Kolobežka pre 11 ročnú dcéru

sisiska
7. júl 2020

Prosím o Vaše skúsenosti, postrehy, nápady, rady...Chceme kúpiť dcére kolobežku, ona by rada elektrickú...nemám s tým problém, ale neviem sa zorientovať, či to je pre ňu v tomto veku bezpečné a ak áno, tak aký typ, na čo dávať pozor, atď....Voziť sa na nej bude iba po bezpečných bočných uličkách...ďakujem

h2
7. júl 2020

@sisiska Či je to bezpečné, neviem, ale môj syn má 8 rokov a 2 jeho spolužiaci už el. kolobežku majú.

jaass
7. júl 2020

@sisiska 11 ročnej kľudne môžeš kúpiť elektrickú 🙂 ale sa poraď s niekým kto sa do toho dobre rozumie aká by pre ňu bola vhodná 🙂

stela01
7. júl 2020

@sisiska po mojom zlomenom lakti som zmenila názor .
Syn má , ale už som to obmedzila na minimum aj to musí mat komplet chrániče a tým pádom sa mu na ňu nechce . Syn má 8r .

sisiska
autor
8. júl 2020

a aké typy máte? s veľkými kolesami? s malými kolesami? so sedadlom? bez sedadla?

pohodickasrandicka
10. júl 2020

NEODPorúčam už len z ohľadom na to akou rýchlosťou je to schopné ísť. Normálny freestajlovu kolobežku áno.

hettinka
13. júl 2020

@sisiska niekde so citala, že na tom smú jazdiť ľudia až od 18 rokov. Musí jazdiť po ceste, nie po chodníku. Je to rýchle, drahé a kazové. Takze, nekúpila by som. Radšej kvalitný bicykel, alebo terénnu kolobežky s nafukovacími kolesami.

prasiatko30
13. júl 2020

https://touchit.sk/nove-pravidla-pre-elektricke... - od 15 a akokeby sofrrocala nejaku slabsiu motorku

deer123
19. júl 2020

Elektrická kolobežka do 250w je podľa zákona rovnaká ako bicykel. Najjednoduchšie bude kúpiť Xiaomi m365 Scooter- je to najrozšírenejšia kolobežka, má najviac ľahko dostupných náhradných dielov, niektoré cykloservisy ju dokážu opravit. Má aj pomalší Eco režim - super pre menšie dieťa. Ale treba si na Tom dávať pozor, má to malé kolesá, takže o niečo nebezpečnejšie ako normálny bicykel (najmä na našich cestách a chodníkoch), takže helmu treba určite nosiť tiež.

zuzka1008
19. júl 2020

@sisiska dcera ma 10r a ma obycajnu s nafuk.kolieskami takymi vacsimi. je super. Rada na nej jazdi

luccija
19. júl 2020

@sisiska 11r už vie byť opatrná.Krstňa má Kugoo skúšala som aj ja je to dobrý pomocnik, ak nebude frajerit

sisiska
autor
23. júl 2020

dakujem vsetkym za rady 🙂

frederika887
22. jún 2022

Ja by som zvolila asi klasickú kolobežku, nech má trošku pohyb.

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
krstn003
25. aug 2022

elektrická kolobežka pre dieťa mi nepríde nejako fajn, predsa radšej normálnu aby sa aj zabavila

vevericka554
18. okt 2022

Na elektrickú má ešte čas, keď jej nohy nebudú vládať🙂 ja by som kúpila klasickú, presne nech má pohyb.

karolinka1991
7. nov 2022

@luccija ahoj, prosim, aku konkretne ma kolobezku Tvoja dcerka? Vdakq

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz