Komisionálky - stredná škola

sally19
15. dec 2024

Ahojte, som v 4 ročníku na strednej škole a hrozia mi komisionálky zo sjl. Pravdepodobne som pokazila aj pisomku, cize tam bude priemer zo slovenčiny skoro na 5 vzhladom na to, ze sme pisali zatial len 1 pisomku a ešte nejaký slávnostny prejav(vaha je nizsia)Problém je, že komisonalky mali byť pôvodne kvôli vymeškaným hodinám a teraz sa bojím, že keď aj ten priemer bude zlý, že ma učiteľka nedá prejsť? Je to možné alebo si myslíte, že mi proste dá napísať tie komisionálky a podľa toho sa uvidí? Strašne sa toho obávam.

rebi789
15. dec 2024

@sally19 Nemusí ťa pripustiť k maturite

zuzu1304
15. dec 2024

@sally19 na polroku sa nedá prepadnut

januska12323
15. dec 2024

S mamou ste si vymenili profily? Alebo si už ako 11 ročná navštevovala MK?

abbey1
15. dec 2024

@sally19 Ako maturanti mate len 2 známky? To je trošku sci fi.
V každom prípade hlavne komunikuje s profesorkou a snaž sa prejaviť záujem. Čoskoro sú maturity a školu asi ukončiť chceš.

sally19
autor
15. dec 2024

@abbey1 nie, iba jednu, ale dochádzka sa delí aj na slovenčinu aj na literatúru

abbey1
15. dec 2024

@sally19 Úprimne? Ťažko tomu uveriť. Veď sa pripravujete na maturitu, štvrťrok už bol, aj vtedy musia byť známky. Možno ty máš jednu, ked máš zlú dochádzku. Kvôli chorobe či blicuješ? Na maturitu sa pripravuješ?
Na iných predmetoch učiteľom nechýbaš?

sally19
autor
15. dec 2024

@abbey1 kvôli zdravotným problémom, aj triedna o tom vie a naša škola je prísna čo sa týka dochádzky

abbey1
15. dec 2024

@sally19 Tak keď zdravotné problémy, mala by mať profesorka pochopenie. Ale treba s ňou komunikovať. Či dá dopísať nejaké písomky, vyskúša ťa. Alebo či bude trvať na komisionálnom preskúšaní.
Prísna škola a jedna známka zo slovenského jazyka mi nejako nesedí.

simoli
16. dec 2024

baby neuveríte, ale moj druhák na gymn nemá zatiaľ žiadnu známku zo SJL 🙂 a to nevymeškal ani hodinu. Teraz písali beletrizovaný životopis... tak fakt neviem či z jednej známky bude hodnotiť na polroka 😂

ghoul_
19. dec 2024

@zuzu1304 dá ako nič

ghoul_
19. dec 2024

@sally19 no záleží akým