Mám síce iba 16 rokov a ešte som nemala nikdy frajera a ani som sa nebozkávala. Ale mám pocit, že mi niečo chýba v živote a chcela by som už zažiť ten pocit aké to je...
Páčili sa mi už viacerí chalani (dlhšie asi piati), snažila som sa aj s nimi nadviazať konverzáciu, písať si s nimi ale ani s jedným to nevyšlo. Poraďte prosím, som už zúfalá, bojím sa že je chyba vo mne
moja nepanikar. ja som sa prvýkrát bozkavala az po 20tke a nic mi neuslo, venuj sa studiu nech si mudra to ti doda kredit v zivote viac ako bozkavanie v 16r
Času ešte máš dosť 🙈
@mynona111 mala som spoluziacku, ktora otehotnela v 3.roc SS. My sme isli k maturitam, ona rodit. Po 18tich rokoch som ju stretla v stvrti, kde sme vystavili dom, stala sa mi susedkou. Moja dcera isla do 1.rocnika ZS, ona mala uz dospelu vnucku. Tak som jej povedala, ze ako som ju dobehla napriek tomu, ze som sa vydavala a mala deti ovela neskor a ze mi nic neuslo.
Neboj, neujde ani tebe, na vsetko mas este cas. Co ma prist pride. Nic sa nasilim vynutit neda.
@mynona111 tiez som v 16 este nemala skusenost s bozkavanim… a vacsina mojich kamosiek bola na tom podobne, zopar uz malo chalana, taku tu prvu lasku, ktora trvala par mesiacov, ale vacsina nie. Nemas sa kam ponahlat, mas na to cely zivot! Znie to v 16 tak fotrovsky, ale je to tak… zabavaj sa, chod von s partiou, uzivaj si zivota… mas krasny vek, ja mat 16 este raz, tak si to inak uzijem… a chalanov by mi k tomu nebolo treba! 😂
@mynona111 s nikum sa neporovnavaj. Ja som zazila prvy bozk v 17tich , moj muz v 25. Tiez mu nic neuslo. Dolezita je hlava, tvoja hlava. Ked ju oslobodis od tychto myslienok, bude vsetko v poriadku. Na nic neexistujww idealny vek
Snažím sa na to nemyslieť a venovať sa samej sebe ale ked vidim pariky ako sa drzia za ruky alebo ako su spolu napr. vo vlaku, hrozne ma to ubija a nedokazem to pustit z hlavy
@mynona111 Mala som presne take pocity ako ty ked som mala 16. Baby naokolo riesili frajerov a ja nic. Teraz ked sa na to spatne pozeram, skutocne som sa nemusela trapit ale tazke je to vysvetlit tomu 16 rocnemu dievcatu, ktore sa porovnava s kamoskami a okolim.
Napriek tomu by som ti poradila, nesnaz sa zaujat chalanov. Bud samou seba, kamaratska ale nie vtierava. Mozno zacni robit nejaky sport, alebo maj nejake hoby o ktorom by sa dalo dobre pokecat s chalanmi.
Vies 16 rocni chalani velmi nevedia ako sa rozpravat s babou a ani velmi ako randit. Ver mi, o vela neprichadzas.
Radsej cas trav s otcom. ;)
@mynona111 Neboj, na teba to tiez caka. Cim neskor tym lepsie..v mojom okoli co zacali neskor, mali kvalitnejsie vztahy, chalani vacsinou 16 az 18r zabky radi vyuziju len na to, aj ked nie vsetci, ale tak akosi citia, ze su lahsie dosiahnutelne..(zvedavost, dychtivost po laske, ale napriklad poniektore este "nevedia" pit len do nalady a taka pripita baba podlahne ako nic)
@mynona111 viem o com hovoríš, mala som rovnaké pocity ako ty som si potom našla frajera mala som 16 a pol a chodila som s ním presne 8 mesiacov,ale ten posledný mesiac som ho už trpela a som sa mu začala vyhýbať a nakoniec konečne rozišla. Začal mi liezť na nervy😂 bol ako môj rodič tomo môžem hento nie,kde si bola prečo meškaš atď... Ani na moju naj kamošku som nemala čas, normálne som stratila tu voľnosť, čiže som bola rada ze som sa ho zbavila nakoniec 😆 ale našťastie tých 8 mesiacov bolo len o bozkoch
@mynona111 príde to vtedy kedy to ma prísť. Nezúfaj a netlač na to. Skus chodit viac von alebo niekam medzi spoločnosť alebo s kamarátkami keď pôjdu s nejakými chlapcami normálne sa s nimi bav a začneš aj ty s nimi chodiť von oni ta predstavia ďalším a tak ďalej a už to potom začne
Nesmieš na to tlačiť, a silou mocou niekoho hľadať. Si na strednej, buď spoločenská, choď na akcie keď sú, alebo sa zakukaj do niekoho vonku či v dopr. prostriedku a či si to všimne.
@mynona111 na tomto fore sa najdu aj 30 rocni panici nepobozkani. Cize hlavu hore. Pride to ked bude ten spravny cas,len treba stastiu niekedy trochu pomoct-zoznamky,atd neviem co teraz fici medzi mladymi.
Ja mám taký problém, že keď sa mi páči nejaký chalan, hneď sa namotam, myslim nanho a potom sa trapim ked si ma nevsima a nesnazi sa
@mynona111 myslím, že je to v tomto veku normálne túžiť mať niekoho blízkeho a aj vyskúšať si všetky tie veci s tým spojené a hlavne nebyť iná ako ostatní, kt. sú v pároch, vodia sa za ruky a pod... mala som to podobne, ale ku všetkým týmto veciam som sa dostala až cca v 25ke a spätne môžem povedať, že to tak bolo naozaj dobré a správne. Vidím, že som vďaka tomu mala čas a priestor vyzrieť a naučiť sa vážiť si samú seba a uvedomiť si čo od vzťahu a partnera očakávam a vďaka tomu som našla svoju chýbajúcu polovičku ❤ Viem, že som nikomu neublížila ani som nikoho nenechala aby ublížil mne vo vzťahu, ktorý by nemal budúcnosť. Nie nadarmo sa hovorí, že chalani dospievajú neskôr, v tomto veku sú naozaj nevyzretí plus to komplikujú hormóny. Samozrejme, česť výnimkám, nechcem nikoho uraziť a poznám aj pár, kt. je spolu od 12tich (majú teraz 40). Len Ťa chcem povzbudiť, že stojí za to sa neuponáhľať a byť trpezlivá a prajem veľa síl. Ak sa budeš chcieť porozprávať, kľudne mi napíš ;)
@mynona111 Vela z nas sme mali taky isty problem s tym ze sme sa namotalu na niekoho a trapilo nas ked tie city neboli opatovane. Vitaj v klube. Zial to je sucast zivota. ☹ Postupne sa naucis s tym zit. Mozno casom sa naucis nenamotat tak silno alebo sa naucis lahko odmotat a mozno uz hned dalsi chalan na ktoreho sa namotas ta bude chciet. Treba s tym pracovat. So svojimi emociami, reakciami.
@mynona111 láska príde.ked to najmenej čakáš🙂 zatiaľ sa venuj samej sebe , škole..nájdi si nejaký koníček 😁 máš čas neboj
@mynona111 nezufaj ešte máš čas ten pravý sa nájde