Kód - digitálny žiak

darinaslay
20. jún 2023

Dobry den, mojmu synovi (deviatakovi) stale neprisiel kod od digitalneho ziaka. Uz to je 2 mesiace co sme sa registrovali. Neviete niekto ako to chodi ? Syn ma uz vybraty notebook a stale je nestastny ze nam neprisiel ziaden kod. Vopred dakujem.

chrobacik41
20. jún 2023

@darinaslay neboj príde, my sme dávali žiadosť 29.3 kód mi poslali 15.6 minulý týždeň, synovi spolužiaci niektorí už mali pred 3 týždňami kód takže treba byť trpezlivý 😊👍

janka1011
20. jún 2023

@darinaslay podstatné je, či spĺňate podmienky...

nelca84
20. jún 2023

@darinaslay nam prisiel kod po 3 mesiacoch, tak este cakajte. Syn je prvak na strednej, takze narok mal.

renca006
30. júl 2023

@chrobacik41 mohla by som sa opýtať či predtým pošlú ešte nejakú SMS alebo rovno kód? Pretože mám zatiaľ neprišlo nič.

chrobacik41
8. aug 2023

@renca006 prišla mi sms správa s kódom

janalili
9. aug 2023

Prosim ako vyzera ta sms sprava? Nam dodnes nič neprišlo, len ta prvotna sms s overovacim kodom. kontaktovala som ich emailom, odpoved prisla po 3 tyzdnoch ze "sms sprava o schválení/neschválení Vam bola už zaslaná", nám ziadna sms neprisla ani dcere, ani mne ani manzelovi, teraz som sa konecne dovolala na infolinku a pani mi to po chvili polozila, ze im nejde system. Vobec sa neviem dopatrat k informacii, ako postupovat dalej, uz som aj znovu nahodila cely formular ale na konci mi napisalo, ze "formular sa nepodarilo odoslat lebo telefonne cislo uz bolo overene", na email uz zas 2.tyzden ziadna odpoved...

juliusduna
25. sep 2023

Dobrí deň chcem sa opitat kedy na pride kod

babo_n
3. nov 2023

Ja som čakala na kód od júna 😁😁😁 prišiel dnes

1majuska134
21. nov 2023

Dobrý deň, potrebujem poradiť. Včera som kontrolovala on-line na stránke Digi žiak. Po overovaní máme schválený príspevok, lenže ja som stratila mobil s tou kartou, kde nám mal prísť kód. A pravdepodobne kód už dávno prišiel , len mi sme na to zabudli. Čo teraz? Ako to mám riešiť. Volala som na call centrum, ale márne nedvíhaju ani neodpíšu na mail. Ďakujem za odpoveď.

dosti
21. nov 2023

No tu máte všetci že si aj ľudia ktorí majú nárok na notebook ale nám ho zamietli

monkap
23. nov 2023

@1majuska134 na stránke digitalnyziak.sk kliknite na "poziadaj o opätovné zaslanie kódu'

1majuska134
23. nov 2023

@monkap už som to skúšala, ale keďže som dala to číslo čo som stratila, tak je to zbytočne a s iným číslom mi ukazuje, že číslo nie je registrované. Volám tam každý deň vôbec nedvíhaju a na maily tiež nereagujú.

monkap
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monkap
24. nov 2023

@1majuska134 jaj tak ☹ ... ja som tam volala v stredu a zdvihli mi to ... volala som cez opravu registracnych udajov ... tusim som dala najskor volbu 3 a potom 6 ... vyskusaj ... alebo mail registracia@digitalnyziak.sk .... ale to mi neodpovedali

1majuska134
24. nov 2023

@monkap ďakujem no každý deň voláme a nič

monkap
24. nov 2023

@1majuska134 cez tu opravu registr. udajov si volala? mne to zdvihli na prvykrat, asi som teda mala stastie ... ale aj tam mi iba povedala, ze mam napisat mail

1majuska134
24. nov 2023

@darinaslay skúste na stránke Digi žiak skontrolovať či vás stále overujú? Ja som tak tiež skúsila a máme schválený príspevok, lenže je problém že som stratila mobil so sim kartou na ktorom som urobila registráciu.