Vždy som mala svalnaté nohy svalnatý zadok ploche vypracované bruško ale teraz mi nejako príde že to nieje pekne že by som radšej mala menší zadok že nie taký svalnatý a menej svalnaté nohy take chudsie a preto mám otázku
Hlavne ma neodsudzujte iba sa pýtam
Koľko by mala podľa vás vážiť 14 ročná baba s výškou 157cm?
ešte poznamocka chodila som na atletiku karate 3 roky a to som bola fakt ako skala 😂proste športový typ no
Dospele zeny makaju hodiny a hodiny, aby mali taku postavu, aku Ty uz nechces 😉 v kazdom pripade v 14tich v ziadnom pripade s vahou nic nerob. Rozhodila by si si cely dospievajuci organizmus a zarobila si na problemy do buducna. Staci zdravo normalne jest, neprejedat sa blbosti, v ziadnom pripade nechudnut, sportovat, kolko ta bavi. Pokial aktivne sportujes, tvoje telo podla toho bude vyzerat a ver mi, ze pevne telo je rozhodne vyhoda. Ked budes sportovat menej, aj telo sa tomu postupne prisposobi. Ale ak mas konicek, ktory ta bavi a naplna, urcite sa mu neprestavaj venovat len preto, aby si vyzerala inak. Mas 14, teraz nieco chces, mas nejaky nazor, ale to bude o par rokov (mozno aj mesiacov 😉) zase uplne inak a mohla by si velmi lutovat, ze si kvoli chvilkovemu rozmaru zahodila nieco slubne.
vyšportované telo pôsobí ako celok vždy skvele, netreba s tým nič robiť, len pokračovať v športe a ak ťa to ešte aj baví tak s úsmevom na tvári to bude 2x tak pekné
@tamaee zvolni sport, sportuj len tak trochu, pre kondiciu. Svaly prestanu tolko pracovat, zmaknu, zvlacneju, zmensia sa.
Neprezen to.
Aby si o rok nehladala rady, ako zostihliet.
cca 45 kg ?
@tamaee 40kg plus minus a ak chces byt stihlejsia tak kludne aj trochu menej ale led pises ze mas pevnu postavu tak v tvojom pripade aj viac mozno lebo aj svaly maju urcitu hmotnost.
Váha v tvojom veku je normálna asi každá, neskúšaj ju meniť lebo moja dcéra je o dva roky staršia a snaží sa schudnúť a vymýšľa Somariny. Si vo vývoji a preto to nechaj vyvinúť sa samé, čo však robiť môžeš je občas sa prejsť alebo zabehať a za bicyklovať s rodinou.
Moja dcera ma 12r, teraz 159 cm a 39 kg
@tamaee Ak chceš chudnúť tak radšej pomalšie ako rýchlo,mám 12 rokov a za 3 mesiace som schudla takmer 15kg.Teraz sa snažím pribrať ale ťažko lebo som si pobabrala (slušne povedané) organizmus.😉
Od 43-50kg myslím ale pri tých 50 je už tká pribratejsia myslím.... Ja síce nemám 14 ale pred tehotenstvom som mala celé roky váhu 59-60 kg a výšku 173cm... Keď som pribrala 6kg cítila som sa ako tuleň a mala som aj nejaké tie speciky na bruchu 🤭ale pri tých 59 pekne bruško ako aj ty píšeš
už mám 162 cm 😂🙈som narástla
@tamaee No vidíš ja sa každý mesiac zakrpatím o 2 cm.🤣😂
@tamaee tolko aby sa ona citila dobre. A o co ti vlastne ide