Ahojte, mám už 17 a môj problém je, že neviem byť "sama sebou" pred novými ľuďmi, chalanmi alebo proste nejakou novou partiou, teda niekedy hej, keď mi sadnú, ale napríklad pri chalanoch nie a vôbec tomu nechápem (není som práveže ten typ baby, čo je z každého mimo, a mám to aj pred chalanmi, ktorí sa mi vubec nepáčia). Celkom ale zle to vplýva na to že si neviem nájsť kamarátov, lebo som pred nimi nudná. Aj keď v partii kamarátiek, som ťa najviac zábavná, akurát že aj to mi trvalo, kým sme sa spoznali a boli sme spolu v triede. Ale takto nemám čas sa s ľuďmi spoznať aby som bola pred nimi sama sebou
V 30 zistíš že je to úplne normálne a úplne pohode a nepotrebuješ veľa ľudí k životu. Budeš vďačná za svoj pokoj
Si mladá. Časom prídeš na to, že s niektorými sa nedá ani baviť, nie je o čom, je to čistá strata času. Ten ktorý má prísť, príde.
A čo robia kamošky ktoré považuješ za zábavné?
Nič zlé, normálne. Hľadaj ľudí ktorí sú tebe podobní a s ktorými sa cítiš dobre. Ak to s týmito nie je, nerieš to.
Nemusis sa vediet s kazdym rozpravat. 🙂 Ak ti na to treba cas!tak ti na to treba cas. Co je na tom hrozne?