Mám 16 a páči sa mi 33-ročný chalan

kajka229
19. máj 2024

Páči sa mi jeden chalan ale má 33 Rokov a ja 16 v auguste 17 už sa rozprávame o vzťahu ale Keť budeme vo vzťahu chce potom sex len dá bojím že ma to bude bolieť prosim poraďte mi

thirstymonk
19. máj 2024

@kajka229 Ja ti poradím. Zober učebnice, porob si domáce úlohy a priprav sa na zajtra do školy, lebo zase dostaneš päťku.

bimbina
19. máj 2024

@kajka229 prepáč, ale toto je za mňa príliš veľký vekový rozdiel na to, aby to dokázalo fungovať .
Radsej si najdi niekoho približne v tvojom veku.

fido69
19. máj 2024

@kajka229 Mňa bolí tvoja slovenčina už teraz a vidíš - vydržal som to. 😬

petrao2
19. máj 2024

@kajka229 to nie je chalan to je muz
A neprimerane vekovo tebe
Ty sa pekne venuj skole aby si sa nemusela venovat decku o par mesiacov a sama
On chce sex nic ine
A to ze ta to bude teraz boliet je tvoj najmensi problem

lindous
19. máj 2024

@kajka229 pamätám si nejaké tvoje diskusie o zlej rodinnej situácii atď. a viem si predstaviť, že ťa to robí ľahkou obeťou pre takéhoto muža lebo si po láske a pozornosti vyprahnutá, ale dávaj na seba pozor.. skús mu povedať, že sex určite tak skoro nebude, že či bude mať stále záujem, podľa mňa veľmi rýchlo prídeš na to, že to s tebou nemyslí úplne vážne... je v poriadku, že muž (lebo teda chalan to už dávno nie je) chce vo vzťahu sex, ale mal by si hľadať rovnocennú partnerku... nenechaj sa tlačiť do ničoho čo nechceš a ak chceš, tak sa hlavne chráň... ale obávam sa, že nakoniec ťa bude bolieť najmä srdiečko

denithestrange1993
19. máj 2024

@kajka229 33 rocny ked slinta po ani nie 17rocnej,bozeeeee. Nie nie a este raz nie. Kym nebudes mat 18 nic si nezacinaj s 30tnikmi.

kajka229
autor
19. máj 2024

@lindous napísala som tu čo ste mi poradili

butterflyeffect
19. máj 2024

Toto hranici s pedofiliou…

kajka229
autor
19. máj 2024

@denithestrange1993 dobre vás počuvnem

bessie12
19. máj 2024

@kajka229 ja sice mam o dost starsieho partnera, ale ja som dospela. Ty si este daj pokoj so vztahmi a s 30tnikmi duplom. Na to mas cas. Teraz sa radsej venuj skole..

kajka229
autor
19. máj 2024

@bessie12 dobre

julia_romeo
19. máj 2024

pozri, ak sa do seba zalubite a bude to obojstranne, nevidim problem. Su to vase zivoty, ako s nimi nalozite je len a len na vas.. Nikto z vyssie diskutujucich ich zit nebude.. Ako si spravite, tak budete mat... 🙂

kajka229
autor
19. máj 2024

@julia_romeo nie už snim som to ukončila ale teraz mňa to kus mrzí

julia_romeo
19. máj 2024

@kajka229 nuz, take su vztahy.... vzdy to niekoho mrzi..

h2
19. máj 2024

@kajka229 Kajka, tento muž (lebo 33 ročný nie je žiadny chalan, ale dospelý muž) s tebou nechce vzťah. Chce len ten sex a keď ho dosiahne, možno raz, možno ťa "zneužije" viackrát, tak už o žiadny vzťah záujem mať nebude. Toto nie je "chlapec" pre teba. Zabudni naňho.

jaskolka
19. máj 2024

@kajka229 ak je toto pravda, tak to už nie je chalan, ale dospelý chlap a ty si v podstate ešte dieťa. Takže toto rozhodne nie. Jedna vec je veľký vekový rozdiel keď je 30 a 50, a úplne dačo iné, keď je to ešte na hranici pedofilie
On chce iba sex, a nič ine,Keďže ste emocionálne a citovo obaja úplne inde,nie rovnocenni partneri

kajka229
autor
19. máj 2024

@h2 už som snim ukončila

denithestrange1993
19. máj 2024

@kajka229 vies kebyze mas 18 a on 33 je to divne,ale povedzme. Mam muza v tom veku a pre neho su 16rocne dievcata skoro ako dcerky,neviem si predstavit zeby normalneho chlapa v tomto veku zaujimala pubertacka.

struhanka
19. máj 2024

@kajka229 Všimla som si od teba viacero diskusií. Dievča, prosím Ťa, nájdi si raz vekovo primeraného chlapca a nie 33-ročného, pre teba, 16-ročnú, starého chlapa. Milého, dobrého chalana, s ktorým si užijete vzájomný vzťah, lásku, nesmelé oťukávanie sa, ktoré možno časom prerastie a možno nie aj do sexu. Ktorý Ťa do ničoho nebude nútiť. V tvojich príspevkoch som si prečítala, že to doma nemáš ľahké. Sústreď sa na školu, na záľuby, na sebarozvoj, na kamarátky. Si mladučká, ver, že šťastie sa nebuduje na tom mať stoj čo stoj chlapa. Akéhokoľvek.

marienka1989
20. máj 2024

ja napíšem z mojej skúsenosti...mala som 17, chodila som s 30 ročným, ale len krátko...problém nebol vo veku, skôr vo vzdialenosti medzi našimi bydliskami, stretávali sme sa málo, preto som to ukončila. Potom som si našla ešte staršieho, 35 ročného, ja som mala 18. S tým som bola skoro dva roky. Mne vekový rozdiel vyhovoval, bola som psychicky na úrovní tých starších a s rovesníkmi (chlapmi) som si nemala čo povedať. Skončilo to tiež z mojej strany, keďže sa mu darilo skoro dva roky predomnou tajiť, že je rozvedený a dokonca mal syna (ten fakt nebol pre mňa rozhodujúci, skôr len to, že mi to nepovedal, dozvedela som sa to z iného zdroja) ...niektoré ženy sú vyslovene na starších mužov a nevadí im ani vyšší vekový rozdiel, keď si rozumejú👍

lienka.7
20. máj 2024

@kajka229 moja zlata, a okrem toho sexu, co budete spolu robiť? Bude s tebou písať úlohy do školy alebo co? Nájdi si veku primeraného partnera a nie dospelého muža.

kajka229
autor
20. máj 2024

@marienka1989 veď ano

ghoul_
20. máj 2024

@butterflyeffect to je pedofília

ghoul_
20. máj 2024

@kajka229 vieš on by ťa chcel využívať len na sex

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fido69
20. máj 2024

@butterflyeffect @ghoul_
Nie, nie je to pedofília. Pedofília je v odbornom poňatí trvalá alebo dlhodobá náklonnosť s erotickým rozmerom voči chlapcom alebo dievčatám, u ktorých ešte nie sú vyvinuté sekundárne pohlavné znaky (predpubertálne deti).

cacianka
20. máj 2024

33r je už dávno dospelý muž, v živote má čosi odzité, žiadny chalan, a už dupľom nie vhodný pre teba. Si mladunka, školáčka, venuj sa radšej vzdelávaniu aby sa z teba stala šikovná mladá žena, čítaj, stretávaj sa s kamarátkami, venuj sa hobby čo ti spríjemní čas, zatiaľ máš na akýchkoľvek chlapov čas, a na starých chrenov určite (myslím pre teba)