Dobrý deň 🥺mám 15 rokov a nemám žiadne kamaratky pritom som dosť milá osoba každému sa snažím len pomôcť ale skôr si rozumiem so staršími moji rovesníci alebo teda aspoň tí v okolí sú takí s ktorými si nemám čo povedať... Ale čo by som dala zato mat aspoň 1 kamaratku s ktorou len tak si budeme volať o blbostiach alebo pôjdeme von do obchodov, robiť si trápne fotky a pod... 😔Mňa to veľmi mrzí... Neviem prečo to tak je... Mam čakať kým pôjdem na strednú(a dúfať ze tam si nájdem kamarátku) a vystačiť si zatiaľ len s frajerom?... Cítim sa úplne sama..
@3009 mam veľa školy nestíhala by som ešte krúžky a začínať aktívne so športom v 15 je neskoro plus je všetko teraz zatvorené kvôli korone a nehľadám ich tu len som sa spýtala na spôsoby ako si nájsť... Nemusíte hneď tak podráždene reagovať 😔
Nečudujem sa, že nemáš kamarátky keď takto reaguješ ☝️
A čo znamená veľa školy? V škole si max do 15 a potom robíš čo?
@janai1 tak co si ja pamatam, kruzky zvycajne byvali hned po skole, tak mozno sa ide ucit hned po skole lebo vecer sa jej nechce, tak ked sa aj uci nejake 2-3h, tak o 18tej uz kruzky nemas.. ale to je len moj odhad a uprimne mi to je sumafuk, len som povedala priklad co mozno pre nu znamena vela skoly
@janai1 prepáčte ale som dosť smutná a prišla mi jej reakcia v zmysle ako neotravuj a áno chodím na gympel kde sa treba veľa učiť...
@janai1 keď som bola menšia chodila som na krúžky ale prestala som lebo som potom nemala čas na školu a odtiaľ mi kamarátky neostali nakoľko tam boli bud mladší alebo chalani s ktorými som sa v tom veku nebavila
@janai1 nereagujem takto bežne len keď som to písala tak som bola dosť rozcitena a smutná
Aha... Tak to sa neboj 😁 na strednej si nájdeš ešte veľa kamarátok 😀 ja mam napr. najlepšie kamošky z VŠ 🙂
Nasilu sa kamosky hladat nedaju. Sustred sa na ucenie, z vlastnej skusenosti ti viem povedat, ze najlepsie kamosky som si nasla na VS.
@janai1 fuu ale teda ja som v jej veku chodila na spanielske bilingvalne a teda ozaj sa aj do polnoci ucila. Kruzky som ukoncila (napr anglictinu certifikatom) len aby som stihala skolu. Cize o 2-3 prisla domov, cca 2 hodiny pauza a mars ucit sa 500 novych slovicok, pisat eseje, ulohy... nevies, ake ma dievca podmienky. Mozno aj ona zaziva nieco podobne (a to som bola jednotkarka, ale niekedy treba proste makat). Moje priatelstva vtedy pozostavali z toho ze sme so spoluziackami spolocne plakali do fonu, co sme nic nerozumeli v tej skole 😂ale zas aj teraz 10 rokov po si vravime, ze co to bola za mladost, len samy stres, ucenie...von sme nemali kedy chodit
@missviolet no však dobre 🤷♀️ ale autorka sa nevyjadrila čo je "veľa školy" pre ňu... A zas španielske bilingválne a slovenské klasické je tiež rozdiel 😀
To nič, ani ja som si s rovesníkmi nemala čo povedať, a dokonca vôbec s babami, mala som vždy kamošov a starších tak do 5r, to som mala tak 15-18 teraz mam starsich aj o 20r 😀 hľadaj ľudí s ktorými ti je dobre, nech sú vekovo na tom akokoľvek (vrámci normy😀😀)
@janai1 možno to rozdiel je ale ja chcem aj naďalej mat prospech s vyznamenaním a čistými jednotkami, aj keď len na obyčajnom slovenskom gympli 😉
Však choď do nejakých krúžkov a tam si aj kamarátku nájdeš. Určite si ju nenájdeš tu na M K.