Mam 17 nikdy som nemala vztah. Nemam vela kamaratov. Bola som sikanovane a ludia ma nemaju velmi radi. Stale premyslam nad buducnostou co chcem od zivota. Baby na internate sa ma casto pytaju preco sa ucim, preco nejdem na party. Ale ja to proste nepotrebujem. Obcas ma mrzi, ze takmer nemam s kym chodit von ale potom si uvedomim, ze mne je doma fajn. No baby sa casto smeju z toho, ze mam 17 nikdy som nemala partnera/ frajera a ani momentalne nechcem. Pride im to trapne detske a mne casto potom napadne myslienka preco som tak divna. Na druhej strane sa bojim, ze ked budem chciet vztah tak si nikoho nenajdem. Rada travim cas s maminou vacsinou som prave s nou co im pride tiez trapne ,,vsak mam predsa 17". A toto vsetko vzdy vedie vo mne k pochybam, k podcenovaniu sa a aj nizkemu sebavedomiu. Som naozaj tak divna?
Nie si divná,si jedinecna a vzácna v dnešnej dobe.neskončis len tak s prvým chlapcom ,len aby bolo ,aby si zapadla do kolektívu,aby si bola "in" ,aby si šla s davom.Len z frajeriny a pritom by si ani úprimne chlapca nemala rada ...
Ide ti o hlbšie vzťahy predpokladam....a to je dobre.
@fantaghiro21 no ano ja citim, ze nechcem. Len kedze su to moje jedine kamosky tak proste citim tak zvlastne.
Rob tak, ako to citis, bud sama sebou, kazdemu vyhovuje nieco ine, a je uplne v poriadku, ze nie sme vsetci rovnaki. Ak su to skutocne kamosky, nebudu ta chciet zmenit a pochopia ta. V zivote k tebe pride vsetko vtedy, ked ty budes chciet a budes pripravena. Pekny zivot ti prajem, taky podla tvojich predstav ♥️
To nie sú kamošky, prepáč...kamoška sa nesmeje z toho,že nemás ešte frajera alebo si ešte nemala .
V podstate si zvyšujú ego na tebe,ale nič viac.same vedia,že majú mizerné vzťahy s frajermi.aspkn takto si musia to ego zvýšiť.a cítit sa jedinečné aj keď nie su
Kamarátka sa môže smiat.ale s urcitym sarkazmom.ja mam kamarátky,.s ktorými si srandy robíme zo seba.ale zo sarkazmu.nie niekoho odsudzovať...
@fantaghiro21 akoze oni sa nesmeju priamo len im to pride niekedy tak divne a potom mi chcu niekoho dohodit aby som vedela ake super to je a tak.
ahojko nauc sa hodit za hlavu ich reci, zi si svoj zivot klobuk dolu ze mas nejake dobre nastavene hodnoty a nepotrebujes sa "spustit" ci uz na party alebo s chlapcom. drzim palceky aby sa ti v zivote darilo robit to co chces ty a nasla si v tom uspokojenie bez podcenovania sa
@kacena4 ja by som nemala problem hodot ich reco za hlavu. Len od malicka som bola vzdy bez kamaratov/ kamaratok. I ked som sa snazila vzdy som napokon skoncila sama. I ked som mala kamaratku od detstva alebo aj od zakladnej vzdy sa napokon odklonili a na som ostala sama. Tak aj preto sa citim opat takto.
Tiež som v 17 ešte nemala žiadneho frajera, až na VŠ, takže v pohode. Nechaj si čas, príde to keď to má prísť, vôbec nemusíš chodiť frajera hľadať po diskotékach... Väčšina týchto diskotekových vzťahov aj tak neprerastie do trvalého partnerstva 🤷. Aspoň osobne mám v okolí len jeden "diskotekový" vzťah, ale aj to bola diskotéka až vo veku cca 21-22 r., keď si dobre pamätám 😁.
si uplne vpohode, nie kazda baba v 15tich pride o vencek a v 16tich ma za sebou odskusaneho kazdeho spoluziaka. Bud rada, ze nejdes s prudom, aspon sa mozes sustredit na ine veci ako tie baby, ktorymi lomcuju hormony. V spravny cas si najdes toho praveho, alebo on teba, neboj.
Moja najlepsia frajerka v zivote, povedal by som, ze zivotna laska, ktoru som iba svojou hlupostou poslal k vode, mala 27 a bol som jej prvy, dovtedy mala len kamosky a kamosov, bola mudra, sikovna a taka vesela kopa, no nevymetala zurky a podobne.
Prosím ťa v 17 že nechodíš po baroch a nemáš frajera? Alkohol je dovolený od 18 sex taktiež. O nič neprichádzaš užívaj si pocit že sa nemusíš nikomu prispôsobovať. Ja mám 22 partnera nemám som na VŠ môžem si robiť čo chcem. Nemusím brať ohľad, pri výbere programu, nemusela som brať ohľad ani pri výbere VŠ. Áno občas blbé kecy bolia ale keď človek vidí pozitíva za tým o nič nejde. Koľko som mala kamarátok s ktorými sa priateľ rozišiel a potom som bola bútlavá vŕba aký je on debil a neviem čo len aby za týždeň boli zas spolu 😂 to sa dialo presne cca v tvojom veku. Ver mi nestojí to za to. Chvíľu si počkaj nech aj to okolo teba dospeje a neboj ono to príde.
Ale určite prosím ťa neseď len doma užívaj si ešte tento čas kedy nemáš až také povinnosti, keď ťa nebaví sedieť v bare tak cestuj, začni chodiť na turistiku, objavuj pamiatky. Čokoľvek. Za pár rokov si poďakuješ.
Si divná. Viem to podľa seba. A súdim podľa toho, čo napísala. Lebo som prežívala presne to isté. A neboj frajer príde. Ja som mala prvého frajera až vo veku 23 rokov. Nemusíš sa za niečím naháňať.
Podľa mňa je to v pohode. Ja mám skoro 25 a nikdy som nikoho nemala. :D nikdy som nemala záujem byť s niekým, radšej venujem čas svojim hobby
si úplne v pohode naozaj 🙂 a pokial hľadáš kamošov skús možno trošku starších keďže si asi trošku ďalej mentalne ako rovesničky, takých čo majú rovnaké záluby.
No a? Času máš dosť .v tvojom veku aj tak ani jeden chlap nemá rozum
Na vztah máš času dosť a na toho pravého ešte viac 🙂
Vobec sa netrap, mam krasnu 18 rocnu sikovnu dceru a tiez este nikoho nemala, venuje sa zalubam, konickom, pripravuje sa na VS. Nic ti neujde. Mas kopec casu. A naco zabijat cas flakanim sa. Ked bude ten spravny cas, stretnes toho praveho . Nemyslim si ze prave party su vhodne miesta na spoznanie sa s niekym “normalnym” vhodnym do manzelstva.
Ja som tiez nikdy nemal frajerku a mam 18 ale podla mna to nieje divne. Mam v zivote ine priority ako chodit do klubu a nahanat sa za kazdym dievcatom. Ked si budem hladat dievca tak budem ocakavat ze moja buduca manzelka nechodila na party a nespala s polkou slovenska, a pre vela chlapov to je tiez dolezite a ver mi ze to je pre vela z nas atraktivne
@ninanikalova pekne povedane a ako 18 rocny chlap suhlasim
Buď rada!!!!!
Nie si vobec divna, vsetko je v najlepsom poriadku. Kazdy sme nejaky. Ked pride pán Správny, tak to bude inak. Naco sa ponahlat, alebo rozdavat len tak, zadarmo. Moja 19- rocna dcera tiez nema este priatela, ale kamaratov vela, v tvojom veku zacala cestovat, spoznavat svet, ale doma jej bolo tiez dobre. Mozno teraz na vysokej ( v zahranici) sa to zmeni ale nechava tomu prirodzeny priebeh. Starsia mala od 16-tich priatela. Jednoducho, je OK robit tak ako citis ze je pre teba spravne a dobre, a nenechat sa prevalcovat mienkou druhych. Spravny kamarati to ani riesit nebudu, si taka aka si, a je to tak dobre. Niekto sa zalubi v 14-tich, niekto v 16-tich, a niekto az po 20-tke, normalna vec. 🙂
kľudne sa mi ozvi môžme sa porozprávať a nie si divna
To je v pohode, chalani su aj tak idioti. 😇 Nie, srandujem. 😉
Trochu ina si, otazka je ci ti to vadi. Ak si takto spokojna, netrap sa a nepodcenuj sa. Nic z toho co si napisala nieje znakom nizsej hodnoty. Len inych priorit. A stavim sa ze viac ludi v tvojom veku to citi rovnako, len idu radsej "s prudom" aby nevyzerali ze su iny. Pritom by boli radsej ako ty.
Len jedna vec pozor, neizoluj sa az prilis. Ja by som tiez niekedy najradsej mesiac sedel doma so svojimi 1000 zalubami. Ale socialny kontakt niekedy treba, aj mimo maminy.
@tyrkysovy_joekey jasne, rozumiem. Izolavat sa zasa neizolujem to nie.
Urcite sa nehrn do vztahu len preto, ze by si mohla povedat, zesi mala vztah. Na dobré sa caka. To pride ste, este si mlada, a ked to pride, chod do vztahu len s tym, o kom sa presvedcis, ze je Ťa hoden 🙂 aby si s chránila bolesti, ktora sa tazko lieci. Mozno je cas obklopiť sa ludmi, ktori v Tebe nevzbudzuju blby pocit z toho. Mozes zit plnohodnotny zivot tak ci onak. Lebo nie je na tom vobec nic blbe. Odporucam Ti na povzbudenie knihu od dr. Henryho Clouda Dr. Townseda pod nazvom Hranice v chodení. Mozes osobne rast zatial aj pri kamaratstvach, a zit plnohodnotne - venovat sa studiu, zalubam, profesijnej priprave, intelektualnemu rastu, ci duchovnemu rastu, a do nicoho sa nenhali. To nesuri. 🙂 prajem ti aby si stretla a aj si vsimla raz toho, ktory Ta bude naozaj hoden, nie ten, ktory ti len da nalepku "mala som vztah". Nie je nic zle na rozvahe a trpezlivosti. 🙂
Nevšímaj si ostatných, vôbec ti nič neujde a hlavne nič nerob nasilu. Všetko k tebe príde v správny čas. Nájdi si hobby, ktoré ťa bude baviť, tráv čas s maminou, tiež som bola taká, že boooze už som skoro dospelá a teraz som ešte dospelejšia a neviem si vynachváliť čas s maminou. Nie si divná ❤️