Zbožňujem ho, bola som mu aj v Bratislave na koncert🤘🏻 je to normálne na dievča v mojom veku? 90% báb čo poznám frčia na Taylor Swift, Billie Eilish, Selena Gomez atď a myslia si že som divná😅
JE to plne normálne. Každému sa páči niečo iné.
Alice Cooper je super, aj ja ho mam rada. Aj moj 8 rocny syn ho so mnou pocuva. Tomu keby dali nejaky test rockovych vypalovaciek z 70-90's, tak verim, ze bude mat vysoke skore 🙂
A ved nech si myslia, ze si divna. Je to ich problem, co si ony myslia, nie tvoj.
Btw, nepoznam asi ani jednu pesnicku od Taylor Swift, Seleny Gomes a Billie Eilish 😬
Je to tvoja vec aku hudbu mas rada. Ja mam veľmi rAda ukrajinsku kapelu Kalush. A som slovenka. Pesničky sa mi pačia rôzne. Aj stare aj novšie. Od žijucich hudobnikov aj od nezijucich. Divna určite nie si. V klude počuvaj čo ti robi radosť a páči sa ti to.
V 14.tich som začala počúvať rock.
Nie kazdy pocuva mainstreamovu hudbu. Moja 14 rocna pocuva Ghost, Marcyful fate, Twin Temple. Svet by bol naozaj nudny, keby sa nam pacila vsetkym rovnaka hudba, uzivaj si co sa tebe paci. Mne skor divne pripada, ak neakceptuju hudobny vkus niekoho ineho, nemusi sa im pacit, ale tiez ho nemusia hejtovat.
Moje 3 a 6 ročné deti milujú M.Mansona 🤘 sú normálne ♥️
V tvojom veku som počúvala Iron Maiden, Annie Lenox, Red Hot … Metallicu, Nirvanu. Nebrali ma v tej dobe veľmi populárne chlapčenské skupiny a rodinné skupiny. A A.C. mi ešte aj v tejto dobe hraje riadne nahlas.
A na Metallicu ak Pán dá zoberiem aj svojho syna. Som sa rozplakala keď mi ich zahral ako 8 ročný na gitare. Samozrejme nie celú pieseň.
A naozaj naozaj splnený sen bol, keď som moje milované Papričky počula a videla spievať tu v mojej domovine na Slovensku. Keď som bola dieťa, ani som o tom nesnívala, že by takéto skupiny niekedy ku nám prišli koncertovať.
Tak predpokladam, že rockeri a metalisti nevymrú a sú aj medzi vami.. :D
Alice Cooper je furt brutal mainstream, neboj sa , nic sa ti nestane. Ak by si pocuvala Melaniu Ollariovu tak si zacni robit starosti
@martinmmartin Alice je mainstream? Pochybujem - rádiá nikdy nehrajú nič od neho, a jediná širšej verejnosti známa pesnička je 'Poison'
Ja som v 15tich počúvala Karla Kryla a nikto to nechápal...
@elisebah91 tak to si ma práve tromfla😆
Inak, oblubene uspavacie video bolo svojho casu u mojho dietata toto
https://www.youtube.com/watch?v=nDgNNbyoWdk
Ostatne decka pozerali Smejka a Tanculienku a moje decko Alice Cooper The muppet show 🙂
Potom, ked bolo starsie, tak zaspavalo pri Slipknote.
v 14tich som pocuvala Elvisa, Beetles, Janis Joplin, Doors a zaroven U2, Robbieho Williamsa, IMT Smile a Polemic. Kazda z mojich kamosiek pocuvala nieco uplne ine.. Jedna len slovensky rap, dalsia len Ska a reggea, dalsia len Nirvanu a Metallicu.. a aj tak sme najlepsie kamosky doteraz.. na tom predsa vobec nezalezi..
To si riadne pozadu. Moja dcera si ho pospevovala v skolke. Teraz uz pocuva melodicky black metal.
Jasne, ze je to normalne. To je o vkuse nie o mode. Niekto rad disko, niekto pop a niekto je rockova dusicka 👍🤘
neries, ci je to "normalne". ja som tiez vzdy pocuvala ine veci ako pop a som uplne "normalna", nech to znamena cokolvek 🙂