Prosím o Vaše skúsenosti, postrehy, nápady, rady...Chceme kúpiť dcére kolobežku, ona by rada elektrickú...nemám s tým problém, ale neviem sa zorientovať, či to je pre ňu v tomto veku bezpečné a ak áno, tak aký typ, na čo dávať pozor, atď....Voziť sa na nej bude iba po bezpečných bočných uličkách...ďakujem
a aké typy máte? s veľkými kolesami? s malými kolesami? so sedadlom? bez sedadla?
NEODPorúčam už len z ohľadom na to akou rýchlosťou je to schopné ísť. Normálny freestajlovu kolobežku áno.
https://touchit.sk/nove-pravidla-pre-elektricke... - od 15 a akokeby sofrrocala nejaku slabsiu motorku
Elektrická kolobežka do 250w je podľa zákona rovnaká ako bicykel. Najjednoduchšie bude kúpiť Xiaomi m365 Scooter- je to najrozšírenejšia kolobežka, má najviac ľahko dostupných náhradných dielov, niektoré cykloservisy ju dokážu opravit. Má aj pomalší Eco režim - super pre menšie dieťa. Ale treba si na Tom dávať pozor, má to malé kolesá, takže o niečo nebezpečnejšie ako normálny bicykel (najmä na našich cestách a chodníkoch), takže helmu treba určite nosiť tiež.
dakujem vsetkym za rady 🙂
Ja by som zvolila asi klasickú kolobežku, nech má trošku pohyb.
elektrická kolobežka pre dieťa mi nepríde nejako fajn, predsa radšej normálnu aby sa aj zabavila
Na elektrickú má ešte čas, keď jej nohy nebudú vládať🙂 ja by som kúpila klasickú, presne nech má pohyb.
@luccija ahoj, prosim, aku konkretne ma kolobezku Tvoja dcerka? Vdakq
@sisiska Či je to bezpečné, neviem, ale môj syn má 8 rokov a 2 jeho spolužiaci už el. kolobežku majú.