Mám 11 rokov, 149 cm a 45 kg. Som tučná?

31. jan 2022

Dobrý deň,mám jedenásť rokov 149cm a 45kg. Hrávam aktívne futbal,5× do týždňa+zápasy cez víkend. Futbal hrám aj s chalanmi aj s dievčatami...jedávam zdravo a stále sa mi nedarí schudnúť. Tan nadpis je jednoduchý a jednoduchá je aj odpoveď. Som😕

h2
31. jan 2022

Určite nie! 👍

autor
31. jan 2022

@h2 ďakujem😃mňa netrápi ani váha ale trápi ma priberanie v bruchu,stehnách,zadku

simsalabim
31. jan 2022

Nie! A zeny to tak maju nastavene geneticky, mat tuk na bruchu, zadku a stehnach.

autor
31. jan 2022

@simsalabim ďakujem😘

h2
31. jan 2022

Tak máš 11, pomaly, ale iste sa Ti začína ukladať tuk tam, kde si ho doteraz nemala (aspoň nie tak, ako doteraz). Je to normálne.

ivetta1234
31. jan 2022

ja som cely svoj dospely zivot mala 55 kil pri 173cm az kym som nezacala aktivne hrat florbal, aj 6x do tyzdna, non-stop treningy a zapasy a este aj vo volnom case som hravala, a hned som pribrala na 68 kil 😂 a boli to skor svaly (ktore su tazsie) nez tuky, takze podla mna si uplne v pohode 😉 sportu zdar!

autor
31. jan 2022

@ivetta1234 to je tak aj u mňa. Futbal hrám rok a pol,začínala som pri 37kg😂

zuzahajdulka
31. jan 2022

Coskoro pride dalsie obdobie vytiahnutia - narasties do vysky a tym sa strati aj detska baculatost. Samozrejme, ze tucna nie si a je perfektne, ze sportujes. Futbal je energeticky velmi vydajny sport, takze aj to ti pomoze. Neklesaj na duchu, si este deculo a coskoro bude z teba rukata-nohata mlada dama 😎.

tosomja
31. jan 2022

Mojš dcéra má 11 rokov a presne aj výšku aj váhu ako ty a vôbec nie je tučná. Formujete sa

uhgara
31. jan 2022

podla mna nie si 🙂 sportujes co je super a zase v tomto veku je to prirodzene lebo sa tvoje telo formuje do zeny 🙂

diana999
31. jan 2022

Pri tejto výške by som už na vyššiu váhu nešla..

autor
31. jan 2022

@diana999 hej,hej😃aj ja sa volám Diana😁

sense
31. jan 2022

Moja bude mať 9 rokov , má tvoju výšku a 40-41kg à je normálna ani chudá ale nie ako ty píšeš tučná.

Takže ak športujes, nemôžeš byt ani ty tucna

miminka91
31. jan 2022

Podla mna to ani nebude, ze si tucna alebo co, lebo to podla mna nie si. Ja som mala taketo podobne stavy a som si pripadala taka neforemna, alebo ako by som to povedala. Chcelo to len zaradit nejake ine cviky priamo na dane partie a bolo to lepsie. Akoze futbal je fajn, ale chcelo by to asi nieco viacej cielene.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. jan 2022

@miriam11 slané vôbec,iba cez nejaké slávnostné príležitosti a sladké raz,dva krát za deň

enoula
31. jan 2022

Nie si vobec tucna, máš super sport, pri ktorom ani tuky naviac nemozes mat, lebo sa hybes velmi vela. Ale si v obdobi, ked sa zacne postava menit, viac na zensku, tvary a obrysy sa budu menit a ak budes aj nadalej sportovat, tak budes mat super postavu. Určite nehladuj, potrebujes jest teraz, aby svaly mali z coho pracovat 🙂 neriad sa vahou, aj svaly su tazke a vazia nieco, nie je to len tuk

asocial
31. jan 2022

@sense máš akú vysokú babu!moj syn ma 9, tento rok bude mať 10. Má asi 140 cm a 24 kíl🙂.

Každé dieťa je iné, vyvíjaš sa,
A ja som rada, že keď som mala 11, nebol internet. 10:59 si písala príspevok. Odpovedala si 11:13. Ty nie si v škole?

sense
31. jan 2022

@asocial 149cm

autor
31. jan 2022

@asocial momentálne nie,máme online výučbu

matabb73
31. jan 2022

@diana999 takéto vety nepíš dievčaťu v puberte. To, čo je pre teba neškodná poznámka, môže v tomto veku spôsobiť anorexiu. V tomto veku sa dievčatám začína tvarovať postava a niektoré sa s tým ťažko vyrovnávajú.

ladycat2021
31. jan 2022

este sa len vyvijas ... ja som v tvojom veku postavu neriesila 🙂 riesit som ju zacala az teraz 😀 ale ja uz mam na to vek 🙂 uzivaj si zivot a neries taketo veci .. na to mas este dost casu 🙂 tvoja vaha je primerana k tvojej vyske
@asocial presne tak .. my sme tiez nemali internet ked som mala 11 rokov a ked sa na to spatne pozriem, tak som aj vdacna, ze sme ho nemali .. vtedy boli lepsie casy podla mna 🙂 skoro cely den vonku s kamaratmi a domov som sa vratila az vecer a nie ako teraz len PC, playstation, mobily a vonku ani za mak. To bolo to prave detstvo, take normalne by som povedala 🙂

matabb73
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matabb73
31. jan 2022

máš primeranú váhu na svoju výšku. Tuk sa ti ukladá preto, lebo sa meníš na ženu. Aj pre moju dcéru to bolo nepríjemné presne v tomto veku. Teraz má 13 a vypadá štíhlejšie ako pred dvomi rokmi. Trochu ju vytiahlo a aj postava sa pekne vytvarovala. Ešte budeš rásť, tak sa tým netráp. Syn mal ako 10 ročný tiež tuk na bruchu, potom narástol 20 cm za rok a bol extrémne štíhly.

ankare
31. jan 2022

Určite nie si tučná. Drž sa!

diana999
31. jan 2022

@matabb73 a potom bude riešiť obezitu?
😄 Prosím ťa pytala sa na nazor, co jej pomôžeš keď jej povieš ze je chuda keby mala s touto výškou 60kil? A vôbec som nepovedala že je tučná len to, že pri takejto výške by som do väčšej váhy nešla a ty to dobre vieš.. A je to pravda

lilitela
31. jan 2022

chcelo by to fotku na objektivne posudenie, podla mna

zuzahajdulka
31. jan 2022

@lilitela to snad nemyslite vazne vyzyvat 11r dieta, aby postovalo fotku svojej postavy na mk.

lilitela
31. jan 2022

@zuzahajdulka co je zle na takejto fotke? ci vy ste si co predstavovali?

galixx
31. jan 2022

@zuzahajdulka presne, ja len cumim co tu niektore predvadzaju