Konverzácie angličtiny pre stredoškoláka

lega35
22. júl 2024

Ahojte, prosím vie mi niekto poradiť dobrý ročný kurz na konverzacie angličtiny pre deviataka
na gymnaziu?
Moj syn výborne ovlada gramatiku, myslim ze ma aj slovnu zasobu, Chodí na 8 ročné gymnazium Metodova, /v podstate je teraz deviatak/, ale ma problem s konverzaciou.
Viete mi poradit cenovo dostupný kurz zameraný na konverzaciu?
dakujem

fruitys
22. júl 2024

Tandem (bodka net) - aj tu môže nájsť učiteľa či kamarátov, napr. ktorí majú angličtinu ako rodný jazyk, a komunikovať. Prípadne tam nájsť niekoho, kto sa učí slovenčinu a poskytnúť konverzácie v slovenčine ako "protislužbu" 🙂

adkala
22. júl 2024

Keby ste mali záujem skôr o klasickú jazykovú školu, tak jednoznačne môžem odporučiť 1. štátnu jazykovú školu, majú aj konverzačné hodiny a cenovo sú tiež veľmi dobrí: https://www.1sjs.sk/ponuka-jazykov/anglicky-jaz.... Len Tvojmu môže vadiť, že asi bude mať v triede aj dospelých ľudí, ale napríklad môj tam tiež chodil od kvarty a nemal s tým problém…

lega35
autor
23. júl 2024

dakujem Vam za radu, uz som napisala do tej jazykovej školy, ci je mozne prihlasit na konverzacie.
a vy ste boli so synom spokojní? pomohlo mu to?

adkala
23. júl 2024

@lega35 no môj chodí na normálne lekcie, nie na tie konverzačné, ale veľmi si pochvaľuje svoju lektorku a naozaj sa aj stále posúvajú ďalej, narozdiel od angličtiny v jeho škole. Mimochodom táto jazykovka je nielen na Palisádach, ale majú aj elokované pracovisko na Vazovovej, tak potom sa treba pozrieť či by Vám to nevyhovovalo viac.

lega35
autor
23. júl 2024

velmi pekne ti dakujem za radu
pekny den prajem, skusime to sa prihlasit

adkala
23. júl 2024

@lega35 za málo, pekný deň aj Vám 🤗

kofa77
24. júl 2024

doucma.sk, vyberiete si na online hodiny niekoho, aj rodeneho , nemusi nikdy chodit

lega35
autor
25. júl 2024

dakujem

polo123456
Odpoveď bola odstránená
Zobraz