Mám 15 rokov a priateľ chce mať so mnou sex

dievcario
20. júl 2016

Dobry den. Mam 15 rokov a o rok starsieho priatela. Je to velmi slusny chlapec ale povedal mi ze by so mnou chcel mat sex a toho sa trocha obavam pretoze obaja sme rovnako neskuseni. Viete mi poradit co s tym? 😕

lubkavargova1
20. júl 2016

Hej...v Leopoldove je este furt flek volny 🙂

blevka
20. júl 2016

Počkaj, a ak to na budúce prázdniny bude ešte stále slušný chlapec a tvoj priatel znova sem poloz túto otázku.

manifika
20. júl 2016

Hej,viem ti poradit....chod za mamou a povedz jej o tom, lebo za chvilu tu pribudne tema : Mam 15 a som tehotna. Ako to povedat mame? Bezkaj bezkaj 🌞😎

lalinko2010
20. júl 2016

a čo my s týmto? ty budeš mať s ním sex nie my.......

lenkaplienka
20. júl 2016

Zalezi na tebe, ci sa citis byt na to dostacocne pripravena. Ak ano tak dbajte na ochranu a ak nie tak to nerob. Mohla by si to lutovat. Ak je naozaj taky slusny tak pocka a ak nie tak za to nestoji

papricka33
20. júl 2016

Tvoj "slušný" chlapec je trochu hrrr. Máte na to čas. Obaja. Mala som kamaráta, ktorý začal takto v 15-tich a v 19-tich z toho už nič nemal. Bol vyprahnutý, a citovo plytký. Už ho to jednoducho prestalo baviť. Na pekné veci si treba počkať. Radšej sa lepšie spoznávajte a postavte svoj vzťah na hodnotnejších veciach. Trošku sa dovzdelajte a naštudujte si niečo o možnosti otehotnenia, a v neposlednom rade o pohlavných chorobách. Sex so sebou prináša veľa zodpovednosti. Ste ochotní ro všetko riešiť, ak sa niečo stane?

papricka33
20. júl 2016

@manifika myslím, že mama bude mať jasnú odpoveď 🙂

martinellacka
20. júl 2016

slusny chlapec? mmm pointa temy a slovicko slusny sa mi nejako neguje 😔

stanulienkat
20. júl 2016

@martinellacka slusni chlapci nesexuju?? 😀 😀 😀

rusalka9
20. júl 2016

Som mama troch deti a mam dve dcéry no našťastie ešte malinke ale určite by mňa ako matku potesilo ak by mali ku mne dôveru vo všetkom a nebali sa opýtať tuto tému. V každom prípade mas 15 v dnešnej rýchlej dobe nič neobvykle no v každom prípade musia byt najmä ty zodpovedna pretože on otehotnieť nemôže. Co je ale pre teba podstatne je to či vás vzťah je natoľko dôležitý a či to chceš aj ty. Veľakrát sa tu stretnes s osobami typu vyspala som sa s nim aby som si ho udrzala. Toto nie je najspravnejsie riešenie . Ak sa ozaj lubite na to práve si počkajte keď budete obaja pripraveni a nezabudnite na to že ste ešte primladi na detičky takže buďte rozumni a chrante sa. V konečnom dôsledku existuje toľko iných sposobov potesenia ako je samotný styk ...

martinellacka
20. júl 2016

@stanulienkat ale!! 😀 myslela som vzhladom na vek 🙂

renimac
20. júl 2016

Zase sa niekto zabava pocas vyucovania 🙂

chellina
20. júl 2016

ludia preco ste tak zliii na nu, nikto z vas nebol mladi, neskuseni a nikoho z vas nikdy nic netrapilo ? keby radsej pekne slusne poradite na to to tu je a ked bude mat dievca iny problem uz nikdy nepride po radu lebo vidi ze vam je na smiech :(

andrejta
20. júl 2016

@renimac su prazdniny 😀

renimac
20. júl 2016

@andrejta jaaaaj, uz som asi moc stara 😀 😀 😀

paulinoocka
20. júl 2016

@renimac pocas vyucovania? praveze pocas prazdnin 🙂 uz aby isli do skoly.

lydka99
20. júl 2016

@renimac najma teraz cez prazdniny 👍

renimac
20. júl 2016

@chellina 99% podobnych prispevkov su deti, ktore sa zabavaju, lebo sa nudia a nevedia co od dobroty.

misel0806
20. júl 2016

Co stym?? Hlavne ked to budete robit pouzite OCHRANU... No myslim si ze mas este cas na mecheche...

dievcario
autor
20. júl 2016

@chellina dakujem ze sa ma zastavate.

dievcario
autor
20. júl 2016

A co sa jeho tyka ked pisem "slusny" tak to myslim vazne. Uz sme spolu cez rok a pznam ho este dlhsie. On nie je ten typ co sa flaka fajci a nadava. Tak prosim nemajte o nom zlu mienku. Dakujem a naozaj si vazim vase rady.

sense
20. júl 2016

Zrejme si si nie moc ista ze to chces aj ty inak by si nemala potrebu to rozoberat....ja ti dam len jednu radu....ak si presvedcena ze je ten pravy alebo ze to chces prvtkrat zazit s nim tak sa nespoliehaj na to ze si da pozor alebo ze ako panna prvykrat neotehotnies pretoze ak sa nieco stane dieta pod srdcom budes nosit ty.....

sense
20. júl 2016

A az potom sa ukaze do akej miery je "slusny"

alex49
20. júl 2016

nerob to len preto, že chce on, mohla by si to lutovať

marylinmary
20. júl 2016

@dievcario ak vahas tak do toho nechod. Zrejme sa na to vobec necitis. Neries to teda daj tomu cas.

motylik47
20. júl 2016

dievcario, 15 je na pohlavny styk este naozaj malo. Nielen preto, ze by si zrejme sklamala celu svoju rodinu, keby ze im povies, ze si tehotna, ale kvoli sebe samej.
Ono panenstvo je velmi pekna vec, vcera som citala, ze nejaka baba v ameriko ho vydrazila za 300 milionov dolarov... :D takze aspon vidis, aku ma hodnotu, a este ovela vacsiu. Chces ho darovat len tak hocikomu? Lebo mas ho len jedno jedine. Nikdy uz nebude druha sanca. Najkrajsie je to, ak ten niekto vyvoleny je otec tvojich deti. Ale chces mas s nim deti? Myslis, ze vam to vydrzi? ze budete navzdy svoji?
Okrem toho, prvykrat to moze byt pre teba neprijemne, az bolestive, ak nie si sama o tom presvedcena. Nieco v tvojom vnutri ti bude hovorit, ze to asi nie je spravne, a ty potom nebudes uvolnena, moze to skoncit nepeknou spomienkou.
Asi ako vacsina Ti poradim aj ja, bud sa o tom porozpravaj s mamkou, alebo povedz svojmu chlapcovi, ze ak Ta ma rad, nech pocka do buduceho roku. Ak vydrzi, tak to skus. Ale ak ta necha, tak budes len rada, ze si to neurobila 🙂

cacianka
20. júl 2016

chlapcov v tomto veku viac "svrbí" ako to že je slušný a nenadáva. ak je naozaj slušný, počká aj rok-dva a nebude ti nič vyčítať. ak slušný nie je, to sa dozvieš až ked dosiahne svoje ... v tomto veku radšej chlapci zbierajú trofeje a slušní sú len dokiaľ tú trofej neulovia. a potom sa chvastajú, že ju dostali a idú znova na lov.
on má aj inú možnosť uľaviť si, nemusíš to byť práve ty, nemusíš mu byť matracom, ale dievčatá to prežívajú oveľa oveľa viac citovo a ked to nie je pekné aj potom, sú veľmi sklamané.
ty vieš akú máš povahu - či ti je jedno koľko chalanov vystriedaš a čo si budú o tebe myslieť, alebo si vážiš sama seba a pôjdeš len s niekým, kto je na vyššej úrovni slušnosti.

michala.s
20. júl 2016

Je to len vasa vec a zeny na verejnom fore do toho nic. Ak si myslis, ze Vas vztah ma buducnost tak sa o tom s nim porozpravaj. Neboj ak je rozumny tak pochopi, preco sa s nim este nechces milovat a rad pocka kym ty na to vyzrajes.

hettinka
20. júl 2016

ja mam 15-ročnú dcéru a keby sa mi už teraz vláčila s chalanom, nech by už bol neviem ako "slušný", tak by som to asi veľmi riešila. Máš čas vôbec mať nejakého frajera a nie s ním ešte sexovať.
Vo vašom veku sa tam môžete ešte aspoň 2 roky po parku prechádzať a do kina chodiť.

A najmä s mamou sa porozprávaj, čo si ona myslí ... lebo keby ste nebodaj urobili dieťa, tak to bude ona, kto bude mať problémy, sami ho totiž nevychováte.

lubkavargova1
20. júl 2016

@michala.s lenze oni chcu a nie ze nechcu...ako mne je to suma fuk...

inak strasne sa mi paci, ze on je slusny...a nenadava...a neflaka sa...no bodaj by aj hej...rodicia by ho hned uzemnili...
ved cisto logicky a normalne: co ma 16 rocny chalan? No okrem v gatiach "nieco" nic...nedajboze to nabucha dievcinu...lutujem rodicov...fakt...