Mám 13 rokov a chcem ísť k psychológovi

basinka3
2. nov 2023

Chcem ísť ku psichologovi mám na to svoj dôvod vám ho nepoviem ale povedala som ho mamke a ona povedala že ku psichologovi má netreba ale nemôžem jej povedať celý dôvod prvý je že od 10 rokov trpím depresiamy v 10 mi začala puberta začali sa mi robiť vyrážky a rásť tmavé chĺpky v podpazuší menštruáciu som dostala v 11 od 13 ju mám pravidelnú,ale je tu jedna vec kvôli ktorej vži v noci plačem a neviem to povedať mamke a písala som si z psichogom povedal že keď to neviem povedať mamke tak to mám povedať psichologovi ale najprv musím ísť z mamkou?

medyna
2. nov 2023

Psychológ ťa nemôže vyšetriť bez doprovodu zákonného zástupcu - si myslím. takže najprv mamke

basinka3
autor
2. nov 2023

@medyna viem ale ja jej nechcem povedať ten pravý dôvod prečo tam chcem ísť.

teki1
2. nov 2023

@basinka3 Nemusíš.Je to lekárske tajomstvo.Povedz doktorovi,ze chceš s ním hovoriť osamote.Mama tolko počká v čakárni.

basinka3
autor
2. nov 2023

@teki1 normálnemu doktorovi?

dadis
2. nov 2023

A co je teda ten hlavny dovod?

basinka3
autor
2. nov 2023

@dadis nechcem to nikomu povedať

teki1
2. nov 2023

@basinka3 Mama zavolá k psychologovi kvoli termínu.Prídete tam,mama musí podpísať papiere ,lebo je tvoj zákonny zástupca.Vojdete ku lekarovi,on sa mamy povypytuje tvoje detske choroby,ake si mala,aj prečo ste tam.A potom ju pošle počkať do čakárne.O čom sa budeš rozprávať s lekarom,je dôverné.

ivangeline
2. nov 2023

1x vies ist k pscyho aj bez toho aby vedeli... Ja som bola. Mala som 16. Detska pscyhologicka. Nejake centrum to bolo. Asi 2x som tak bola.

basinka3
autor
2. nov 2023

@ivangeline ja mám tento týždeň 13

kp7333
2. nov 2023

Chod na ipcko.sk a napis im. Oni ti poradia.

basinka3
autor
2. nov 2023

@kp7333 bola som povedali že mám ísť k psichologovi alebo sa porozprávať z mamov ona povedala že k psichologovi nemám ísť, učí ma doma mamka takže ani nepôjdem k školskému psichologovi.

tosomja
2. nov 2023

@basinka3 prečo nechodíš do školy?

mischelin999
2. nov 2023

a nejaka linka dovery by ti nemohla pomoct? ale aj tak mi nejde do hlavy, ze nechces povedat mame celu pravdu. je to predsa tvoja mama, myslim, ze keby vie vsetko, tak by sa ti nejakym sposobom snazila pomoct.

basinka3
autor
2. nov 2023

Učí ma mamka doma aj mojich 4 mladých surodencov

tosomja
2. nov 2023

@basinka3 prečo vás učí doma mama?

basinka3
autor
2. nov 2023

@mischelin999 proste to naozaj nechcem povedať mamke

kp7333
2. nov 2023

@basinka3 no slovencinu ta bohvieako nenaucila, mozno by mala homeschooling prehodnotit. Skus este zavolat na linku dovery.

basinka3
autor
2. nov 2023

@tosomja učí ma mamka aj mojich 4 mladčích súrodencov lebo nemá rada Slovenský prístup k učení na školách

tosomja
2. nov 2023

@basinka3 a ako prebieha také vyučovanie doma?

basinka3
autor
2. nov 2023

@kp7333 bojím sa tam volať minule som im volala nikto to nezdvíhal ale potom mi napísali a písala som si z nimi

tosomja
2. nov 2023

@basinka3 veď tu to môžeš napísať, čo ťa trápi, fotku nemáš, nikto nevie kto si, ani kde bývaš, tak možno poradíme my.

basinka3
autor
2. nov 2023

@tosomja normálne ráno vstanem najem sa urobím si napríklad slovenčinu 3 strany mám 10/15 min prestávku potom sa učím urobím si 5predmety a idem sa hrať a upratať.

basinka3
autor
2. nov 2023

@tosomja dobre skúsim

tosomja
2. nov 2023

@basinka3 a preskúšanie pred komisiou, nič ?

basinka3
autor
2. nov 2023

@tosomja Mám aronexiu+depresie mávam často Panické záchvaty vtedy sa prestanem ovládať plačem a mám chuť si ublížiť.A neviem to nikomu povedať 😭.

basinka3
autor
2. nov 2023

@tosomja chodíme na konci ročníka na preskúšanie

tosomja
2. nov 2023

@basinka3 a to mama nevidí? Že nie si ok? Čo robí mama ?

basinka3
autor
2. nov 2023

@tosomja minule videla že mám záchvat ale ja som to zakrila že to bolo iba raz že mi nič nieje viem som hlúpa ale ja nechcem aby to zistila preto keď mi nieje dobre idem von poviem že idem niekam z bff ale vtedy idem von na moje tajné miesto plakať je to na takom poli kde mám spravený malí domček.Preto to ona nevie.

basinka3
autor
2. nov 2023

🥺

basinka3
autor
2. nov 2023

Takže tu už nikto nieje 😭🥺.