Ahojte uz neviem ako dalej.Nikto ma nema rad.Mam 15 a som v koncoch nemam kamaratov ani nikoho kto by mal rad.Teda okrem rodiny.Som na internate a ked prodem domov na vikend nikto sa mi ani neozve ani nenapise.Je mi z toho smutno lebo kazdy v mojom veku je s kamaratmi a ja som len s rodinou.Skusala som vela kruzkov a podobnych veci no nikdy sa mi to nepodarilo.Chalanov nezaujimam.Nie som ani pekna a proste ma nema nikto rad a uz neviem ako s tymito pocitmi dalej fungovat.
@yzomandias úplne chápem / rozumiem , to isté
@ghoul_ kolko mas rokov?
@yzomandias casom sa to zmeni a najdes spravnych ludi.
Ozvi a napis ty. ;) Nie je to koniec sveta. Ludi este stretnes mnoho..
@ivangeline napisat mozem, ale konverzacia je vzdy len na niekolko sprav.A ja sa aj snazim ale vzdy je to uplne zbytocne.Nikto ma nepotrebuje.To mozno raz mi hovoria.Ale ja neviem ci to vydrzim uprimne.
@yzomandias ...nepis,navrhni stretko. Hladaj miesta na stretnutie. Vacsina mojich pubertalnych kamaratov v puberte nevedela poriadne pisat. ;D A hl sa v tom nevyzivali ako ja. Donutila som sa proste chodiť von!
@ivangeline stretko som navrhla niekolkokrat a vacsinou prisla vyhovorka typu uz nieco mam,pisala mi kamoska uz predtym.Alebo proste dnes sa mi nechce.
Ani ja som nemala v 15 kamarátov. Vieš čo som urobila? Zamerala sa na seba. Začala som cvičiť, najprv doma, potom fitko. Nevravím ze toto máš robiť, no skus prv spoznať samu seba, čo máš rada, čo ťa baví a venuj sa niečomu. Tí ľudia prídu do života.. A chalani.. Ono ľahko sa mi takto hovorí, no mne bolo super nezadsnej.. Taky nevyspely chlapec ti môže narobiť viac škody ako úžitku 🤣
@lucia13022023 ano chodim.Dufala som ,ze aspon tu sa to zmeni medzi spoluziakmi ale nie.Vobec nikto.A ked aj ano tak len v skole a poobede nikto.Kym som na internate je to sice tazke ale da sa to.Ale ked pridem a za cele prazdniny sa mi nikto neozve ani vikendy je to fakt peklo.
@lucia13022023 Ako mne je nezadanej tiez super ale mne skor idu po rozume myslienky.Nemas nikoho nikoho si ani nenajdes.Ostanes sama.A potom pride myslienka na ti ,ze ked tu rodicia nebudu.Nebudem mat uz vobec nikoho.
@yzomandias tak tie víkendy využi tak ze si pôjdeš zabehať, na bike, korčuľovať. Skus niečo nové. Musí ti byt dobre samej so sebou.. Ale to píšem lebo som staršia, v 15 rokoch sú takéto pocity časté. Ja som sa taktiež cítila sama, každý chodil von piť, mali frajerov, a ja sama doma. Tiež som sa cítila ze ma nikto nemá rád, nemám kamarátky a keď niekto dal na story ze sú vonku a ja doma, bola som smutma a nie raz som si poplakala.. Ale potom keď som sa naučila co ma baví, spoznala sa atď, prijala som sa, išiel zo mňa aj iný vibe a tí ľudia proste prisli.. Co vyzarujes to pritahujes.. Niesi v tom sama 🙂
@yzomandias vobeeec, 15 rokov je ešte skoro. Určite nezostanes sama.. Ber to tak ze cely život budeš s niekym, teraz si užívaj samotu a ze nemusíš riešiť vzťahové problémy 😁
@lucia13022023 Dakujem ale ja mam iste zdravotne problemy takze sport neprichadza do uvahy.A co sa tyka samej seba ja sa neviem prijat uz od mala nikdy som sa nemala moc rada.Ale teraz je to este horsie.
@lucia13022023 ano o to sa snazim ale ked pride otazka co si robila cez vikend ? Ako si stravila volny cas.Moja odpoved je vzdy ,ze s rodinou a uz pripadam trapne a hlupo
@yzomandias tak povedz c že si sa išla prejsť, dala si vanu, super večeru a pozrela seriál a išla spať. Co robia rovesnicky? Idú von piť predpokladám😁
@lucia13022023 no presne tak
@lucia13022023 ja sa opytam otazku ,ktora ma zoriera uz dlho a neviem si na nu odpovedat.Je v pohode ,ze nemam kamaratov/frajerov a volny cas stravim sama alebo z rodinou?
No a proste spolubyvajuce ma furt nahovaraju ,ze si mam najst frajera a ja proste nechcem.
@yzomandias radsje nemať kamarátov ako mať okolo seba falošných hadov. Keď som porodila dcéru tak som zistila kto sú pravý kamaráti a veru veľa ich neostalo
@2006_1211 to si aj ja hovorim ale pridem si strasne trapna potom.Ale ked som cely tyzden teraz doma bolo mi uplne najlepsie a teraz ked som prisla spät na intrak opät sa mi vratili uzkosti.
@yzomandias Je to normálne, že si sama sebou, aj že nepotrebuješ mať za každú cenu frajera. To je len také divadielko, hranie sa na dospelých. Nič si nestratila, tie vzťahy sú veľmi nestabilné a ušetríš seba zbytočných sklamaní.
@loliki to si hovorim aj ja.Snazim sa byt stastna z toho,ze mam rodicov ,ktori ma lubia.Mam sestru a jej syma ,ktori pre mna znamena vsetko.Ze chcem ist na vysoku ist si za svojim.A cestou spoznam novych lidi a frajer casom pride.Stale so to opakujem.Ale velmi mi to nejde.Ani neviem ci je spravne hovorit si to takto.
@yzomandias neprid si trápna no a čo je na tom. Hore hlavu a ideš. Na intraku spolubývajúce nič? Vieš kvôli čomu sa s tebou ľudia nebavia?
@2006_1211 Nie ,trosku sa rozpravame ale oni mi stale hovoria ,ze musim byt s rovesnikmi a najst si frajera.A ja mam z toho strasne pocity.Pretoze mne je najlepsie doma.Proste.
@2006_1211 niesom nicim zaujimava nemam im co hovorit.Ziadne spolocne zaujmy. Nic.
@yzomandias nemusíš si nájsť frajera a byť s rovesníkmi. Za to ze niesi ako oni neznamena ze je s tebou niečo zlé. Možno si len psychycky vyspelejsia a nepotrebuješ okolo seba 500ludi.
@yzomandias bud sama sebou a tých pravých kamarátou nájdeš, lepšie ako predstierať ze si niekto iný. Aké máš záujmi?
@2006_1211 mne sa strasne pacia bojove umenia.A rada pozeram serialy a filmy.
@yzomandias nepridem si detska alebo tak ,ale chcem si uzit rodicov a rodinu kym ich mam.A proste citim ,ze ma ostatni velmi nechapu.
@yzomandias ahoj..ja už mám 40+,ale ked som bola v tvojom veku,tak som to mala úplne rovnaké,teda okrem internetu,lebo vtedy nebol 😂 nikoho som nezaujímala,bola som sama,žiadna kamarátka.. a vieš čo?po 16stich narodeninách som stretla chalana,s ktorym som bola krásne 4 roky..vďaka nemu som si našla nových priateľov a keďže on bol "cavo",tak zrazu sa každý chcel so mnou baviť.. neboj sa,tvoj čas ešte príde 😉 užívaj si rodinu,kým môžeš,to je to najviac,čo môže byť a hlavu hore..