Klamanie o veku

hermiona_2008
5. aug 2023

Ahojte. Za pár dní mám 15 rokov. Pred týždňom som si našla chalana ktorý má 18 rokov. Spoznali sme sa tak že som videla náhodne jeho profil a videla som že je z takého istého mesta ako ja. Teraz k téme. Ako sme si prvý krát písali tak sa ma spýtal na vek, povedala som mu že mi je 15 a za mesiac 16. Bála som sa keby som mu povedala že mi je 14 teda za pár dní 15 že sa so mnou prestane baviť. Po pár dňoch písania sme išli von. Ukázalo sa že je to naozaj úžasný chalan s ktorým mám veľa spoločného.. teraz mám celkom dosť veľké výčitky s toho že som mu klamala naozaj neviem ako mu to mám povedať bojím sa že ho stratím. Ďakujem vám za všetké rady.

stellarstar
5. aug 2023

@hermiona_2008 len s nim nebež hneď do postele

hermiona_2008
autor
5. aug 2023

@stellarstar to nemám v pláne naozaj.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hermiona_2008
autor
5. aug 2023

@jj298 on sa ma stále pýta že ty máš o pár dní 16 však? A ja stále ako blbá hovorím že áno mám tak neviem no či by som to tak zahovorila... rozmýšľam že mu to poviem keď budem mať chvíľu pred mojími 17 narodeninami.. ale neviem

galganka
5. aug 2023

Prečo vo všetkých týchto "milé Bravíčko" témach vždy píštete "je mi xyz rokov"?
A k téme. "Poznáte" sa týždeň. Jediné, čo mozes stratiť, sú aktuálne kľúče od domu a nie frajera...

syslik81
5. aug 2023

ked sa ta spyta ci mas o par dni 16 tak povedz ano o par len 365+to co ti este chyba ...

avonladyba
5. aug 2023

Takže máš 14 a rozmýšľaš, že keď budeš mať takmer 17, že mu povieš, že nemáš 18, ale iba 17? 😅

hermiona_2008
autor
5. aug 2023

@avonladyba za 15 dní mám 15 a ja nad tým tak rozmýšľam že ak budeme ešte spolu za 2 roky tak budeme viac pripútaný na seba. Ale zase na druhú stranu to bude celkom dosť divné že som mu klamala 2 roky...

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hermiona_2008
autor
5. aug 2023

@jj298 idem na strednú po prázdninách

avonladyba
5. aug 2023

Nuž, ja som v tomto veku neklamala, a už vôbec si neviem predstaviť klamať nádejného frajera, ale tak ako myslíš 🙃

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hermiona_2008
autor
5. aug 2023

@jj298 jedine kde to mám je tu a tento účet už mám asi tak 2 roky

777januska777
5. aug 2023

@hermiona_2008 podľa mňa mu povedz pravdu, tak ako si to tu napísala, čím dlhšie budeš klamat, tak tým skôr ta opustí. Ak by ta opustil teraz, tak ver tomu, ze za tie dva roky by ta opustil na isto. Lebo teraz by sa to ešte dalo pochopiť, prečo si klamala, ale ak ho budeš ťahať za nos dlhšie, to už ťažko pochopí.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hermiona_2008
autor
5. aug 2023

@777januska777 chápem.. rozmýšľala som nad tým že mu to poviem na svoje narodeniny a poviem mu aj dôvod prečo som mu povedala že som o rok staršia ale naozaj sa bojím ako bude reagovať

hermiona_2008
autor
5. aug 2023

@jj298 keby som si pamätala prečo som si to tu založila aj poviem

martinmmartin
5. aug 2023

Ja tento rebus skusim rozlusknut lebo sem prispievju rozne faktory....

Borec sa furt vypytuje ci uz mas 16 - preco asi? Podla mna zije v presvedceni ze od 16 moze zacat beztrestne pracovat s tebou na projekte schovavania klobasky ( v skutocnosti je to 15)

Ty schovavat klobasky ( citujem) : "nemas v plane naozaj"

Tu vidim problem - ak sa schovavat klobaska v rozumnej dobe nebude vztah pojde do kopru tak ci tak . Nic mu teda priznavat nemusis

januska12323
5. aug 2023

Povedz mu to po narodeninách ak ešte budete spolu. Pamätáš ako si sama pýtal či mám 15? No tak už naozaj mám.

777januska777
5. aug 2023

@hermiona_2008 no ja by som to povedala skôr. On sa asi teší, že ťa prekvapí atd, myslím si, ze to by pre neho mohlo byt väčšie sklamanie.

sara07
5. aug 2023

@jj298 neviem ale mali by dat filter keby sa dal od 20 lebo je to unavné niektoré otázky čo doslova zanedbaná biologia, sexualna vychova , dejepis, finančná gramotnost

sara07
5. aug 2023

@hermiona_2008 18 chalan sa nebude už s tebou len za ručičky vodit a max pusinkovať, si uvedom že má malér kedže si pod zákon ak budete súložiť, a riadny malér , prečo sa ta asi stále vypytuje lebo vidí že tolko nemáš proste,
a už to vidím ak by bol malér ako hrdinsky priznáš pravdu že si klamala, chuda chalan
nezabudni ked prideš ty na nejaké klamstvo sa riadne rozhorčovať,

liz_lemon
5. aug 2023

radsej sa poriadne douc slovencinu, je to hroza citat, to tvoje "je mi 14", v slovencine sa pouziva mam 14, a to nehovorim o dalsich x chybach, fakt hrozne

kris_tin257
5. aug 2023

Fuuu toto presne sa stalo kedysi mojej najlepšej kamarátke čo povedala frajerovi že má o rok viac, nevedela z toho potom vykľučkovať schovávala si pred ním občiansky (rovnako tvrdila že bude mať 16 namiesto 15), a časom sa na to nabalovali ďalšie klamstvá, celé to prasklo asi po roku on sa s ňou rozišiel a odvtedy ju doslova nemôže ani cítiť

janagem
5. aug 2023

Dievča zlaté, okamžite s pravdou von. On s tebou nemá čo mať, je dospelý a môžeš mu narobiť úžasné problémy. Ak ho fakt máš rada, tak mu to povedz a nebuď sebecka.

zuzuliennka1
5. aug 2023

tie prazdniny uz trvaju nejak dlho 😂

anjelicek26
5. aug 2023

Normalne mu povedz,ze este len budes mat 15... Napisala si mu, ze si starsia,lebo sa TI velmi pacil a proste si ho chcela spoznat..poskrabkaj chlapske ego takymto citatom a dobre bude...

hermiona_2008
autor
5. aug 2023

@kris_tin257 ale ja už mu nebudem v ničom klamať... naozaj aj jeho aj mňa by zlomilo keby by sa so mnou rozišiel

hermiona_2008
autor
5. aug 2023

@anjelicek26 ďakujem