 2022

@julinka12 jeeej no boze sex si dajte vonku a nech on spava u vas ked nemozes ty u neho..povec otcovi ze bude dedo😆...uvidis aka bude jeho reakcia...😉krasny vecer mladez

miadi
11. jún 2022

Cirkus Humberto 😃

jaskolka
11. jún 2022

Počúvaj, keby sa mňa moja už 15 ročná dcéra pýtala, kedy môže spať u frajera, tak dostane poriadne zaucho a môže zabudnúť na to minimálne do 18 tky. Až vtedy si oficiálne plnoleta, tak neviem, prečo vyskakujes, že ťa otec nechce pustiť spať ku frajerovi.
Už to je obrivsky ústupok, že ten chalan spi u vás. Ver tomu, že ja (a gro normálnych rodičov) by nedovolili ani to.
Nie si plnoleta, zbytočne sa budeš ofukovat, alebo tu rozčuľovať na nazory žien, ktoré všetky by ti mohli byť matky
Chcela si názory iných, máš ich, a k "dospelosti" patrí aj to, že vieš slušne prijať aj iný pohľad.
Takže sa zmier s tým, že kým si maloleta, jednoducho budeš doma spať.
Ak je vôbec toto cele reálne, a nie len výmysel..

martinka13
11. jún 2022

V 17 by som dcére ani náhodou nedovolila, aby jej frajer u nás prespal. To že máš brigádu neznamená, že zarábaš a že ste schopní sa starať o dieťa. Takže vaši sa chcú vyvarovať situácie, že budú mať ďalší hladný krk. Zrejme to u vás nie je ružové, ak je pravda, ako opisuješ životné podmienky. Aj keď pravdupovediac nedáva mi to zmysel, že on u vás môže spať a Ty u neho nie. Môžeš otehotnieť kdekoľvek.