Mám 12 rokov a nemám sa rada

vnxmrr0v9
29. aug 2022

Cau mam 12 a pridem si strasne škaredá. Viem ze by som takéto veci ešte nemala riešiť, ale mne na tom ako vyzerám strašne záleží. Po internete mám samé pekné dievcata majú krásne vlasy, nadherne oci a krásne telo. Keď porovnám samú seba s nimi tak sa cítim strašne škaredá a nič iné nerobím len nad tým stále rozmýšľam ako som škaredá a prečo ja nemôžem byť pekná ako ony. Viem že ešte narastiem a že sa ešte v tvári budem meniť lebo mám len 12, ale videla som plno báb v mojom veku ktoré sú strasne nadherne! A tak si vždy poviem že: „Preco nemôžem vyzerať ako ony?“ alebo: “Preco ony sú tak krásne v mojom veku a ja taká nie som?“ Aj spolužiačky v mojej triede sú veľmi pekné. Rok čo rok sa menia a ja stále vyzerám celkom rovnako. Ony majú čistú pleť a ja mám tvár plnú vyrasok (hlavne okolo nosa) a snažím sa to vyčistiť všelijakými produktami, ale zatiaľ to nepomáha. Mám spolusediacu a ona je tak krásna! Vždy jej závidím to ako vyzerá má krásne stehna, tvar a všetko proste! Ja jediné čo mám tak je veľký a široký nos, vyrasky, tvár ako uhorka, hruď na ktorej mám žili takze koli tomu nemôžem nosiť žiadne tričká kde je vidieť hruď, som vysoká za čo sa nenavidim, na prd psychiku, padnuté viečka, škaredé oči a plno ďalších veci, ale to kebyže mám všetko vymenovať tak sme tu 500 rokov 🙂) neviem čo s tým mám robiť. Potrebujem nejaký radu.. predom veľmi dakujem!💟😽

marca12
29. aug 2022

@vnxmrr0v9 joooj si v obdobi,ked sme boli vsetky "skarede" v tomto obdobi sa vyvijas,ja som si tiez pripadala skareda,este sa len formujes a vyrasties do krasnej labite. A prosim ta,neporovnavaj sa s babami z netu,wu vyfotene s filtrami,nastajlovane. Pozri si fotky modeliek bez mejkapu. Si krasna a budes este krajsia,ked vyrasties. Ja som za svoj zivot este nestretla skaredu zenu.

januska12323
29. aug 2022

Prijmi sa aká si, myslíš že tie pekné baby nemajú komplexy z niečoho iného? Na nete ani nepozeraj, bez filtra už nie sú také krásne.

bessie12
29. aug 2022

@vnxmrr0v9 prestat sa pozorovat a mat sa rada taku aka si. Never vsetkemu co je na internete. Ten vela znesie. To co vidis na nete nie je realita. "fotošop" dokaze divy.

tora23
29. aug 2022

To naozaj niekto verí, že toto nieje fake téma? 😅

teki1
29. aug 2022

@tora23 Ty si nemala v 12 padnuté viečka? 😉

tora23
29. aug 2022

@teki1 nie, ja som bola ta s krásnymi stehnami bez vrások 😝

patus_2
29. aug 2022

@vnxmrr0v9 dievčatá ale aj chlapci sa v tomto veku menia najrýchlejšie. Z dievčatka sa pomaličky stáva žena. Vymenovala si 10 veci čo sa ti na sebe nepáči, ale ver mi, že každá žena má nejaké nedostatky a preto sme jedinečné. Vymenuj teraz 10 veci, ktoré sa ti na sebe páčia. Nerozmýšľaj zbytočne veľa nad nedostatkami, radšej si nájdi nejaké záľuby a aktivity, kde prídeš na iné myšlienky, napr. šport, kreslenie, hra na hudobný nástroj....

gab
29. aug 2022

tento prispevok mi nepride na slovnu zasobu 12 rocneho dievcata, myslim, ze si ovela starsia 😉

gerdusha
29. aug 2022

@gab práve som to isla napisat...ak toto pisalo 12r dieta, som anglicka kralovna.

Neexistuje, strata casu venovaneho reakcii

januska12323
29. aug 2022

V tomto prípade mi nevadí ak radím vo vymyslenej téme. Možno si to o mesiac prečíta iná slečna, ktorá bude mať rovnaký problém.

miankass
29. aug 2022

@vnxmrr0v9 Nemas 12, ale cez 21... asi si sa pomylila.. a urcite co ti mozem poradit je: 1.neklamat o svojom veku
2. Nevypisovat na .MK ale ist zo sebou nieco robit,aby si nemusela riesit take dristy. Dobru noc

lujza123
30. aug 2022

@tora23 není to fake téma. To je realita väčšiny pubertacok. Ty si nemala žiadne mindraky, akné a nešťastnú platonicku lásku v 7 mej triede?

vnxmrr0v9
autor
30. aug 2022

@gab idem do siedmej triedy 😂

tora23
30. aug 2022

@lujza123 ver čomu chceš ale garantujem ti ze toto nepisalo 12 ročne decko 😅

radacak
31. aug 2022

@vnxmrr0v9 si krásna....ver že aj ja si veľa krát prídem škaredá,a porovnávam sa s inými..a to už mám čoskoro 30
Všetky sme jedinečné a iné a ver že aj tie baby, ktoré si podľa teba dokonalé majú na svojom tele niečo čo sa im nepáči, nemajú radi.

daniela2202
1. sep 2022

@vnxmrr0v9 dievčatko.... zo šedej myšky bude raz krásna slečna, hlavne buď sama sebou a nechci sa na nikoho podobať..... prídeš na to, že život nie je o kráse 👉😊🖐

kiwi3
1. sep 2022

ohladom toho, ci je to fake: neviem si celkom predstavit dovod, preco by si toto niekto vymyslal.
v tomto veku som tiez cely cas pozerala do zrkadla a rozmyslala, co vsetko je na mne zle. neviem, ci vobec bolo (v mojich ociach) nieco dobre...
prechadza si tym vacsina dievcat, dokonca aj tie najkrajsie, len tu poniektore tety uz na to zabudli. a niektorym nam to zostane vacsinu zivota. tie pochybnosti.
ak mas dobrych rodicov, porozpravaj sa o tom s nimi, moze to byt aj tym, ze citis malo lasky. kazda dobra mama vie svoje dieta povzbudit a upokojit. alebo aj s dobrymi kamaratkami, urcite zistis, ze v tom nie si sama.
a fakt je, ze aj tie najskaredsie zeny mozu byt stastne (co asi vobec nie je tvoj pripad), vobec to od vyzoru nezavisi, rozmyslaj nad tym, co vies/ chces sa a mozes naucit, co chces robit v zivote, lebo uz teraz mas moznosti a cas za tym ist. drzim palce