Chcem ísť ku psichologovi mám na to svoj dôvod vám ho nepoviem ale povedala som ho mamke a ona povedala že ku psichologovi má netreba ale nemôžem jej povedať celý dôvod prvý je že od 10 rokov trpím depresiamy v 10 mi začala puberta začali sa mi robiť vyrážky a rásť tmavé chĺpky v podpazuší menštruáciu som dostala v 11 od 13 ju mám pravidelnú,ale je tu jedna vec kvôli ktorej vži v noci plačem a neviem to povedať mamke a písala som si z psichogom povedal že keď to neviem povedať mamke tak to mám povedať psichologovi ale najprv musím ísť z mamkou?
A co je teda ten hlavny dovod?
@basinka3 Mama zavolá k psychologovi kvoli termínu.Prídete tam,mama musí podpísať papiere ,lebo je tvoj zákonny zástupca.Vojdete ku lekarovi,on sa mamy povypytuje tvoje detske choroby,ake si mala,aj prečo ste tam.A potom ju pošle počkať do čakárne.O čom sa budeš rozprávať s lekarom,je dôverné.
1x vies ist k pscyho aj bez toho aby vedeli... Ja som bola. Mala som 16. Detska pscyhologicka. Nejake centrum to bolo. Asi 2x som tak bola.
@ivangeline ja mám tento týždeň 13
Chod na ipcko.sk a napis im. Oni ti poradia.
a nejaka linka dovery by ti nemohla pomoct? ale aj tak mi nejde do hlavy, ze nechces povedat mame celu pravdu. je to predsa tvoja mama, myslim, ze keby vie vsetko, tak by sa ti nejakym sposobom snazila pomoct.
Učí ma mamka doma aj mojich 4 mladých surodencov
@mischelin999 proste to naozaj nechcem povedať mamke
@tosomja minule videla že mám záchvat ale ja som to zakrila že to bolo iba raz že mi nič nieje viem som hlúpa ale ja nechcem aby to zistila preto keď mi nieje dobre idem von poviem že idem niekam z bff ale vtedy idem von na moje tajné miesto plakať je to na takom poli kde mám spravený malí domček.Preto to ona nevie.
🥺
Takže tu už nikto nieje 😭🥺.
Psychológ ťa nemôže vyšetriť bez doprovodu zákonného zástupcu - si myslím. takže najprv mamke