Ja by som sa chcela spýtať je neskoro začať s hokejom?keď mám 14 rokov a chcela by som ísť na športovú školu ale ešte nehrám(hokej) a ani nie som v žiadnom klube keďže som ho vôbec nehrala
@luckastrapcova A to ťa prečo teraz napadlo? Na športovej je asi viac chlapcov. Ak si deviatačka, radšej uvažuj nad tým, čo by si chcela robiť celý život a čo by ťa bavilo.
áno je
To už je neskoro. ...s hokejom sa začína tak v 4 rokoch ...
dievca kludne moze zacat s hokejom aj v 10r.....
ale za predpokladu, ze vie korculovat
v BA je tiez hokejova dievcenska liga, baby mladsie hravaju s chalanmi, v tvojom veku uz len s babami.
pozri si ruzinov zimak, tak zvykli baby trenovat v minulosti
@luckastrapcova choď do toho. Ak si myslíš, že ťa to bude baviť, tak nerieš či je skoro alebo neskoro. Ak sa tým chceš živiť, tak áno, na to je žiaľ pravdepodobne neskoro. Ten gympel tiež neviem či vyjde. Každopádne, nikto nevie, či a aký veľký máš talent, či si ochotná absolvovať denne dvojfázové tréningy, alebo len 2x týždenne 😉. Hlavne nech ťa to baví a napĺňa. (Koľko decák chodí na hokej, lebo "musí" a čo im to pomôže, že začali v 4r., keď v budúcnosti s tým seknú, len čo sa bude dať....).
@mikadooo asi nevieš ako fungujú kluby, keď jej toto radíš. A športová škola má tiež svoje podmienky. Tam sa nejdu žiaci ,,učiť,, daný šport. A málokto, kto sa mu do tohto veku nevenoval, vie tak korčulovať aby zapadol. A korčulovanie je tam veľmi dôležité
na sportovu skolu ta zoberu ak spravis talentovky a musis byt registrovana v nejakom klube. Chod sa popytat do jednotlivych klubov, ci ta zoberu.
Vyskusaj,dievcata chcu stale. No je pravda,ze sa zacina skor. Nas syn zacal v 5.rokoch. skus ci nemate niekde hokejovy klub a prihlasit sa.
@luckastrapcova veľmi neskoro. Začína sa v 5tich, 6tich rokoch. V 14 je už nereálne stať sa hokejistom, no to neznamená, že si nemôžeš chodiť zahrať len tak pre radosť.
Pytala som sa syna na jeho nazor, on hra hokej uz 12 rokov a najprv sa zasmial a povedal "Dievca? To zoberu rovno do reprezentacie" Ale potom uznal ze, je to trochu neskoro, ale pokial vies korculovat, tak je to realne, pokial nevies, tak to bude problem. No v kazdom pripade, treba obehat kluby..
@luckastrapcova nikdy neni neskoro so žiadnym športom!
@luckastrapcova na profi hokejistku je to uz neskoro