Mám 16 rokov a dva roky mám priateľa. Začal sa mi však páčiť kamarát

2. máj 2022

ahojte mam 16 a mam 2 roky priatela,
no uz dlhsiu dobu sa hadame :((, ale zacal sa mi pacit moj kamarat co mam robit?😭

anjelicek26
2. máj 2022

Tak to je uz na tebe, neskusis - nevies, ale zaklad je ukoncit jeden vztah skor, ako zacnes co i len rozmyslat a hadzat zamilovane pohlady na toho druheho... mas 16 a nie 40 a tri deti na krku, zivot pred sebou a to aj v laske... Ked si si priatelom nerozumiete, nie je dovod to natahovat, ono tieto veci lepsie nebudu...

nasasa_1
2. máj 2022

Treba si uvedomiť, kto pre teba znamená viac, či priateľ z dvojročného vzťahu alebo poblúznenie z kamaráta. Vieš ak ti to za to stojí, sa po takej dobe rozísť s frajerom, tak to by si mala mať upratané sama v sebe.

simsalabim
2. máj 2022

Viazat sa v tomto veku na jedneho cloveka… V puberte sa clovek asi najviac meni a vyvija. Zriedkakedy vyjde prvy vztah a navyse v takom mladom veku. Treba si ujasnit, co ta spaja s tym prvym, ci to uz nie je iba zvyk, ked preslo prve zamilovanie.

solange7
2. máj 2022

V 16 niesi nikomu zaviazana, len akurat ked sa budes s priatelom rozchadzat, sprav to bez podrazov a slusne. Upozornujem, ze sa ti tvoj krok moze vypomstit a mozes potom lutovat rozchod, no tvoj prvy priatel sa uz posunie niekde inde... Potom s tym uz nebudes moct nic spravit.
Ved rob ako uznas za vhodne. Ale hlavne ferovo.

moonlight1210
2. máj 2022

Prve lasky. Tie len vzacne vydrzia cely zivot. Netreba sa preto citit zle.
Tvoja osobnost sa este len vyvija. Este len zistujes, co chces, aka si, cim budes.

Ale rozhodne sa neuc ist zo vztahu do vztahu cez prelinanie. Ze si pocas vztahu zacnes s inym, a az ked si budes nim ista, tak sa rozides.

Normalne najprv ukonci jeden vztah, a potom zacni nadvazovat kontakt s druhym chlapcom.

Jednak tym predides komplikaciam (hoci aj zlemu menu a ohovaraniu medzi rovesnikmi), a jednak mozno zistis, ze pre jedneho si sa sice rozisla, ale zapacil sa ti este treti.
Takto budes mat otvorene moznosti sa rozhodnut.

ddaassuullaa
2. máj 2022

Neplakat, to ako prve. Plac nic nevyriesi v 16 sa hladate vsetci, ty, priatel, kamarat....objavujete caro vztahov, motyle v bruchu. Rozhodne v 16 hadky by som absolutne neriesila. Krasna predstava dalsieho zivota😁 bez ohladu na to, ci sa ti paci niekto dalsi alebo nie, ako vidis dalsie roky s niekym, s kym nezijes a uz sa hadate? Nemusis vzdy niekoho mat a len menit stare za nove. Len musis vediet, ci s niekym chces ist dalej ako s partnerom alebo nie