Mám 14 rokov a 54 kg. Ako schudnem zo stehien a bokov?

burmecka
17. mar 2015

Mam 14 rokov chodim do ôsmej triedy výška je niako 156cma važim 54 kil . Niekto povie ze to mozno neni az tak vela lenze na nohy a boky bi sa mi strasne zislo schudnut. Kto poradí? 😒

simik14
17. mar 2015

Ja mam 21 vysku 159 a kil 50 a stehna taktiez potrebuju trosku ... nebudme anorekticky ty vo svojom veku sa mozes venovat nejakym cviceniam urcite nie diety ... skus drepy svaly na nohach sa ti spevnia a nebudu napohlad take velke 🙂 druhi ta urcite vidia v pohode 🙂

bonaqa2013
17. mar 2015

Skús plávanie. Ak máš 14 rokov, tak ty ešte asi rastieš - takže diéta nie. Skús len šport, plávanie, aerobik, možno beh. Proste hocičo z čoho máš radosť.

martinkaxp
17. mar 2015

pridaj sa do skupiny "cvicime s Jillian Michaels" a zacni cvicit 🙂

slecnamarplova
17. mar 2015

mala som rovnaky problem ..... vybehni dvakrat do tyzdna na korcule a bajk a mas to 🙂 plus vynechaj uplne sladkosti. neboj sa,,,,len prve dva tyzdne je to tazke 🙂 potom ti uz bude sport chybat. drzim palce 🙂

fcchelsea
17. mar 2015

ja ti to poviem asi tak mam 33 váha 48 výška 159 v tvojom veku som mala tiež viac kíl ty si ešte vo vývoji postava sa ti bude meniť ak chceš trochu zhodiť tak sa venuj športu ale nie aby to bolo nad tvoje sily a nezabudni na jednu vec dnes už nie su v mode chudučké dievčata

ivetlo
18. mar 2015

Ak chceš zhodiť tak určite svoje telo netráp diétami, viem ide leto, sukne, kraťasky, chceš byť kočka. Tak radšej bicykel, loptové hry, plávanie, aerobic (v tvojom veku som frčala na ňom), beh. Určite to pôjde dole 🙂

dajnaseba
1. apr 2015

Zacvič si, najlepšie v nejakom kolektíve. Vtedy je to aj zábava a máš z toho lepší pocit. Nehladuj. Jedz aj 5x denne, menšie porcie. Vynechaj sladkosti a nezdravé chipsy a podobné veci. Ovocie jedz doobeda, nie večer, obsahujú cukor. Ešte si vo vývine, postava sa ti vyformuje. Ak budeš mať chuť na sladké, radšej si daj domáci koláč ako kúpený keks.

zapka21
1. apr 2015

V 14 rokoch sa tvoje telo vyvija, meni sa pomer tuku, stava sa z teba zena. Vacsina ludi nie je so svojim telom spokojna (ani modelky na molach, teda aspon to tvrdia v bulvarnych platkoch, hehe). Netreba nic silit, ale cvicenie a beh (alebo korculovanie) je skvela kombinacia. Vezmi kamosku, nech sa mozete povzbudzovat.

janka2501
9. apr 2015

moja dcera ma 12 a pol roka, a ma 156cm a 55kg. nieje ani tlsta ani uplne stihla, no este podla mna aj ty vyrasties nejake cm, a ta vaha je podla mna v poriadku, zbytocne nestresuj. ako baby pisu bycikel, korcule teraz mozes naplno vyuzit... 🙂

anezka9645
5. nov 2016

Jeb na to kámo. Fakt tie skurvene vychrtliny s poharom so starbucksu sa aj tak nikomu už nepáčia..

ebi88
5. nov 2016

@burmecka na chudnutie hlavne kardio, takze beh, bicykel, elipticky.. a potom postupne spevnovat