Ahojte mamičky, koľko platíte deťom za obedy na stredných školách? Myslela som, že budú mať tiež zadarmo ako na základnej škole mali.
3€/obed. SS v Bratislave.
2eur/obed - Gym. v TN a 2.40/obed Gym v PN
@fallon1 niekde som to počula, čítala? Už ani neviem kde 😁 Istý čas sa platilo, potom zase nie kvôli pandemii alebo kvôli inflácii, no neviem skade som to náhrada, že každý na obedy zadarmo🫠😁
@naduska007 2,90E.
@kornelies ďakujem za odpoveď 😉
@naduska007 moja dcera na gympli v Bratislave plati 2,9 E/ den. Zadarmo maju len na prvom stupni 8 rocneho gymnazia - ti co vekovo zodpovedaju ZS, aj to len teraz od septembra.
@naduska007 2,54 euro
@naduska007 "zadarmo" maju aj na SS, ale len v prvom rocniku 5-rocneho studia, ak student nastupil na SS po 8. rocniku (cize nesiel do deviatky) a v prime - kvarte 8- rocnych gymnazii
moja išla do 1. ročníka na SŠ do BA a budeme platiť 3,20€.
@naduska007 * Istý čas sa platilo, potom zase nie kvôli pandemii alebo kvôli inflácii, no neviem skade som to náhrada, že každý na obedy zadarmo *
na stredných školách kedy mali "obedy zadarmo"? o tom som nikdy nepočul
Doteraz to bolo len pre MŠ a ZŠ a teraz pridali pre 8 ročné gymnáziá príma-kvarta
2,9 e na mesiac platíme 60e a z toho sa odpočítava. NMnV gymnazium
2,82e BB
2,50 za deň, 40 na mesiac. Nárok na dotáciu maju deti do 15 rokov, čiže taky co vynechali 9 ročník.
Každopádne čas na požiadanie dotácie vypršal, viem to lebo moja by mala ešte nárok no nestihli sme poziadat
@lujza123 neviem či by toto nepomohlo, či môžu dodatočne žiadať na ďalšie deti
Upozorňujeme žiadateľov, že v zmysle zákona o dotáciách v prípade nepredloženia žiadostí o poskytnutie dotácie na stravu v termíne do 10.09.2023, nebude možné poskytnúť preddavok dotácie na stravu od mesiaca september 2023. Ak bude žiadosť podaná po 10.09.2023 v zmysle zákona o dotáciách je možné dotáciu poskytnúť až od kalendárneho mesiaca nasledujúceho po mesiaci, v ktorom bola podaná žiadosť, t.j. od mesiaca október 2023 (napr. ak bude žiadosť o dotáciu podaná dňa 12.09.2023, dotácia bude žiadateľovi poskytnutá do 25.10.2023, a to na obdobie od 01.10.2023 do 31.12.2023).
@lujza123 ešte je tam pre rodičov toto
v súvislosti s vyjadrením záujmu o poskytnutie dotácie na stravu odporúčame rodičov detí upozorniť, že ak nevyjadria záujem v termíne stanovenom zriaďovateľom (viď. bližšie návratka), na dieťa nebude možné poskytnúť dotáciu na stravu, až kým v priebehu školského polroka o dotáciu na stravu nepožiadajú, ako aj na skutočnosť, že žiadosť o poskytnutie dotácie na stravu je možné odvolať.
dcéra SŠ - 44€ mesačne
ani v MŠ nie sú obedy zadarmo, syn je predškolák, má dotáciu, doplácam 22€ mesačne
Ahoj, môj syn je v príme 8r gymnázia a platím iba réžiu 0,40€/obed. Vekovo
/ročníkovo je ako keby v 6.triede ZŠ.