Dobrý deň,
Tento účet patrí mojej máme. Ale chcela by som sa spýtať vás. Mám 15rokov za krátko 16. A nemám skoro žiadne prsia. Desí ma predsta že mi už viac neporastú. Menštruáciu už mám asi rok.
Budem rada za vás názor.
Príjemný zvyšok dňa. Ďakujem ❤️
No to veru nevyzera slubne. Ale aspon Ti neovisnu. 😀 Zalezi co sa Ti paci. Su zeny co prsia nemaju a na atraktivite im to neubera.. Plastika sa da poriesit vzdy, hoci najzdravsie to nie je. Treba si upratat priority a podla toho sa zariadit. Do 18tky Ti aj tak plastiku nikto neurobi, takze este cakaj. 🙂
ked si mala menzes len pred rokom, mala si asi oneskorenu pubertu. este mozes v tomto dozriet na zenu, ja som mala male prsia az do prveho tehotenstva, po 4 detoch by som prijala uz i mensie. ale vyhodou bolo, ze ziadne "usi kokrspaniela" sa u mna nekonali. Moja dcera ma presne zachvilu 16 a kopiruje moj vyvoj, ona je ale spokojna s tym co ma i ked jej spoluziacky su zvacsa obdarenejsie.
@petulisko hore hlavu ja mam pomaly 27 a prsia ako 15rocna nosim 70A 😂 no Bohu žiaľ mala som o niečo vecsie pred tym ako som nemala dcérku tiez mi to zo začiatku aj trosku vadilo ze si nemôžem obliect tričká alebo saty kde su vhodné vedcsi prsia ale nikdy som nad plastikou neuvažovala sama sebe sa páčim aj ked vyzerám ako by som nemala ani 18 ked pri predaji alkoholu pýtajú občiansky preukaz 🙊😂 ale niečo to ma výhodu pomalí na 30 a ľudia myslia ze som decko a mam partnera ktorému to nikdy neprekážalo a su mu presne do ručičky 🙈🤣
@noemikatka mi to pripomenulo, ako som raz stala s troma svojim detmi na ulici a panko ma oslovil. "deticky kde mate mamku?"😅
Ako keby na prsiach stal svet. Veľa žien ich má malé a su spokojné 🙂 ale to pochopíš vekom.
@petulisko ahoj každá sme iná.. Niekto má mega prsia.. A niekto skoro žiadne..ale neboj aj malé prsia majú svoje plus.
Ja len tak zo skúsenosti, skoro každá, ktorá bola v 15-ke atraktívne prsnatá, je po 30-ke tlstá.
@petulisko Ahoj, ja viem, že v 15-tich je to pre Teba veľký problém, tiež som si to odplakala, lebo teda ja som nemala skoro žiadne prsia ešte ani v 18-tich. A aj potom len malé. Teraz mám taký menší priemer, ale to až v tehotenstve mi narástli. A ver mi, že niekedy mi vadia aj tie malé. Ak by som si mala vybrať, čí chcem veľmi veľké, alebo veľmi malé, beriem tie malé.
Mám 18 rokov. A nemám skoro žiadne prsia. Desí ma predsta že mi už viac neporastú. Menštruáciu už mám asiod 13 rokov.
Budem rada za vás názor.
Príjemný zvyšok dňa. Ďakujem
@petulisko sa spytaj mamy kedy jej narastli hold nie kazda je obdarena ... velkost je vatsinou dedicna .. take sa poobzeraj po zenach v rodine a ak je to bieda zacni si setrit na plastiku alebo sa zmier s tym,ze nebudes prsnala barbie .. zas to ma aj vyhody , muzi sa ti budu pozerat do oci a nebude ta boliet chrbat :P