Konto na Edupage - stredná škola

maafr
27. aug 2024

Ahojte
Mám otázku,
Ktorí z vás už majú konto od Edupage na strednú školu (Idem do prvého ročníka)
Ja čakám a stále nič, mám taký pocit že na mňa zabudli, alebo mi ho prepnú ešte neskôršie.
Mám z toho už mindráky :DDDD
Ďakujem za odpovede

martul
27. aug 2024

@maafr nemaj mindráky, môj syn bol min. rok prvák a dostali heslá prvý deň v škole.
A keby aj zabudli, nič sa nedeje, no tak sa prvý školný deň spýtať triedneho/triednej a vyriešia to.
Za toto sa ozaj nestresuj.

maafr
autor
27. aug 2024

@martul Áno, ale ja idem na tú istú školu ako aj môj bratranec, a jemu sa prepol Edupage ešte pred školou, preto sa pýtam 🙂

hiro
27. aug 2024

To sa mi paci ako dnesni mladi su zodpovedni. To za mojich cias nebolo :D

kikuska202
27. aug 2024

Moje deti prestupovali pred dvoma rokmi na inú školu kvôli sťahovaniu, a na edupage dostali konto v prvý školský den

martul
27. aug 2024

@maafr bratranec ide tiež do prvej?
Opakujem, nič sa nedeje, prvý školský deň sa aj tak učiť nebudete, takže edupage nebudeš potrebovať a keď prídete do triedy tak sa spýtaš.

maafr
autor
27. aug 2024

@martul On bol prvák, teraz ide do druhej, hovorila som o minulom školskom roku 🙂))

maafr
autor
27. aug 2024

@maafr a na tú istú školu idem

martul
27. aug 2024

@maafr ale veď o tom píšem, to je rozdiel, ty ideš do prvej, ešte ti nemali ako vytvoriť konto a dať heslo. On je už druhák, preto to funguje.

elfi1
27. aug 2024

@maafr aj syn ide do prvej na SŠ a ešte nema konto. jedine som cez prazdniny bola davat žiadost na ISIC kartu. podľa mňa všetko sa prvy tyždeň dorieši

januska12323
27. aug 2024

Mohli zmeniť človeka, ktorý to má na starosti a ešte kontá nezapol. Určite budete viacerí, v pondelok to oznámiš triednej ak sa dovtedy nevytvorí.

pininka1
27. aug 2024

@martul slečna píše ze bratranci to fungovalo už minulý rok ako prvákovi takýto čas a jej nie. Treba čítať s porozumením.

maafr
autor
27. aug 2024

@januska12323 Mame sa to dnes preplo, a mne nie 😹

maafr
autor
27. aug 2024
maafr
autor
27. aug 2024

@maafr toto jej dnes prišlo, a mne nič

k_a_j_k_a
27. aug 2024

@maafr mne, mame, ide všetko automaticky. Dcéra dostane bud. týždeň. Nestresuj a uži si zbytok prázdnin 🙂

dashie269
29. aug 2024

@maafr pozrieš pondelok či sa to preplo, keď nie, spýtaš sa v škole, určite budú dávať prihlasovacie údaje. Teraz ti to ani netreba, väčšinou info pre prvákov dávajú na stránku školy a potom ťa informujú v škole.

maafr
autor
30. aug 2024

@dashie269 Bratranec ke teraz druhák, a minulý rok už o takomto čase (dva alebo jeden týždeň pred začiatkom školy) už Edupage mal ( Idem na tú istú školu ako on)

majka4309
2. sep 2024

@maafr riešim dnes podobný problém.nam s manželom sa edupage prepol automaticky zo ZŠ na SŠ synovi.ale synovi stále nič.dostal v skole dnes prihlasovacie údaje a teraz neviem ci mu mam to konto zo ZŠ zrusit a nanovo ho prihlásiť s údajmi co dnes dostal alebo ako mam postupovať....