Mám 14 a mama mi nedovolí mať frajera. Celá rodina je prísna

18. aug 2023

Ahojte viem že nemám vhodný vek na túto stránku ale predsa vždy keď niečo hľadám na gogli tak ma to vyhodí sem mám taký problém mám 14 ale podľa mna o ten vek nejde som už vyspelejšia a bez hladania som sa zoznámila s chlapcom nikto mi ho dovoliť nechce a neze by som sa aj pytala ale mám fakt prísnu mamu a nechce mi ani kamarata dovoliť ne to ešte frajera ale viem že ma nikto takto nepochopí ale ja som si to nehľadala sama ja mám nozaj pocit že s nim ostanem naozaj dlho a ja to stále tajim bojim sa že sa to dozvedia mám rozvedených rodičov a preto to je o dosť horšie moja mama je ten typ človeka čo si mysli že sa všetko točí okolo tehotenstva a podobne ale ja som rozumná a viem čo sa môže a čo ne ja ho naozaj lubim a chcem s nim byt je na mna veľmi dobrý dava mi peniaze na jedlo kupuje mi čo chcem a stará sa o mna a hlavne je moja opora ja nemám fakt že nikoho ineho len jeho hlavne ked chodím von s nim musím mame hovoriť že chodím s jednou kamarátkou a tak to je uz asi 9 mesiacov hlavne sa chcem v skole učiť a byt úspešná ale pritom chcem mať po boku jeho lebo nikto ma tak ako on nevie pochopiť fakt co mám robit prosim rady…

veronikaszabova
18. aug 2023

Fuuuha dievca, bodky a ciarky ti vypadli z klavesnice??

bolarazjedna
18. aug 2023

Oh dievča, a ten tvoj tajný frajer ma koľko rokov? Keď ti dava peniaze na jedlo a kupuje ti rôzne veci? A zahladil ta ako 13 ročnú??? (keď ho tajis už 9 mesiacov).... Určite nemá 15...
Akože tvojej mame sa voooobec nečudujem, a pofka mňa žiadny rodič ti takýto "vzťah" v takom veku nedovolil, tu neide o to, že máš prísnych rodičov....
Akože chápem, že si v puberte, že sa cítiš nepochopena, hľadáš sa v živote, s rodičmi nevychádzas...to je úplne normálne v tomto veku... Aj to ze chceš byt niekym milovaná, patriť niekomu, imponuje ti, že sa niekomu páčiš, že sa o teba stará.... Ale toto je choré.... A keď budeš mat o 10rokov viac, sama budeš z toho zhrozená, a budeš vďačná rodičom, že ťa pred takým vzťahom chránili. Tu neide len o to, aby si neostala tehotná...
Btw, každý!!! si v tomto veku mysli, že je vyspelý, na svoj vek rozumnejši od ostatných..... Ale keď čítam tvoje riadky.... Si neskutočne naivná.... Aj to patrí k tomuto veku, nemôžeš za to.... Dôveruj rodičom a sústred sa na školu, kamarátov hľadaj medzi rovesníkmi.

olimuc
18. aug 2023

Tvojej rodine sa necudujem, vyspela si mozno fyzicky, ale v hlave tak vek na babiky. Dava Ti peniaze, kupuje jedlo atd … vzhladom na tvoj vek, by bol este kvalifikovany ako pedòfil. Takze biologiu zo 7 triedy do ruky, mama ma pravdu, rozum nemas a vymenny obchod za veci … v podstate je to detska prostitucia …

mary888999
18. aug 2023

Mama ma pravdu. Pozri ak ťa ten chlapec naozaj miluje, tak nech pride k Vam domov,predstavi sa mame a nech jej povie ake ma umysly a že s tebou bude mat sex az v 17.tich. To nespravi, že? 😃. Ak teda ta odbaruvava darčekmi v podobe jedla a oblečenia, chce aby si sa mu citila zaviazana to vratit ale v inej podobe, pretože vie ,že ty mu to rovnako nevieš vrátiť ako fyzicke darčeky. Musi mat okolo 18 ? Že? Chce si uzit pannu, nič ine. Ak sa mýlim , tak nech sa k tomu postavi ako chlap a zastane sa ťa aj pred mamou.

mimikarol
18. aug 2023

Tiež som zvedavá koľko má ten princ rokov keď ti dáva peniaze. Počúvaj mamu, ona má pravdu aj keď tomu teraz neveríš, časom prídeš na to že je to tak. Si ešte dieťa, posledné čo potrebuješ je frajer. Ja by som to svojej dcére tiež v takom veku nedovolila a to som ozaj mama kamoška

domka222
18. aug 2023

Dievča, máš pravdu. Teraz sa hlavne v škole uč. Však sa len pozri na svoj príspevok. Žiadna čiarka, bodka. Potrebuješ to omnoho viac,ako stretávanie s pánkom, ktorý si ťa kupuje a zrejme za to niečo čaká

jaskolka
18. aug 2023

No veruže ide o vek, dievča zlaté... To koľko má ten frajer rokov? Keď ti kupuje jedlo a darčeky? Len aby on z toho nemal ešte problémy kvôli možnému zneužívaniu mladistvej, ak je už dospelý.
Mama ma pravdu,ty už možno si fyzicky zrelá, ale rozumovo na frajera ešte určite máš čas.

0silvia0
18. aug 2023

Tebe mama nedava jest, ked potrebujes od frajera peniaze na jedlo?

tamta
18. aug 2023

Ja rozumiem, ze uz mas 14, cítiš sa ako dospelá, uz nie si dieťa. Ale ver, ze stále tým dieťaťom si. Keby bol tvoj partner skutočne seriózny a myslel to s tebou vážne vzhľadom na to, ze si maloleta, správal by sa aj seriózne a prišiel by sa predstaviť ku Vam domov, aby rodičia nemuseli mať obavy. Dospelý chlap určite nemá záujem len tak bezcieľne randit s pubertackou. Viem, ze pri nom sa citis asi výnimočne, dáva ti pocitovo wj materiálne viac než pubertalni spoluziaci, ale nepodlahni tomuto chvíľkovému klamlivemu pocitu šťastia a výnimočnosti.
Ak chceš, aby ti mama verila, predstav ich. Hlavne ver mame, nema ti prečo chcieť zle. Chráni len svoju dcéru aby neurobila veľku chybu. A nejde len o potenciálne tehotenstvo.

majka99999
18. aug 2023

To naozaj nemas ziadnu kamaratku? Ani tu, o ktorej predstieras, ze s nou chodis?
...je na mna veľmi dobrý dava mi peniaze na jedlo kupuje mi čo chcem a stará sa o mna a hlavne je moja opora ja nemám fakt že nikoho ineho len jeho...
Toto mi nepride zdrave, tiez som zvedava, kolko ma rokov, ak 17+, tak si nemyslim nic dobre. Mozno fyzicky si uz zena, ale psychicky nie.

Vacsina chlapcov/muzov chce mat frajerku nie preto, aby mohli minat peniaze a pocuvat, ako jej nejde matika alebo jej matka je hrozna, ale aby mali sex. Mozno teraz ta do nicoho netlaci, lebo mas 14, ale od 15 je tusim uz legalne sexualne zit.

h2
18. aug 2023

Preboha, baby, aké zneužívanie? Aké neželané tehotenstvo? Dokonca detská prostitúcia?! Ona s ním nemá sex!

judit47
18. aug 2023

Tu asi chodia same cnostne panny co spoznali prveho frajera v 18.

Ved v 14 sa rucickovat a travit cas s chlapcom bolo normalne pred 20r nieto teraz.

Autorka ak ti nato neprisla tak zjavne mas dobre vysledky v skole a nerobite ziadnu neplechu.
Pochop ze mamina ta velmi lubi a boji sa aby sa ti nic nestalo, si stale ,,jej dievcatko,,ktorym navzdy ostanes. Skus sa s nou este raz porozpravat,ze mas dobre vysledky v skole a ze by si chcela mat kamarata. Taketo tajnosti v tomto veku su pre vas obe cesta k nedovore hadkam odcudzeniu.Nezabudni ze mama ta bude NAVZDY lubit🍀

dskjhfdlkdjhl
18. aug 2023

Mam 14-rocnu dceru a keby jej zacal nejaky chlapec davat peniaze, tak by som velmi spozornela. Kolko ma dotycny rokov?

sense
18. aug 2023

Koľko ma dotyčný chlapec rokov. Mama s otcom ti nedávajú jest, keď ti on musí kupovať jedlo?

danielaviki
18. aug 2023

ona to asi mysli skor, ze ju mozno pozve na pizzu , zmrzlinu , na colu a tak...

maryetta
18. aug 2023

Mama ti chce dobre. Pozna ta najlepsie. Nemas ani 15 teda je za teba vo všetkom zodpovedna.
Treba si to uvedomit 😉

mladena
18. aug 2023

Panebože, je normálne že máš 14 a zažívaš prvú lásku 🙂 S mamou by som sa porozprávala prípadne ju s tým chlapcom zoznámila aby zistila že sa nemá prečo báť (ak je chlapec normálny) Ja som to mala tiež tak, potajomky som musela chodiť s chlapcami, nemohla som mať doma ani časopisy Bravo Girl takže ťa chápem.

bulika666
18. aug 2023

Ja len toľko že sa kamarátiť môžeš ale nepreháňaj to ešte láskovanim nevedie to na nič dobré a keď budeš mať viac rokov tak to olutujes ... Neponáhľajte sa nikde buďte deťmi kým sa dá !!!

7miriam77
18. aug 2023

Podľa môjho názoru je 14 rokov vhodný vek na prvú lásku a nevinne držanie sa za ruku, aj na prvú pusu. No nezdá sa mi to, že ti dáva peniaze, kupuje jedlo....ale ak myslíš, to kupovanie jedla, pozvanie na koláčik, tak to je ok. Prezradis nám koľko má rokov? Pretože v tvojom veku práve to je dôležité. Ak má 16,tak ok, no ak má 20, tak to by som videla ako problem

alickapusinka
18. aug 2023

Máš 14 ešte ťa chráni zákon to znamená že ak by si nedajbože niečo pritrafi tak tvoj frajer môže ísť do basy .

bylinka25
18. aug 2023

Kam sa ponáhľaš? Užívaj si život, kamarátky, výlety. A hlavne sa v prvom rade sústreď na školu.
Byť fyzicky vyzretá neznamená aj duševne.

zuzanka.zuzu
18. aug 2023

takyyyyych ešte bude kde budeš mať pocit že práve toto je ten pravý 😀

autor
18. aug 2023

@7miriam77 ma 15 rokov je to vela ? A s tym kupovaním som nemyslela to že si ma chce kupovať atd iba som to chcela znázorniť tak že sa o mna stará a nic na oplátku nechce je to celkovo millý chlapec a nie jak dnešná mládež ako to nazvať.

autor
18. aug 2023

@mladena ďakujem moc ale tym že je dosť prísna tak musím všetko tajiť a ešte k tomu ma priateľa ktorý je extrémne žiarlivý na mna aj na nu a všetko jej zakazuje a mne tak isto nemôžeme chodit ani na kúpalisko s mamou

autor
18. aug 2023

@sense ach boze chlapec je 15 ročný a ano dava mi mama jest keďže bývam u nej ale keď som hladná vonku tak mi kúpi a nepovie že nemá a pritom má to je ten princíp nešlo tu o nic iné iba o to že sa stará a nic na oplátku nechce🙂

autor
18. aug 2023

@dskjhfdlkdjhl ale on ma 15 nedáva mi milióny dava mi iba keď nemám na autobus domov!

autor
18. aug 2023

@h2 presne

autor
18. aug 2023

@majka99999 preboha ma 15 preco si všetci myslite že je plnoletý ved aj ja mám zachvíľku 15 a on ma až budúci rok

autor
18. aug 2023

@jaskolka 15 ma!!! A ja mám za 3 mesiace darčeky tam neboli spomenuté nic také mi nekupuje bol to iba princíp (že sa o mna stará a na oplátku nic nechce) neni taký chlapec jak dnešná mládež!preto ho mám rada.

tamta
18. aug 2023

Autorka, tak ho zober domov prestaviť aby mama videla, ze je to slušný chlapec, ktorý ta ma rád.