Som 17 rocna baba a niektore dievcata a zeny su pekne. Ale rozmyslam nad tym,ze ako zistim to,ze ci by som chcela byt ako to dievca/zena, proste byt taka ako ona alebo ze ci sa mi paci ako ked sa vam paci niekto s kym by ste chceli byt a do koho sa zalubite?
@vevebono no a čo by to bolo za pocity,kebyze ano?
@vevebono plne suhlasim, budes cely zivot obdivovat dalsie zienky ake su super, aku maju super postavu, super uces, super vlasy, super nechty, super zarabaju, super krasnu rodinku maju s nadhernym manzelom, super cestuju ako manazerky po svete, jednoducho super vsetko a budes sa porovnavat. S tym sa musis naucit zit. No je to pre nas nechutne zhnusene sa intimne dotykat inej baby. Jednoducho to chceme mat iba od - v nasich ociach -pana dokonaleho, pre ktoreho sme princezne, nosi nas na rukach a znasa nam vsetko co len moze, je uzasny a my ho "preklepneme" ci je sanca, ze taky uzasny aj zostane po cely zivot.😅
Kazdy preziva pocity inak, nedaju sa presne definovat. Ked to pride, budes to vediet. Bude to pocit, aky si doteraz nezazila.
tak podla mna obdiv a sexualna pritazlivost su dve diametralne odlisne veci. ked si na dievcata budu ta pritahovat aj tymto sposobom. budes chciet dotyky, intimitu, vztah.
pokial nie si súčasne aj aj teda bisexuálka tak to zistíš tak,že sa ti budú brdiť chlapi a hlavne penis.Ked to mám tak napísať.Proste presný opak hetero.Bude ti zle už len z pocitu že by sa ťa chlap mal chlap intímne dotýkať.Ved ako asi 🙂Máš 17 nie 12,13,takže už ako tak asi vieš o čo ide a chápeš.Dúfam že to nepíše zase niekto kto sa nudí po večeroch ved škola už začala
@liusa82 nikdy som nemala pocit,že by sa mi hnusil penis, aj keď som s nikým ešte nespala
@pralinka25 no to som práveže nikdy nechcela, dotýkať sa nejakej ženy alebo chodiť s ňou. Maximálne objatie, ale ani to niekedy až tak nemusím. Tak snad je to len obdiv 🤷🏻♀️
@liusa82 akože ja čo sa pamätám, tak od malicka som bola vzdycky zvedava ako vyzera penis😂😂😂
@liusa82 no ale ani so ženou som to nikdy nechcela
V tvojom veku by si to už vedela.
@kvadrinkaaa akože či som na dievčatá? Myslíš?
Podľa mňa je bežné že aj heterosexuálnej žene sa páčia ženy, aj hetero mužovi muži - lenže to by asi nepriznali - ale ide o sympatie, obdiv.. ja som tiež heterosexuálka, ale sú ženy ktoré sa mi páčia, avšak tak ako sa mi páčia obrazy či domy (milujem architektúru) alebo krásne hory..
Ak je človek homosexuál myslím, že musí si vedieť predstaviť aj intímny vzťah s rovnakým pohlavím - pokiaľ to tak nemá, tak je heterosexuál.. ja by som teda so ženou nevedela byť vo vzťahu, neviem si predstaviť že by som so zenou, hoc aj príťažlivou riešila také veci ako s mojím mužom..
cauky, ak chces, napis mi ;)
@lau676 prečo?
@jana_eyre_2 ja som si nikdy ten vztah nepredstavovala ale zas ani sex, a hej akože aj keď som videla nejakú príťažlivú alebo peknú ženu ale nič som nejak necítila
len som chcela poradit xd
😄😄 aj ja sa pozriem na babu, ale tepla nie som ak ti ide o toto. Ide o pocity, ktoré cítiš vo svojom vnútri