ahojte.. mam 16 rokov a mam dost silnu celulitidu..proti svetlu ju zacinam mat aj na lytkach a hore na rukach. Niekde medzi stehnom a zadkom mam taky hrbol, ze toho sa uz asi nezbavim. ☹ Toto leto sa mi zacali tvorit popraskane zilky zo zadnej strany stehien..
Neviem co mam robit, robim vsetko proti, som sportovy typ, aspon 4-5krat do tyzdna sportujem, jem hlavne zeleninu a ovocie, vypijem 2-3 litre vody, robim si kavove peelingy, vsetko..
Myslim, ze to uz lepsie nebude a vekom to pojde skor horsie. Co mam robit? Myslite, ze by som s tym mala zajst na cievne, ze mi nieco chyba a mozno by som to mohla nejak vyriesit?
Dakujem. ☹
určite nič nedáš za to, keď pôjdeš k lekárovi, a určite ti niečo poradí 🙂
@maria41893 velmi by som na tie tabletky neverila, a takemu mlademu dievcatu toto odporucate? mala by zajst za lekarom 🙂
@free_one chod k lekarovi, budes vediet na com si, poradi ti nieco 🙂
Z vlastnej skúsenosti...je taký prístroj volá sa vacuwell, v ktorom sa behá. Po 3 týždňoch mi celulitída zmizla...ale mala som iba na nohách a nebola som jediná, ktorá mala také fajn výsledky. 😉
ja mam na predaj strojcek philips celles ktorý funguje ako podtlaková vakuová masaž ,urychluje lymfatický system ,posobí ako lymfatická masaž v salone,ja ho nepouživam radsej zajdem ku kamaratovi na masaž kde sa zrelaxujem 🙂
vyskusaj zajst na to cievne,lebo si mladucka na take ...