Mám 16 a prišla som o kamarátku

11. feb 2021

Chcem sa s Vami podeliť o to ako som prišla o kamarátku o ktorej som si myslela že bude akosi navždy že proste bude tu pre mňa vypočuje,pochopí a tak samozrejme aj s mojej strany...ale od začiatku
Spoznali sme sa na sociálnych sieťach začali sme si písať neskôr šli von a potom chodili vždy keď sa dalo ešte s jednou jej kamarátkou proste super pre mňa prvá taká skutočná kamarátka...
Ale bol to všetko asi len akýsi klam keďže sa to skončilo pre úplnú hlúposť? Veď skúste posúdiť...
Chcela som od tej kamarátky nech mi jednu vec asi 2€ stala cca objedná z AliExpressu že nemám teraz na karte ale dám jej hotovosť akoze hneď to aj vrátim a tam to začalo ona sa strašne rozčúlila že čo ju idem využívať,zneužívať mám si nájsť iného čo mi bude len tak peniaze dávať že asi len zato sa s ňou kamarátim aby mi dala peniaze...proste úplne divná reakcia ja som sa aj snažila neskôr to akosi vyriešiť že možno len zlú náladu mala ale nie ona so mnou už nič nechce mať a na finančne využívanie si mám nájsť niekoho iného je to normálne? Mrzí ma že tak rýchlo pre hlúposť sa skončilo naše priateľstvo

exotlucynka
11. feb 2021

Skús sa s ňou o tom porozprávať. Môže ju kľudne niečo trápiť problémy v rodine, smrť blízkeho a pod. Ale ľudia sa menia ja osobne som prišla o mnoho kamarátov keď som odišla na strednú školu. Niekedy je jednoducho lepšie nechať tých ľudí ísť a hľadať si nových. Mrzí ma to že to musíš prežívať :(

timealofajova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
timealofajova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maximilie
11. feb 2021

Prvá skutočná kamarátka aj to cez siete? Nemáš kamarátku z detstva? Susedu? Neviem, len pre mňa take divne... ale to je len môj názor, ina doba....
Preco si tie 2 eura nepýtala od rodičov? Pises v množnom čísle, ze len tak dávať peniaze. Asi to neboli prvý krát?
Tiez ma to mrzí, ze kamarátstva takto rýchlo niekedy skončia, ale ver, ze toto nebolo skutocne kamarátstvo. Ja mam 3 najlepšie kamošky, 25rokov-od 6r... a pohadame sa raz za čas tiez na totálny ch kravinách, ale vždy sa potom na tom zasmejeme a ideme ďalej.
Ked ti kamarátstvo skonci kvoli 2 euram, malo to daleko od kamaratsva
Ja mam nejaký citak, ze tie témy vymýšľa niekto, kto by mal svoj talent radsej vyuzit na písanie nejakej knihy ☺

aylinn
11. feb 2021

Niektorí ľudia sú takí, ľahko im prepne, my sme boli dlho partia kamarátok (4) všetky bývame na jednej ulici všetky sme si vždy pomáhali jedna za všetky všetky za jednu 😃. Boli sme spolu denne proste úplne super. Jeden deň som išla s V električkou do nákupného centra a D prisla za nami s autom. Keď sme už odchádzali domov automaticky sme išli ja s V do garáže za D a D pred garážou na nás vybehla že či sa jej ani neopýtame či nás zoberie že či ju využívame na odvozy pritom všetky sme išli domov na tu istú ulicu neminula by na nás ani kvapku benzínu navyše 😃 a stala sa ztoho taká hádka že cela naša partia sa rozpadla. Nedávno sme sa videli takmer po 2 rokoch ale už to neni ono 🙂

maximilie
12. feb 2021

@aylinn ty kokso.... toto je už iny level 😳

prabinka
12. feb 2021

Ak to priateľstvo skončilo pre takúto hlúposť, tak podľa mňa môžeš byť aj rada. To nie je potom, teda nebola kamarátka, lebo v ozajstnom priateľstve si vedia ľudia inak pomôcť a nie takto

aylinn
12. feb 2021

@maximilie nie pockaj mám ešte lepšie😂 keď som bola na základnej ešte mala som jednu kamošku chodili sme spolu na vodné polo 😃 vždy po škole sme sa stretli mama mi vždy dala gastráč a 2€ na desiatu to boli moje jedine peniaze v tej dobe. Ja som si vždy nechala tie peniaze aby som mohla ísť poobede za ňou a išli sme na pizzastangle a kofolu do pizzerky 😃 skoro vždy som platila ja tu väčšiu časť z účtu. Raz sme išli z pizzerie pozrieť obchody a hrozne sa mi páčili jedny náušnice stali 2,99 😃 a ja som mala iba 2,95 ona že mi požičia 4 centy v pohode že potom jej to vrátim. A vážne mi na další deň písala či by som jej ich mohla zajtra doniesť 😂😂😂😂

1sally12
12. feb 2021

@aylinn prepáč, že sa pýtam, len ma to fakt zaujalo. 😎 Vy ste sa s D predtým aj dohodli, že vás hodí autom domov? Teda pokiaľ áno, tak prečo vás aj neodviezla do toho nákupného centra? Keď ste šli s V električkou...lebo snažila som sa pochopiť, že prečo na vás vybehla

aylinn
12. feb 2021

@1sally12 my sme išli ešte kým bola v škole a ona za nami dobehla len na kavu že potom pôjde domov 😃 ona len chcela počuť “zoberieš nás prosím?” Čo mne v tej chvíli nenapadlo nakoľko bývame vážne tak že ja na čísle 113 ona na čísle 115 a V na čísle 119 😃 nenapadlo ma sa opýtať tak ako ju mozno nenapadlo že ako by to vyzeralo kebyže najlepšie kamošky sú spolu v meste a domov idu 2 elektrickou a jedna autom na tu istú adresu 😃 no neni to odveci?

1sally12
12. feb 2021

@aylinn aha. No jasne, keď ste odchádzali spolu z toho nákup.centra ja by sama ponúkla odvoz automaticky 🙃

svetlanka111
14. mar 2021

@aylinn tak toto prekonalo asi vsetko🙈ako ste sa potom bavili dalej?

aylinn
14. mar 2021

@svetlanka111 nebavili 😃 D si našla nové kamošky na vysokej , Ja som odišla do zahraničia , nemala som s nikým kontakt 😃

svetlanka111
14. mar 2021

@aylinn a V?🙈🙈akoze to by jeden hento neveril sice mam podobnu skusenost😕

aylinn
14. mar 2021

@svetlanka111 s V sa bavíme občas ideme na prechádzku ale už to neni to čo kedysi , tak ja som hlavne už matka 😃 vtedy naše dni vyzerali tak že všetky sme prišli k jednej z nás domov , každá doniesla 4 fľaše vina a boli sme od piatka do nedele ruka hore 😂😂🙏🏼 A ja som vtedy D veľmi škaredo vynadala, že je namyslena lakoma zbohatlička , ona hocikedy totižto si aj pýtala cigaretu lebo ona ma už iba 5 cigariet 😂 zvláštna osoba proste ...

zuzizu2
14. mar 2021

Nebola tu uz nieked takato tema. Zda sa mi ako keby som toto iste tu uz niekedy bola citala... Ale nebola to potom ozaj kamoska, lebo tak sa teda kamosky nechovaju

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz