Žienky kedy sa začali vaši chlapci holiť? Ten môj ma 15 na brade a pod nosom už nejaké dlhšie chlpy ma🙂 Minulé sa ma už pýtal že či sa nemá už začať holiť.Tak som mu povedala že je to ešte skoro.Tak by ma zaujímalo kedy začali vaši chlapci 🤔
Ja by som dovolila, predsa tie tri chĺpky sú smiešne. Tak radšej nech zarastá rovnomerne. 😊 Dcéra má zase chlpaté nohy, asi po otcovi...ale má len 11r. Tiež neviem kedy oholiť.
No môj chlapec, keď začne zarastat ja mu dovolím aj v 14 tich, neznášam tu pavučinu čo majú pubertiaci pod nosom vyzerá to otrasne :D
Tak už len teraz kúpiť ten správny holiaci strojček
@vecnemlada okolo 13...ale rychlo vyrastol a zmuznel...
má 15,5 a holí sa asi pol roka,ale vďaka korone a sedeniu doma len občas..teraz chce strojček,neviem,či je to dobrý nápad,lebo riešime aj akné
Juuj čím skôr. Tie chlpocky pod nosom sú strašne 🙈🙈🙈
@janinah a aký používate strojček?
Môj muž sa začal holiť v 13tich, od chlapca silno zarastal.. tiež mi je trocha chlapcov čo maju to paperie pod nosom ľúto prečo im mama nepovie že to nie je pekne.. keď zarastenie zhrubne a je upravené, vyzerá to super ale tie začiatky radšej nech oholi..
Pravidelne v 14, predtym podla potreby.
Nás má fúziky, bude mať v lete 13 a ešte nechcem, aj muž hovorí, že to ešte nie je na holenie, nechce, aby začínal skoro ...ale v 15 tich sa už určite bude holiť 🤭 a čím, to nechám na chlapoch...😊
@vecnemlada 16