Koľko má vážiť 14 ročná baba s výškou 157 cm?

tamaee
6. sep 2020

Vždy som mala svalnaté nohy svalnatý zadok ploche vypracované bruško ale teraz mi nejako príde že to nieje pekne že by som radšej mala menší zadok že nie taký svalnatý a menej svalnaté nohy take chudsie a preto mám otázku
Hlavne ma neodsudzujte iba sa pýtam
Koľko by mala podľa vás vážiť 14 ročná baba s výškou 157cm?
ešte poznamocka chodila som na atletiku karate 3 roky a to som bola fakt ako skala 😂proste športový typ no

amelia000
6. sep 2020

@tamaee tolko aby sa ona citila dobre. A o co ti vlastne ide

tamaee
autor
6. sep 2020

@amelia000 lebo mám 14 a má to zaujima

thoughtfulweirdo
6. sep 2020

Dospele zeny makaju hodiny a hodiny, aby mali taku postavu, aku Ty uz nechces 😉 v kazdom pripade v 14tich v ziadnom pripade s vahou nic nerob. Rozhodila by si si cely dospievajuci organizmus a zarobila si na problemy do buducna. Staci zdravo normalne jest, neprejedat sa blbosti, v ziadnom pripade nechudnut, sportovat, kolko ta bavi. Pokial aktivne sportujes, tvoje telo podla toho bude vyzerat a ver mi, ze pevne telo je rozhodne vyhoda. Ked budes sportovat menej, aj telo sa tomu postupne prisposobi. Ale ak mas konicek, ktory ta bavi a naplna, urcite sa mu neprestavaj venovat len preto, aby si vyzerala inak. Mas 14, teraz nieco chces, mas nejaky nazor, ale to bude o par rokov (mozno aj mesiacov 😉) zase uplne inak a mohla by si velmi lutovat, ze si kvoli chvilkovemu rozmaru zahodila nieco slubne.

lucka_ke
6. sep 2020

vyšportované telo pôsobí ako celok vždy skvele, netreba s tým nič robiť, len pokračovať v športe a ak ťa to ešte aj baví tak s úsmevom na tvári to bude 2x tak pekné

moonlight1210
6. sep 2020

@tamaee zvolni sport, sportuj len tak trochu, pre kondiciu. Svaly prestanu tolko pracovat, zmaknu, zvlacneju, zmensia sa.

Neprezen to.
Aby si o rok nehladala rady, ako zostihliet.

amelia000
6. sep 2020

@tamaee ale co ta konkretne zaujima? Chces schudnut svaly alebo co?

punka24
6. sep 2020

@tamaee váha je len číslo... dôležité je percento tuku v tele... môžeš mať neviem koľko kíl ale ak to sú svaly a nie tuk, tak prečo plakať nad váhou...?? Ja by skakala od radosti na tvojom mieste... inak veľký zadok je super... mnoho žien s malým zadkom len tíško zavidi...

deti95060810
6. sep 2020

cca 45 kg ?

goodidea
6. sep 2020
katerina06
8. sep 2020

@tamaee 40kg plus minus a ak chces byt stihlejsia tak kludne aj trochu menej ale led pises ze mas pevnu postavu tak v tvojom pripade aj viac mozno lebo aj svaly maju urcitu hmotnost.

maminka123abcd
20. sep 2020

Váha v tvojom veku je normálna asi každá, neskúšaj ju meniť lebo moja dcéra je o dva roky staršia a snaží sa schudnúť a vymýšľa Somariny. Si vo vývoji a preto to nechaj vyvinúť sa samé, čo však robiť môžeš je občas sa prejsť alebo zabehať a za bicyklovať s rodinou.

sandrika1986
20. sep 2020

Moja dcera ma 12r, teraz 159 cm a 39 kg

michalkas25
7. dec 2020

@tamaee Ak chceš chudnúť tak radšej pomalšie ako rýchlo,mám 12 rokov a za 3 mesiace som schudla takmer 15kg.Teraz sa snažím pribrať ale ťažko lebo som si pobabrala (slušne povedané) organizmus.😉

viikkki
7. dec 2020

Od 43-50kg myslím ale pri tých 50 je už tká pribratejsia myslím.... Ja síce nemám 14 ale pred tehotenstvom som mala celé roky váhu 59-60 kg a výšku 173cm... Keď som pribrala 6kg cítila som sa ako tuleň a mala som aj nejaké tie speciky na bruchu 🤭ale pri tých 59 pekne bruško ako aj ty píšeš

tamaee
autor
8. dec 2020

už mám 162 cm 😂🙈som narástla

michalkas25
9. dec 2020

@tamaee No vidíš ja sa každý mesiac zakrpatím o 2 cm.🤣😂