Ahojte baby. 😃
Moja dcéra sa pýta na konzervatórium. Chcela by tam po 9 ročníku ísť. Mám na mysli odbor tanec. Nachádza sa tu niekto kto vie ako to tam na talentovkách chodí?
Netancuje od 3 rokov je to skôr čerstvá záležitosť a preto sa aj ja sama tých talentoviek bojím aj za ňu... Chcela by potom učiť v umeleckej škole.
Ďakujem za každú radu 😊.
zrejme tam ma byt, tak ako aj je, ze NEtancuje, inak to nedava zmysel, ze je to cerstva zalezitost. Preto sa boji talentoviek - lebo netancuje od malicka.
Jasne, ze to moze dat aj bez dlhorocnej pripravy, ale musi byt extra talentovana... aj take pripady sa vyskytuju, len skor zriedka 🙂. Ako dlho tancuje?
@simkqqa moja dcera chodi a prestupuju decka aj uprostred rocnikov, je to uz slabota, dostane sa kazdy.... a potom aj tak vyzera uroven skoly, v podstate je to smutne. Napriklad v triede mojej dcery je uz len 15 deti, vela deti odislo. Moja dcera ale tancuje od troch rokov, vacsina deciek mala tanecnu pripravu doprych par rokov pred nastupom. A neviem ako myslis, ze po 9.konzervatorium v BA je osemrocne.
@zuzana1291 Ved prave ze pise ze netancuje od malicka preto sa boji aby dala talentovky. Myslim ze ak dieta tancuje a je vedene k tancu od 3 rokov by sa talentoviek az tak nebalo ako dieta ktore tancuje mozno 2 ci 4 roky
@maciatkolulu mozno nie je z BA, v KE sa chodi napriklad na konzervatorium normalne po 9tke 🙂
No tancuje cca 4 roky ale mala aj prestávky. Nám ide skôr o to aby mohla potom učiť v tej zuške. Na pegečku su dosť ťažké talentovky... Hlavne ten spev ktorý sa tam vyžaduje. A kam presné chodí tvoja dcéra?
@maciatkolulu @dorottka
Ucim na konzervatoriu anglictinu, popytam sa.
@simkqqa ak netancuje tak naozaj neviem ako chce na talentovkach uspiet. Ja ako dieta 9r chodila na ZUŠ balet/ľudové tance. Taktiez tam chodí aj moja dcera uz 6r je šiestacka . Tanec nie je len o tom,idem na diskoteku a tancujem ako sa mi chce. Su rozne typy tanca. Scenicky tanec, kreatívny,dzezovy,moderny ,ľudovy.... A kedze dcera o technikach tanca nevie nic,neviem ako chce uspiet.
@blankakorf Tak to budem veľmi vďačná.
@dorottka presne preto som napisala, ze v BA je osemrocne😉
Moja dcéra chodí do umeleckej tam ma aj balet, ľudovky aj jazz.
@simkqqa tankonba.sk
@simkqqa tak potom fajn. Ucitelka tanca by ju tym padom mohla pripravit.
@maciatkolulu Ja chcem svoju dcéru dať na 4 ročne do Košíc ... Ba je pre ňu príliš ďaleko . Do tej v ba sa chodí už z 5 ročníka nie?
@simkqqa ano, ale teda da sa aj prestupit, ale to by musela byt uz fakt dobra, maju internat, ale to je podla mna absolutne zbytocne kedze mate v kosiciach.
Akurát o tomto sme sa nedávno bavili s kolegyňou, ktorá korepetovala na tanečnom konzervatóriu . Kedysi drina a dievčatá to mali extrémne ťažké najmä po psychickej stránke. Nesmeli pribrať tuším Max bolo 40 kg čo už hraničí s anorexiou. Momentálne čo viem na primacky stačí ak má miery aké potrebujú. Nemyslím váhu ale dĺžka nartu atď či sú schopné a ohybné. Oni si ich už vychovaju.Ale ja by som si tam dieťa nedala... Jedine ak chcete aby z nej bola baletka ale profi baletka. Je to dieťa nech sa tancu venuje ďalej na ZUŠ atď... Ak chce učiť sú aj iné formy neskoršieho štúdia. 😁😁
Dobry den. Ja studujem na sukromnom konzervatoriu dezidera kardosa v topolcanoch uz treti rok a mozem odporucit skolu. Tiez tancujem od malicka a najprv som tanecnicka ani nechcela byt. Ale ked som prisla na prijimacky skusit o com to je, velmi sa mi to zapacilo. Milujem to tam, je to sice drina a riadna makacka ale ked tanec naozaj lubi, bude tam statna...len si to treba poriadne rozmysliet, tazko sa odtial prechadza na inu skolu. A pravdaze si treba zvyknut na iny system. Vacsinou sme v skole od rana do vecera (doslova). Ale da sa to zvladnut, je to super. ODPORUCAM!!!! 😉
@simkqqa
Mam vystudovane konzervatorium v bb, neskor všmu ba a ucim nomentalne na zus... ked tak mi klidne napiste do spravy 🙂 rada odpoviem na otazky
A urcite odporucam ist na den otvorenych dveri..budete mat aj Vy aj dcera lepsiu predstavu o skole 🙂
@tymcu Timea mohli ste napisat, ako to chodi na talentovkach.
Ďakujem za informácie 😃.
Je tu ešte niekto kto ma niečo nové?
Nie je to omyl, ze NEtancuje od 3 rokov? Zrejme tam malo byt tancuje 🙂 inak nema moc sancu uspiet...