Ahojte mamicky, hladam vhodny darcek - knihu pre mojho teenagera, najlepsie nejaku beletriu. Mate prosim nejake rady, typy, ktora by sa mu mohla pacit? Co citaju ti Vasi? Vopred dakujem za rady!
@alenah31 ten moj bude mat 13, zabudla som doplnit 😅 , ale dakujem za typ 🙂
@veronika19833 v jeho veku som milovala Kto chyta v zite
Mládi v hajzlu http://www.martinus.sk/?uItem=247233
@wicka5 to metro sa pacilo aj mne...a to som stara koza😂
@bobulazelena myslíš, že by mohla táto kniha zaujať aj nevášnivého čitateľa? 🙂
Môj má 11. ,beletriu mu nenanútim,semtam detská detektívka ,ale celkom ujdú povesti /Tatranské,Oravské,všelijaké/..a encyklopédie
super knihy pre 13-15 ročných napr. Metalurg, Ritmatik, Cestovatelia v čase,
@veronika19833 U nás boli obľúbené knihy "Klub záhad", Thomas Brezina. Úspech mala aj kniha "Zlatí fotrovci", Gerit kopietzová, Jörg Sommer.
Zavisi od vkusu, my sme fantasy fanusikovia cely zivot, tak napr. Harry Potter, Artemis Fowl, Fablehaven, Eragon, Temne hmoty, Divergencia.... 🙂
@0silvia0 to zas asi nie...su tam sem tam pasaze ktore su trochu nudnejsie...za mna pre nevasniveho citatela su super napr. knihy od dana browna a pod. Proste nieco co ma taky rychly spad a stale sa tam nieco deje.
@0silvia0 odporucam teilogiu labyrint...to podla mna by ho chytilo... Za mna super knihy, velmi napinave.
@bobulazelena Ďakujem veľmi pekne za tip 🙂
Gogo chalan s internetu, to však nie je beletria 😉 , chlapec v prúžkovanom pyžame.
@0silvia0 nie je za co... Je to take napinave a hlavne postavy si teenageri tak snad ho to chyti..
a ešte z "klasiky" je výborný Stopárov sprievodca galaxiou - kto má rád čierny až absurdný humor a potom ešte Plochozem - je perfektná 🙂
Mojmu sa velmi pacila napr. kniha Metro 2033 a Metro 2034