Mám 16 rokov a ako jediná v triede nemám frajera. Ako si ho mám nájsť?

13. apr 2021

Mám 16 rokov a nemám frajera som jediná v triede. Prosím poraďte so si niekoho nájsť. Ďakujem 😊😊

natallys
13. apr 2021

Nehľadať ;) To je najspoľahlivejší spôsob. Keď to bude mať prísť tak to príde. Hlavne teraz ani nie je moc príležitostí ako niekoho stretnúť takže to nie je žiadna tragédia

autor
13. apr 2021

@natallys viem aleee každá kamarátka niekoho má alebo aspoň malá a ja nikoho 😟

lenkakravcova
13. apr 2021

V 16tich kvôli tomu nestresuj. Tieto vzťahy aj tak len málokedy vydržia.
Ja som začala chodiť s manželom keď som mala 18r.. V 16tich by rodičia nadšení 3x neboli.. 🙂

zooeynka
13. apr 2021

Na pokeci sa minuli nezadani teenageri?

babovka2321
13. apr 2021

No, chciet frajera len preto, ze aj kamaratky maju, nie je bohvieaky dovod 😁 v tomto veku o vela veru neprichadzas.

autor
13. apr 2021

Na pokec asi nikto nechodí, nikdy som tam nebola a keď som skúšala iné zoznamky tak tak nikto normálny nebol

@zooeynka

solange7
13. apr 2021

Bud rada ze nemas. Keby mam znovu 16, tak by som bola radaej single a bezstarostna. Kto nehlada, ten najde. Neboj sa, vsetko pride nakoniec samo.

natallys
13. apr 2021

To že chceš silou mocou nejaký vzťah len preto, že ho majú kamošky okolo, práve ukazuje len to, že naň ešte nie si dosť zrelá

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
13. apr 2021

Cim upenlivejsie tuzis a hladas, tym skor trafis na egoistickeho debila, co sa s tebou bude hrat ako s jo-jom. A ty nebudes vediet, kde je sever a stravis kus mladosti v slzach a smutna, ze mas frajera, ktory k tebe nie je dobry. Alebo je dobry, len ked sa mu chce.

Kasli na skóre kamaratok. Oni mozno budu moct hovorit, ze kazda mala dvoch-troch-piatich (rozumej: chalani na nu leteli). Ale ty nakoniec budes moct povedat, ze mas prveho, ale skveleho.
Bud normalne pohodova, priatelska, slusna, ked bude niekto k tebe hnusny, s kludom mu povedz, co si o takom chovani myslis.
Nepretvaruj sa, aby si zaujala.
Ver, ze vzdy sa najde niekto, koho zaujmes presne preto, ze si tak svojska, aka si.
Obcas to kusok dlhsie trva. O to viac to stoji za to. Lebo v 99% zaujmes takeho, co je presne ako ty. A teda si budete dobre rozumiet.

mariejenka
13. apr 2021

Rovnako som v tvojom veku nemala frajera, ale ci mali spolužiačky,mna veru nezaujímalo. Páčili sa mi ,jeden dosť veľmi,ale bola som hanblivá,zeby som urobila prvy krok, tak som to neriešila,a ja som sa na skole nikomu asi nepáčila nik za mnou nelozil, vonku v podnikoch to uz bolo ine,ini ludia...teraz cez koronu mate maldi oklieštené možnosti. Ale neboj sa nic, najde si ta laska,a teraz si uzivaj krásnu slobodu,cas len pre svoj rozvoj,a budúcnosť.

autor
13. apr 2021

@viestta niektore sex mali a ja nechcem ale frajera áno s nie len kvôli tomu že som jediná ale proste chcem už zažiť ten pocit mať niekoho úprimne rád

deti95060810
13. apr 2021

úprimne rád... v 16tich.... aby si nebola sklamaná tou úprimnosťou...😉
Na frajerov máš času ešte dosť...

kitycat
13. apr 2021

Uprimne, v 16 rokoch je ten vztah o tom ze je to status na FB a inej soc. sieti... Vztah budes mat az ked si s niekym padnes do oka a pride to same nie preto, ze ostatni maju... Ani ja som v 16tich frajera nemala

kayyaa
13. apr 2021

Jooj neponahlaj sa s tym len preto, ze "vsetci uz maju" 😊 ja som tiez kedysi bola jedina, co nemala frajera, prveho priatela som mala az v 21r a dnes je to uz 15r moj manzel😊 som rada, ze som zbytocne nenahanala chlapov😅 s manzelom mame krasny vztah, krasnu rodinu😍...a paradoxne, mnohe z tych, co uz v 16 frajera mali, dodnes hladaju "toho praveho", nevedia si najst poriadneho muza, zalozit rodinu...mas naozaj este cas a radsej si pockaj na toho spravneho, ako mat niekoho len preto, lebo vsetci maju...

skarli
13. apr 2021

Len hlavne si nehľadaj na pokeci 😂

elizabet173
13. apr 2021

ak budeš niekoho zúfalo hľadať len preto, lebo všetky spolužiačky majú, len ty nie, máš veľkú šancu naraziť na totálneho primitíva, lebo zoberieš, čo príde, len aby bol. Nechaj to plynúť, uvoľnia sa opatrenia, spoznáš nových ľudí, v 19 rokoch budeš možno jedna z mála, ktorá má fajn priateľa, možno časť tých spolužiačok už bude mať tretieho, ale tretieho blba. Vzťahy nie sú preteky, kto má alebo nemá partnera, kto ho má skôr a kto ich mal viac. Hľadaj v reálnom živote, pri športe, v prírode, nie na sociálnych sieťach, aj keď je to teraz ťažké, ale nie nemožné

rene007
13. apr 2021

Dievča, radšej sa venuj škole a nezaťažuj si hlavu somarinami,keď hľadáš nenájdeš, keď nehľadáš nájdeš,takže asi toľko k tvojej otázke

andy1789
13. apr 2021

Musíš chcieť ty, musíš cítiš, že s niekym chceš byť nie to robiť pre to aby si bola ako ostatní.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sunshine_18
13. apr 2021

Napíš mi správu... Niesom veľmi strašia od teba 😊

0silvia0
13. apr 2021

nebud ovca, nechod so stadom, nemusis robit to co ostatni...

milka1988
13. apr 2021

Ja som tiež nemala do 16 a o nič také podstatné som neprišla ;) máš ešte dosť času neboj nič ti neutecie

littlebubble
14. apr 2021

Vzťah je o tom, že iné majú tak aj ja musím mať?

Keby si chcela tak by si frajera mala.Určite by sa nejaký truľo našiel ktorý by sa s tebou určite za ručičky ťahať nechcel.Máloktorý chlapec 17+ ešte nemal sex a chalani čo sa k babe neozvú majú svoj svet.Ešte dievčatá neriešia.

Ak to tak sama necítiš tak počkaj.Nie je na tom nič zlé.V tomto veku ti vzťahy môžu vydržať dni, mesiace, roky, ale v dnešnej dobe by si musela hľadať asi len v kostole aby ti ten vzťah aj vydržal.
Poznám chlapcov okolo 18stky a tí dievčatá menia aj keď vzťah trval 3 roky a ešte sa na tom smejú, že čo si čajočka myslela, že len jednu vyskúša za život.

Píšem ti to ako žena žene a radím ti počkaj a nehľadaj a hlavne nie zoznamky 🤦.Viem o čom píšem a zbytočne sa sklameš a nie raz.Tak si teraz užívaj mladosť a kašli na chalanov.

Ak si myslíš, že každému ide o vzťah tak si na veľkom omyle.

lintu
14. apr 2021

Na zúfalých ľudí (presne takých, čo chcú všetko rýchlo ako ty) sa zväčša lepia len ďalší zúfalci. Také niečo predpokladám nechceš. Chápem, že by si už niekoho chcela mať, ale niekedy je to práve o tom nehľadaní. Venuj sa koníčkom, skúšaj nové veci, pracuj na sebe.... Niekde popri tom sa možno nájde niekto, kto si ťa všimne, zapáči sa mu tvoja povaha, atď atď.
Mimochodom zoznamky? v tvojom veku? Dokument V sieti si už videla?

miadi
14. apr 2021

Tak Bud rada ze jedina si single ze si volna ze si zaujimava ina ako vsetky ostatne. Nepodliehaj tlaku okolia. Moja neter 8r mà frajera 😁uz 2roky ale ze uz ho lubi menej ako na zaciatku. Je uplne normalne chciet niekoho tuzit byt zalubena .. ale raz to pride aj same netreba to nasilu hladat urcite nie na nete na zoznamke kde Ta moze daky 35r uchyl z norska ci kde ukecat aby si mu nieco ukazala a potom tie fotky vycapi u tvojich spoluziacok na fb ., ( stalo sa tske prec par rokmi dievcinu v tvojom veku tak vydieral chlap a sa jej v skole smiali ze je slapka a ona sa chudera zabila. Pozri si na youtube jej video Amanda Todd. Krasne dievca 🥲 Ja som tiez v 16 ani v 20 nemala frajera a nic mi neuslo. ( Mne sa zas hocikto nepacil)

terezka1947
14. apr 2021

Bud rada...bud rada.
Ozaj v 16r.potrebujes frajera?naco?
Kamarati a kamaratky stacia.
Ozaj o nic neprichadzas,nech si maju frajerov,ty mas volnost.

mijunik
14. apr 2021

Venuj sa veciam, ktoré Ťa bavia. Je pravdepodobné, že sa tak zoznámiš s ľuďmi s podobnými záujmami a možno medzi nimi bude aj ON... Ak túžiš po úprimnej láske a máš vzťah k zvieratám, zober si z útulku psíka. Bude Ťa bezhranične zbožňovať, Ty jeho asi tiež, urobíš dobrý skutok a pri venčení možno stretneš sympatického psíčkara. 🙂 A čo sa týka ostatných spoluziačiek, možno to s tými ich frajermi ani nie je tak, ako to prezentujú. Ktovie, koľke z nich majú naozaj frajera. 😁😁

rikarika
14. apr 2021

Ani nehladaj, s chlapmi su cely zivot len problemy, este si ich uzijes, ver mi. Citaj, sportuj, studuj...je vela inych super aktivit, aj ked jasne tato doba....ale aj tak, na chlapov zatial zzbudni

annamarin
16. apr 2021

Ja som mala 15-16 ked som si nasla prvého priateľa. Úprimne trošku aj ľutujem. Keby som začala neskôr a mala by som viac rozumu nespravila by som veci, ktoré neskôr ľutujem. V takom veku sa ešte ľahko necháš uniesť emóciami a láskou. To nemusí vždy skončiť podľa predstáv. Ale to je len moja skúsenosť. Keby som ti mala poradiť ako nájsť frajera, tak poradím, že nájdeš tak, že nebudeš hľadať. Proste to je citit energia na cloveku, ked tlaci na pílu alebo ked je spokojny sam so sebou ako je. To druhe je ovela pritazlivejsie.☺️