pre zacinajucu citatelku (prvy rocnik) a pre zacinajucu pubertiacku 🙂 dakujem
@danieladeley a čo slečny baví? lebo tohoto je take kvantum.... ale možem napísať čím sme si u nas prešli
Denník princeznej
@danieladeley Zvierací záchranári, Princezná zrkadlenka, seria Môj štastný život ( skvele a jednoducho popisuje dnešný svet- smrť, rozvod, vznik novej rodiny... ), knihy od Brana Jobusa, detské knihy od Pratchetta- ta vianočná je topka, Emily Pierková, Priateľstvo plne koláčikov....
@danieladeley a komix : Smradi ( viem že to znie desne ale vtipne a poučne ), Hilda , Nimona, Mera a Catwoman ( tieto sú pre pubertu - príbehy silných slečien, aby si verili , proti šikane .... )
Pre skoro pubertiačku niečo od Jacqueline Wilson. Mám 2 knihy, ktoré môžem ponúknuť.
tu sa niekto velmi nudi ked musi menit nazov kazdej temy a este aj da taky, ktory tam nesedi na podstatu otazky .....ale dakujem Vam zeny, pomohli ste mi :*
@danieladeley pre mensie dievca su super knizky od Gabriely Futovej.
Pre tu zacinajucu pubertu odporucam tuto https://www.martinus.sk/?uItem=327073&gclid=Cj0...
Niečo od Jacqueline Wilsonovej. Pre už trocha staršie má napr. sériu Prvé bozky, Prvé trampoty.... Pre mladšie má toho tiež na tucty na výber... Podľa toho o čo sa dievčatá už zaujímajú 🙂
Denník princeznej
Anna zo Zeleného domu
Male zeny
@danieladeley Záleží na vkuse,ja mám 12 rokov a už čítam knihy :Astrofyzika,Astronómia,učebnice Psychiatrie ...
@danieladeley pripnem sa mam doma 8 rocnu slecnu