Mám 15 rokov a nemám frajera

4. mar 2023

Dobrý večer, chcem sa s vami poradiť, mám 15 rokov a ešte som nemala ani nemám frajera😔😔😔Myslíte si že je to normálne? Ze ešte niekoho stretnem? V koľkích rokoch ste mali vy prvého frajera? Alebo v koľkých rokoch mali frajera vaše dcéri? Jedna moja spolužiačka ma frajera ktorý má 25 rokov, všetky baby jej závidia ale ja si myslím ze by si mala nájsť niekoho mladšieho

evaachesa
4. mar 2023

Prvého frajera som mala v 18tke a vôbec nič mi neutieklo. Tebe najviac prospeje keď sa teraz budeš čo najviac venovať štúdiu a gramatike. Na randenie budeš mať ešte času dosť.

bajka16
4. mar 2023

Ani ja som nemala v 15 a netrápilo ma to 🤣🙈 riešite hlúposti deti

liusa82
4. mar 2023

No nie že frajera ale ani rozum asi nemáš.Chod sa zabávať niekde inde🙂

autor
4. mar 2023

@liusa82 ja sa pýtam vážne

liusa82
4. mar 2023

@autor a o to horšie.Strašné niečo čo dnešné decká riešia.Ja som v tvojom veku ešte káčera ťahala po dvore.Namiesto frajera si prečítaj radšej nejaké dobré a zaujímavé knihy

autor
4. mar 2023

@liusa82 a v koľkych rokoch ste mali prvého frajera?

estrella5
4. mar 2023

Mala som v tvojom veku frajera, ALE mať znova 15, tak by som frajera nechcela 🙂 Užívaj si násť ročné obdobie a frajer keď bude tá správna chvíľa ti do života príde... 🙂 Fakt sa nie je kam ponáhľať (aj keď som to v tom veku nerada počúvala 🙈, ale je to proste tak)

3009
4. mar 2023

V 18 rokoch.

zirafienka
4. mar 2023

Ty vo svojom veku si o takomto čase mala už spať.

h2
4. mar 2023

V 15 som nemala frajera ani ja, ani žiadna z mojich kamošiek. Prvého (úplne nevinná láska, žiaden sex) som mala v 17. "Ozajstného" frajera až v 19.

nataliik
4. mar 2023

V 15 rokoch. Chápem ťa, kamarátky v partii už mali a ja nič. A potom som si našla aj ja. A už som s ním ďalších 15 rokov 😊.
Netráp sa takýmito vecami. Budeš mať možno ešte kopu frajerov. Chápem, že tiež by si chcela už niekoho, chceš chodiť zaľúbená, ale netreba to nahlit. Chlapci to v tomto veku nevnímajú rovnako. Hlavne sa venuj štúdiu.

veroni2
4. mar 2023

Stráž si svoje srdce i čistotu. Je to to najcennejšie co mas. Počkaj ked sa stanes ženou aby ta raz mohol milovať skutočný princ.

ada510
5. mar 2023

Presne takto som nejak premýšľala aj ja v tomto veku a teraz si vravím aká som bola sprostá ale chápem hormóny ... robia si s tebou či chces a ťažko sa to ovláda každopádne keď to má prísť príde nič sa nemá siliť a v tomto prípade ti ešte nič neunikne ...

andreatytler
5. mar 2023

Aj me sa zdalo ze kazdy okolo mna randi len ja nie, ale spatne sa na to pozeram ze to bola blbost. Urcite niekoho stretnes. Staci sa zacat nad tym trapit ked mas 20 a nemas frajera.

terezka1947
5. mar 2023

Je to úplne normálne a buď rada.

ivangeline
5. mar 2023

V 17tich.

buberova
5. mar 2023

Prvého v 22 🙂 a už je to aj manžel

trinneo
5. mar 2023

V 15tich som ani ja a ani moje kamošky a vacsina spoluziacok nemali ziadnych frajerov, jasne ze sme chceli vsetky, ale vzdy sme chceli takych co nas nie a tych, ktori chceli nas, sme my nechceli...a v tom veku bolo hlavne o tom povedat si, ze sme frajeri, ist na zmrzlinu, mozno nejaka pusa a tot vse...Ja som mala skutočného frajera az v 21 na VS a nic nelutujem,pretoze na dobré sa oplatí počkať. A kamosky tiez vacsinou az na VS spoznali normalnych chalanov z ktorych sa.stali aj frajeri, priatelia, snubenci, z niektorých aj manželia...

ndrag
5. mar 2023

joooooooj, taketo "problemy" som mala v +-15tich tiez, prave som si pripomenula to obdobie 😀. Neboj sa ty nic.

luckabj82
5. mar 2023

@liusa82 no dnešné mladšie riešia aj sex ,drogy,alkohol,cigarety ...

minsi
5. mar 2023

Niektoré príspevky v tejto diskusii si vôbec nevšímaj. Niekedy sa mi rozum pozastavuje🤦‍♀️Myslím,že je normálne,že dospievas a zaujímas sa aj o tieto veci, patrí to k tomuto obdobiu.
Ja som mala frajera od 15, boli sme spolu dva roky a rada na to spomínam, avšak nič ti neutecie, keď ho budeš mať neskôr, pretože tie pravé vzťahy sa budujú v neskoršom veku,keď dozriete😊
Takže venuj sa kamoškam, záujmovým aktivitám a raz to príde, neboj nič😉

dusankomoj
5. mar 2023

Ak si teda na prázdninách na chate nenašla staré BRAVO ( vlastne ak našla,tak vieš,že sme mali také isté starosti a trápenia🤣) tak ver,že času máš plno. Skôr treba počkať a vyberať poriadne,ako brať prvé čo sa ponúkne,len aby kamošky ,,videli"!

marianarem
5. mar 2023

Ja som mala v 18 a trvalo to tak tyzden 🙂 Potom neskor boli take tiez velmi kratke a prvy poriadny az v 28. S manzelom som od nejakych 35/36..
V 15 samozrejme aj mna trapilo, ze nikoho nemam. Tento rok budem mat 45 a s odstupom casu mi vobec nezalezi na tom, v akom veku bol prvy frajer, prvy sex...Ked som v 28 stretla tu prvu naozajstnu lasku, tak som si hovorila, ze kludne som mohla so vsetkym pockat nanho a nic by da nestalo. A manzel to bola este vyssia liga.
Ja po roznych skusenostiach verim, ze existuju blizke/spriaznene duse a clovek sa s nimi v priebehu zivota skor ci neskor stretne. Drvivej vacsine ludi vstupi do zivota aj nejaky vztah. Je velmi vysoka pravdepodobnost, ze aj tebe. Dolezite je medzitym necakat ako kopka nestastia, ale zit, rast, plnit si ine sny, venovat sa veciam, ktore vies ovplyvnit.

zuzinka888
5. mar 2023

V tvojom veku som sa este hrala s barbinami🙈

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka700
5. mar 2023

Je to normálne 😊 Pozri si diskusie tu na MK aké sú s chlapmi problémy aby si keď sa nejaký frajer pritrafí nevybrala zle.
Nemať frajera v akomkoľvek veku je v poriadku, rovnako ako je ok nemať drahú kabelku alebo značkové handry. To že nejaká kamarátka má frajera neznamená že je lepšia ako ty.

iwesska
5. mar 2023

V tomto veku sa treba viac venovat slovencine, ovela viac sa ti to da do zivota,ako frajer v tomto veku.

zuzulka558
5. mar 2023

aby som v 15 uz problemy riesila keby som frajera mala,,,ja v 18 aj to mi nejak vadilo ja som si rada uzivala a on bol ziarlivy debil co by ma doma zavrel

simsalabim
5. mar 2023

V 18, ale nebolo to ono, zacala som si s nim len preto, ze som si myslela, ze som jedina, kto nikoho nema... bola to blbost.

nevenka
5. mar 2023

Mna nikto nechcel, ked som mala 15...🙈. Mala, drobna, chuda, kucerava, chlpy vsade, co ma stvalo, zacala som sa potajomky holit, si pamatam a potom az na strednej som objavila, ze sa nemusim cesat a kucery boli krajsie. Nevyrastla som uz, chlpy som holila. Bola som platonicky zalubena do viacerych chalanov, aj starsich. Potom bolo kadeco, nejake bozkavacky, ale ziadne "chodenie", az v 17 som chodila s 1 chlapcom jedno leto, chodil na prazdniny na chalupu do nasej dediny s rodicmi. O 2 roky neskor som zacala chodit s jeho bratom a s nim som ostala, aj si ho vzala za muza. Sme spolu 19,5 roka. Je odo mna mladsi o 2 roky 🙂. Este som mala na vyske jeden zazitok, z toho, ako strasne som chcela niekoho mat, pred nim to bolo. A nejdem to specifikovat, ale skaredo ma chcel vyuzit na sex jeden z tych mojich platonickych, ale nevydalo. Chvala Bohu. Chodil nakoniec s 1 babou od nas, bral drogy, opijal sa, bil ju. Dostala rozum a nechala ho skor, nez bolo neskoro. To som sa dozvedela potom, ako ma chcel vyuzit. A pri tom sladke recicky. Takze osobne si myslim, ze ta s tym 25 rocnym...nie je to zdrave a skor tam vidim to, ze on ju chce len na sex, ona je rada, ze ju zoberie niekam autom, kupi jej veci a takto. 15 rocny nema taketo moznosti, ani 17 rocny. Neskor ten vekovy rozdiel az tak nemusi byt zly, ale teraz to kole oci. Nechcela by som, aby moje dcery "randili" v 15 s 25 a viac rocnymi.
Bratranec mal 35, jeho frajerka 17, chodila na gympel a jeho mama mu povedala, ze ona jej desiatu do skoly robit nebude, ze mal uz rodinu zakladat a nie so skolackou sa vlacit, ak chcu sexovat, tak u nej v dome to nebude. Tak si plati prenajom bytu a chodia tam...Akoze, byt jej mamou, tak ma drbne. A on je taky flakac, slobodny a nikdy ani rodinu mat nebude uz, teraz ma 38. Dobry chalan to kedysi bol, ale zla partia urobila svoje. Keby aspon prachy nerozhadzal, co zarobil. Nuz...A jeho sestra zije pekny usporiadany zivot, rozumna baba, dobre si rozumieme, mame deti v podobnom veku.