Ahojte, chcela by som sa spýtať mamičiek deti, čo chodia do ZUŠ, že koľko to po novom stojí mesačne. Ja som už aj písala tej danej Zuške, ale nejak neodpisujú, tak sa chcem spýtať tu, že koľko približne. Dcéra chce velmi chodiť na spev alebo klavír. Ďakujeme za odpovede 💟
@dori2 Tak veľa snáď nie. 😮
syn chodí na elektrickú gitaru, 30 eur mesačne platím
My sme platili tento rok 8e mesacne klavir
Skupinove,napr.vytvarka 6e/mes.
asi je rozdiel odbor a velke mesto vs male mesto. tiez existuju sukromne zus… mozno aj v tim je rozdiel. ja pisem priemer u nas v statnej
40 eur ročne - klavír
Čo znamená prosím vás zrš? Píše tam, že 20€ na šk. rok... Že by to bolo to? 😅 Som mimo
30€/polrok - výtvarná
kazde mesto to ma inak (kolko mesto da prispevok) plus ci je statna alebo sukromna
napr sukromna je v BA 2x drahsia ako statna (mesto doplaca za deti v statnej, teda mestskej)
3,50mesacne tanečná(skupinové)
napr vytvarka sukromna zus 18€/ mesiac
hudobka sukromna zus 20e ) mesiac
bratislava
ZUŠ Žilina, syn chodí na husle. Tento polrok sme platili 66€.
U nas 8€ za mesiac hudobny nastroj, dcery klavir a flauta + je tam i surodenecka zlava. Ceny su rozne, niekde myslim, ze by sa mohli dat uplatnit i skolske poukazy.
ZRŠ=združenie rodičov školy, je to príspevok, ktorý sa platí raz ročne. Školné je niečo iné, platí sa mesačne a je to rozdielne podľa školy, odboru a pod.
Na štátnu by sme chceli. No budem musieť počkať kým odpisu alebo sa ísť spýtať osobne, lebo ako vidím, tak to bude asi všade iné.
Súkromná ZUŠ v Prievidzi tanečný odbor platíme 16eur mesačne
nas stoji zus 50-60 E na polrok, je to sukromna, spev BA, takisto stoji aj tanec
Dcéra chodí v Bratislave do štátnej ZUŠ na výtvarnú - polročne platíme 45 školné + 30 ročne do združenia
Dcérka chodí na výtvarný odbor a platíme 6 € mesačne.
Aj moja dcera chodi v BA do ZUS a tam je skolne za klavir 12 na mesiac, plati sa na polrok dopredu + este sa plati do Rady rodicov tusim 30 Eur na rok.
37.5e / za polrok klavír
15 eur mesacne, zrps raz rocne a samozrejme treba mat doma dany hudobny nastroj
SZUŠ Vranov nad Topľou 84€ /polrok - akordeón
my mame flautu 65/polrokBB
sukromna - 50€/polrok
statna ZUS, tanecny odbor, 45e/ polrok, mesto Bratislava.
Statna ZUS, Bratislava 30€ na pol roka
Dcerka ZUŠ husle 68€ za polrok.
20e/polrok - výtvarná
20-30€ cca