Dobry den, mojmu synovi (deviatakovi) stale neprisiel kod od digitalneho ziaka. Uz to je 2 mesiace co sme sa registrovali. Neviete niekto ako to chodi ? Syn ma uz vybraty notebook a stale je nestastny ze nam neprisiel ziaden kod. Vopred dakujem.
@darinaslay podstatné je, či spĺňate podmienky...
@darinaslay nam prisiel kod po 3 mesiacoch, tak este cakajte. Syn je prvak na strednej, takze narok mal.
@chrobacik41 mohla by som sa opýtať či predtým pošlú ešte nejakú SMS alebo rovno kód? Pretože mám zatiaľ neprišlo nič.
@renca006 prišla mi sms správa s kódom
Prosim ako vyzera ta sms sprava? Nam dodnes nič neprišlo, len ta prvotna sms s overovacim kodom. kontaktovala som ich emailom, odpoved prisla po 3 tyzdnoch ze "sms sprava o schválení/neschválení Vam bola už zaslaná", nám ziadna sms neprisla ani dcere, ani mne ani manzelovi, teraz som sa konecne dovolala na infolinku a pani mi to po chvili polozila, ze im nejde system. Vobec sa neviem dopatrat k informacii, ako postupovat dalej, uz som aj znovu nahodila cely formular ale na konci mi napisalo, ze "formular sa nepodarilo odoslat lebo telefonne cislo uz bolo overene", na email uz zas 2.tyzden ziadna odpoved...
Dobrí deň chcem sa opitat kedy na pride kod
Ja som čakala na kód od júna 😁😁😁 prišiel dnes
Dobrý deň, potrebujem poradiť. Včera som kontrolovala on-line na stránke Digi žiak. Po overovaní máme schválený príspevok, lenže ja som stratila mobil s tou kartou, kde nám mal prísť kód. A pravdepodobne kód už dávno prišiel , len mi sme na to zabudli. Čo teraz? Ako to mám riešiť. Volala som na call centrum, ale márne nedvíhaju ani neodpíšu na mail. Ďakujem za odpoveď.
@1majuska134 na stránke digitalnyziak.sk kliknite na "poziadaj o opätovné zaslanie kódu'
@monkap už som to skúšala, ale keďže som dala to číslo čo som stratila, tak je to zbytočne a s iným číslom mi ukazuje, že číslo nie je registrované. Volám tam každý deň vôbec nedvíhaju a na maily tiež nereagujú.
@1majuska134 jaj tak ☹ ... ja som tam volala v stredu a zdvihli mi to ... volala som cez opravu registracnych udajov ... tusim som dala najskor volbu 3 a potom 6 ... vyskusaj ... alebo mail registracia@digitalnyziak.sk .... ale to mi neodpovedali
@monkap ďakujem no každý deň voláme a nič
@1majuska134 cez tu opravu registr. udajov si volala? mne to zdvihli na prvykrat, asi som teda mala stastie ... ale aj tam mi iba povedala, ze mam napisat mail
@darinaslay skúste na stránke Digi žiak skontrolovať či vás stále overujú? Ja som tak tiež skúsila a máme schválený príspevok, lenže je problém že som stratila mobil so sim kartou na ktorom som urobila registráciu.
@darinaslay neboj príde, my sme dávali žiadosť 29.3 kód mi poslali 15.6 minulý týždeň, synovi spolužiaci niektorí už mali pred 3 týždňami kód takže treba byť trpezlivý 😊👍