Mám 14 rokov a som dosť vysoká

grankko
17. nov 2024

ahojte,
som dievca, mam 14 rokov a mam 170 cm,u nas v triede maju dievčatá okolo 165 a velmi to zavidim,stale vytrcam z davu...ake su vyhody vysokej výšky alebo ako si ju mam oblubit?

pribinak
17. nov 2024

@grankko vysoké baby sú elegantnejšie a vyzerajú štíhlejšie, tie kila sa majú kde rozložiť, ale to ocenis až o pár rokov 🤣🤣

katkaseiner
17. nov 2024

Toto som bola ja na zakladke...zrazu na strednej boli 2 baby este vyssie odo mna a chalani (niektory) tiez dorastli. 5cm nie je koniec sveta, dokonca ani vo vztahoch...ty si ty a si jedinecna ..skus sa zacat mat rada...za 2 roky budes obklopena uplne inymi ludmi

januska12323
17. nov 2024

170 je priemerná výška. Zvykneš si časom, na strednej bude iná zmes ľudí a možno budeš jedna z mnoha vyšších.

oktobermimi
17. nov 2024

@grankko mas 14, cize ratam ze aj baby v triede maju tolko rokov po vianocach sa.mpze stat ze Janka bude vyssia od teba o dve hlavy uplne v klude ste baby vo vyvoji vyska este nieje konecna... Btw, 170cm je pohoda☺️ja mam 170, je to fajn nebude ti nik vraviet ze si male pivo, o hlavu vysia od kybla a podobne somariny😂

qrstxyz
17. nov 2024

Presne toto trápilo aj mňa, všade som bola najvyššia, pripadala som si ako žirafa. Dostala som veľmi skoro menzes a rásť som takmer prestala 😂 dnes patrím k tým nižším. 170 cm je v pohode, ešte uvidíš, že veľa spolužiačiek Ťa prerastie 😁

minenkak
17. nov 2024

@grankko ja zas závidím vysokým ženám , vždy som chcela mať aspoň 180,vysoké ženy sú úžasné

zuzanockamt
17. nov 2024

@grankko 170 cm je úplne normálna výška, bežný priemer, takže sa nestresuj, že si nejaká extrémne vysoká. Pri tejto výške nie je problém s konfekciou, všetko pekne sedí. Ak raz priberieš, pekne sa to rozloží a aj s nadváhou budeš vyzerať dobre a nie ako valček.

lindahhh
17. nov 2024

To je úplne normálna výška, na modelku potrebuješ viac ☺️ Ja mám viac ako ty a žiadne problémy nevidím.

kiki68
17. nov 2024

Na dnes je to divne, ze su take male, u nas som ziadne take teen pod 165cm ani nevidela. Take vacsie baby okolo 170cm a vyssie. Tak 170cm je super vyska na zenu. Si vezmi, ze napr tie 165cm nikdy nemozu robit letusky pre Emirates. Nesplnia vysku.

rozculena
17. nov 2024

joj ako ti závidím,ja som vždy bola medzi tými krpatými,mám 158

sulavikova
17. nov 2024

@grankko 170cm je vytŕčanie z davu???🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Preboha, to by ostatní museli byť trpaslíci.

zdenka850
17. nov 2024

@grankko každá modelka je vysoká....

januska12323
17. nov 2024

@sulavikova dievča má 14 rokov a myslela tým zrejme svoju triedu. V tom veku ešte chlapci poriadne nerastú tak môže byť aj najvyššia v triede. V puberte nič pozitívne.

viera77
17. nov 2024

Mala som 13 rokov, 174 cm a do toho aj chudá ako lata. Chápem tvoje pocity z výšky. Na stužkovej dokonca najvyššia z triedy (samé baby) a na spoločných fotkách zhrbená, aby som tak nevytŕčala. No otrasný pocit. Až časom som prišla na to, že byť vyššia má kopec výhod. Moja 13-ročná má 170 cm a keď vidím, ako sa kvôli tomu hrbí a snaží robiť sa nižšou...veď časom aj ona pochopí a zo svojej výšky urobí svoju prednosť.

sulavikova
17. nov 2024

@januska12323 syn má 14, všetky dievčatá majú menej ako on a jeho spolužiaci. 170 je nie je preboha “žirafa” a ostatné jej môže len závidieť

zuzanaam
17. nov 2024

170 cm som mala v 10 rokoch, dnes mám už menej. Na strednej aj vysokej som rozhodne patrila k tým nižším. Dcéra má 14 a 165 cm a patrí v triede k najnižším. 170 cm rozhodne nie je nejaká veľká výška, skôr priemer.

jananovotna88
17. nov 2024

Aj mne to niekedy vadilo, všade so vytŕčala hlavne v škole, všelijaké prezývky som mala, na Strednej som nemala rovnocenného partnera. Ale všetko sa na dobre obrátilo a svoju výšku považujem za výhodu.
Mám 182 cm doma sa cítim malá😁 muž 195 synovi 188 a 178 otec má 192..

jamidea
17. nov 2024

@grankko dcera je dospela,ma 159cm. Chcela by si byt taka? Ja mam 169cm, a myslim, ze som mala.

kaktusik007
17. nov 2024

v 14tich som mala 179cm, potom som vyrastla este kustik a mam 182cm - za mna je to normalna vyska, konecne uz nie som doma najvyssia, synovia ma prerastli - 190 a 187 cm, 13 a 14 rokov 🙂

kaja0210
17. nov 2024

Ja som v tvojom veku mala 177cm. A komplex z mojej výšky bol neskutočný. Bola som chudá, dlhá, škaredá.... fakt som sa tak cítila... teraz mám rovnakú výšku, som štíhla, vysoká a viem, že aj pekná, zapamätateľna. Samozrejme sa aj o seba staram...Svoju výšku milujem... vydrž aspoň 3-4 roky a uvidíš, budeš sa na to pozerať inak, ver mi dievča! ❤️

jaond19
17. nov 2024

@grankko dcera mala nedavno 13r a ma 170cm. Vyssia ako vsetky ucitelky v skole.... a bude este vyssia (s muzom mame obaja 183cm). Momentalne ako dospelá v tom nevidim jedinu nevyhodu. Kedysi ma to štvalo, lebo som v mladosti bola obklopena malymi ludmi a tym padom som bola ja ta "divná" a smiesna v kolektive.. mna nemal vtedy kto povzbudit, utesit ze ved sa nic nedeje.... Nastastie sa mi teraz dari dceru udrzat v myslienke, ake je to super byt vysokou

zdenka850
17. nov 2024

@jaond19 v tom je ľudská obmedzenosť...vždy chceme opak toho, čo máme...

sulavikova
17. nov 2024

@jaond19 preboha, že vyššia ako učiteľky…a iba 170 cm

grankko
autor
18. nov 2024

@sulavikova teraz sú ucitelia strasne nizky takže ano aj 168 cm človek je vyssi ako ¾ ucitelov na skole, samozrejme záleží aj od skoly

dory11
18. nov 2024

@grankko kľudne mám 175cm.
Keď som mala 14tak som mala tiež tak ako ty a niejak mi to nevadí dokonca už mám manžela a je nižší ako ja niejak nám to neprekáža na strednej som to už dako neriešila tam sme boli mix a čo ja viem mala som ja vyššieho spolužiaka a spolužiačku aj nižších jak sa to neriešili ani keď sme sa "naskupinkovali v. ramic triedy alebo na prax "v podstate ja som svoju výšku brala aj beriem ako výhodu z rodiny sme vysoký len j a súrodenci zvyšok sú menší alebo priemer máme to po dedovi on bol jediný vysoký .
Nemusím používať rebrík alebo stoličku aby som dotiahla na vrchnú policu a podbne veci v určitom obdoby som svoju výšku brala ako výhodu aj vtom že lepšie západném na praxi medzi starších študentov a kolegov .

jam29
19. nov 2024

No ja poznám dievča čo má 13nast a má 185cm. Postavou je normalna. Ale keď kráča tak už teraz je z nej dáma 🥰... Možno raz bude modelka .
Vysoké dievčatá sú pekné
Ja mám len 164 CM a vždy som chcela viac nakoľko som bola najnižšia v triede ☺️

tetapetra
19. nov 2024

@grankko čo je to 170cm? Nič. Ja mám 171cm. Ty už nejako extra neporasties. Možno 5cm, ale ani to už nemusí byť