ako mam mamke povedat že som bi?(bisexual) mám 14 keby dačo
Normálne. Do oči a úprimne. Ak je toto real téma.
Je to mama a pochopí ta, keby si sa jej priznal s čímkoľvek.
Byt BI nieje choré a ani zvláštne. A ani zle...
(Horšie by bolo ak by ta priťahovali napr. Zvierata to je u mna choré🙂)
Naco jej to chces hovorit?
Aj ja som nazoru ze naco to hovorit, ked si bi, je dost mozne ze skoncis o par rokov zenaty a s detmi, ine keby si gay
Čo sú zasa coronové prázdniny? Ved ste len včera nastúpili.
ako si na to prišiel?
Pred nejakým časom mi kamoška, ktorá má syna v tom veku, rozprávala, že nevie, čo si má myslieť, lebo že syn jej rozprával, ako sú v ich triede skoro všetci bi, prípadne nevedia, či sú homo, alebo hetero. Takže daj tomu čas, zrejme sa to ešte vykryštalizuje. Zatiaľ mame nič nehovor.
@stanulienkat nemení sa toto fórum určené pre mamičky a budúce mamičky na fórum pre znudených pubertiakov?
@elizabet173 Aj mne sa tak zda.😂
V 14 rokoch este nevies presne co si. Je mozne ze nieco tusis, ale s istotou to budes vediet az o niekolko rokov neskor ked budes mat za sebou zopar sexualne zalozenych vztahov.
Mame to kludne mozes povedat ak si myslis ze ta pochopi a pomoze ti v hladani sameho seba. Ak si myslis ze mamina reakcia bude negativna, nic jej zatial nehovor a pockaj par rokov, kym budes vediet naisto svoju sexualnu orientaciu.
Zdá sa ti, ze už sú veľký, veď máš 14. Ale ver, máš ešte dosť času riešiť takéto veci. Venuj sa ešte pár rokov záležitostiam, ktoré patria k tvojmu veku. Vzdelávaj sa, aby si bol múdry, športuj aby si bol zdravý, komunikuje a zábavaj sa s rovesníkmi, aby si bol socializovaný.
Toto ti neujde, ešte si užiješ, či už s mužmi alebo ženami, ale daj tomu čas.
Prestaň blbnúť a nebuď žiadny bi.
Mami, páči sa mi ocko...