Kedy je vhodný vek na frajera? Je zdrave mať frajera v 12? ☹
Zalezi od toho co si pod pojmom frajer predstavujes. Lebo decka maju frajerov a frajerky niekedy uz aj v skolke 😉
predsa je ina laska v 12 a ina v 19
nebrala by som to ako tragediu ale ako skusenost,my sme s dcerami spolu studovali tie knihy o puberte aby boli informovane
dcera ma 16 r. a povedala ze sa neponahla a ma cas/ale v 13 r.mala kamarata s ktorim sa drzali za ruku, chvilku
V 13 som mala frajera, mal 15, drzali sme sa za ruky, chodili sme na zmrzlinu a dostala som pusu.
Ja som mala skolkarskeho frajera,,nosil sveter so snehuliakom a sedel pri mne keď sme pozeravali rozpravky, ,potom v 12tich,,bola to moja prvá pusa,,a bola som happy 😀. ,,mamina to brala úplne ok,,verila mi,,vedela som kedy mám večierku a aké sú pravidlá, ,
podla toho, o akeho frajera ide...
ja som mala prveho " frajera" v 14,5roku, ale bolo to len vodenie za rucicky samozrejme a nejaka ta pusinka.... to je vsetko .. nic vazne...
moja dcera je na tom rovnako, bude mat 15r a " frajera" ma uz rok ... je zalubena do spoluziaka ( oni si rozumeli uz odkedy prisla v 5 rocniku do ich triedy 😀 ale az teraz sa to prejavilo tak naplno) , su zlati, vodia sa za ruky ked idu zo skoly do mesta a to je cele. alebo si skypuju a pisu a posielaju si srdiecka 😀.. vela sa rozpravame a vie kde je sever, asi taak , ako som to vedela ja...
Na nejake vaznejsie veci ma cas este dost dlho a vela to s nou riesim, lebo doveruj , ale preveruj, ale nastastie je rozumna.... vidim aj podla reakcii, co hovori o inych rovesnikoch...
ono clovek musi verit tomu, co do toho dietata vstepoval od malicka... neda sa neriesit a potom chciet zazraky.. s dcerou mame pekny vztah, takze spolu nejake veci riesime a je to tak dobre. Som za to rada, lebo ja som taky vztah s mamou nemala, nepovedala by som jej nic, ale zase verit sa mi dalo, takze ani nebolo treba.
budem tu za dinosaura, ale toto dnesne prehnane skore kamaratstva s chlapcami sa mi zdaju nemiestne (pokial nejde ozaj len o kamaratstva) dnes uz vsade internet a DETICKY si vypisuju a riesia veci, co k ich veku vobec neprinalezia. Za vek, kedy je dievca relativne psychycky vyspelé na prvé randenie pokladám tak 15-16 rokov a to hovorim a tom, že sa stretávajú, rozprávajú a nie hned hup do postele. Ale vždy je tu určitá individualita. Sú aj také čo začali až okolo 20 a nič im neušlo 😀
tuto vypisujú mamičky, čo ich deti majú frajera že sa vodia za ručičky ale nie každý vzťah je len o vodení za ručičky....
moja ma 6rokov a ma frajera velku lasku ked su spolu nepohnu sa od seba ked sa stretnu po dlhsej dobe stiskaju sa
je ale rozdiel frajer a frajer ja som v 12tich tiez mala frajera drzali sme sa za ruky a to bolo vsetko a boli sme frajeri
je to uplne normalne a bezne
No myslím, že ste trošku mimo s tým vekom. Nehovorím, že všetky deti...ale puberta sa začína v dnešnej dobe už v 10 rokoch. Ja som to mala trošku skôr a od 13 som už ja sama randila a nebolo to len držanie za ruku. A to bolo pred dobrými 13-14 rokmi. Nebola by som teda taká naivná. Nehovorím, že spolu tie "deti" už rovno spia...ale zasa nevinné pusinky a držanie za ruku to zrovna asi tiež nie je.
Nie je frajer, ako frajer....alebo kamarát vs.frajer....ak chce hocikto niekoho na vážny vzťah, a vie čo chce,. tak určite ovela neskôr...v 12r.Ti stačí dobrý kamarát na kofolu 🙂 😉
V 12tich máš mať kamaráta, frajer je v mojom ponímaní frajer so všetkým,čo k tomu patrí...teda nie,ani náhodou.....dnešná mládež zabúda,že telo je na randenie a sexovanie pripravené dosť skoro,ale psychika nie,ani zďaleka 😒 nie nadarmo je 18.r. vek dospelosti,nič neutečie,ani frajer....
Ja som mala ,,frajerov " uz v prvej triede na zakladnej ale take ze aj pusa padla a trval 4roky ten frajersky vztah bol od 10-14rokov no uz az na strednej ako 16rocna som mala vztah aj ohladom sexu kazdy to bere inak no ja pisem moju skusenost zalezi aky mate vztah s dcerou
V 12 tich som chodila s chlapcom za ruku a pusa padla.,. Od 14 tich som chodila uz s mojim dnesnym manzelom, (sex samozrejme ovela neskor) budeme spolu uz 15 rokov a stale sa lubime ;)
Veru tak, záleží čo myslíš pod pojmom frajer. Ja som mala frajera už vo škôlke. V podstate som ich mala troch, lebo som vyrastala medzi chlapcami v mieste bydliska a moji frajeri ma vozili vonku na tatrovke. 😀 Okolo 13 som začala okukovať chalanov trocha inak. No bolo to len sladké a platonické. Ozajstná láska - frajer bol v 17. Dnes sa musia teenegeri na takýchto číslach smiať. V 17?????? To je choré!!!!!!!!!! To je trápne!!!!!!!! Ani choré, ani trápne. Všetko si pamätám a každý má moje miesto v srdci. A dokonca si ich pamätám. Čo dnešné decká si veru nebudú pamätať.
Myslím, že v takom veku, jej dotyčný kúpi maximálne tak zmrzlinu a dá pusu na líce 🙂 každý mal detské lásky v tom veku...
vobec by som to tragicky nebrala... ake moze byt len laska v 12... nemyslim si, ze by nieco hrozilo, vsak su to len det, ledva sa chytia za ruku... mozno ju pozve par krat do kina a na zmrzlinu.. tolko lasok este bude.. vsak aj skolkari su zamilovani kazdu chvilu😉
ja som mala 1. chlapca v 2. triede na ZS, to bola taka detska laska, potom som mala v 12tich tiez detska laska to max za rucicky sme sa drzali a boztek na licko a v 14tich som mala uz trocha vaznejsieho chlapca ze uz neboli klasicke pusy a v pohode, v 12tich to take este detske lasky, pokym to nezachadza do sexu tak by som to tragicky nebrala.
Ja som si našla frajera chvíľu pred 14 narodeninami
Bývala som v inom meste
Spolu sme oslávili moje narodeniny v ten deň prišla prvá pusa a samozrejme že sme chceli objavovať takže nejaký mesiac na to sme skúšali francúzaka
A do mojich pätnástich sme sa len držali za ruky, bozkávali ... chodili do kina
Týždeň po mojich 15 som u neho spala. A jeho rodičia neboli doma. Mojim Rodičom som povedala že spím u kamarátky, ani o mojom frajerovi nevedeli.
Celý večer bol super najprv sme pozerali film a zrazu sme sa už bozkávali, vtedy som si uvedomila že môžme spolu spať. Samozrejme vytiahol kondom a spýtal sa ma že či to chcem.
A ešte stále sme spolu.
Tento rok budem mať 17.
Možno sa to podarí nájsť si niekoho takto.
Ale radšej rodičom povedz kam ideš lebo moji rodičia volali kamaratkinim rodičom a zistili že tam niesom. A keď som prišla domov tak som mala obrovský pruser.
Niekdo randenie mám 11 som chalan za pezinka
Niekdo randenie
Ja ešte nemám ale chcem mat
Mám 11 mám frajera ale max. Chodenie von, pusa na pery,držanie za ruky
Ja mám 11 rokov a stále žiaden frajer. mesiace si už niekoho hľadám a zatial nič. Ja si myslim že tak najskôr v 14 by som si vôbec niekoho našla. Už som mame hovorila že by som chcela mať nejakeho frajera, ona povedala že mám na to ešte čas, ale keď som videla ako tie moje spolužiačky sa tam cmučkali s chalanmi normalne mi bolo do plaču. Aj sa mi niekto páči ale proste je to ignorant. Takže asi skúsim počkať.
Co znamena zdrave??? Moja dcera "chodi" hadam od 6 rokov kazdu chvilu s niekym, rozumej dava na nu pozor na skolskom dvore, donesie jej kvety, obcas sa drzali za ruku, dostala prvu pusu, ale to je vsetko. Nic ine ju zatial nezaujima a na skutocne lasky ma more casu... do 15tich ziadne zurovanie, rande a take veci aj tak nehrozia... aspon u nas nie... nastastie zijeme pomaly na lazoch, kde to viem zariadit, ze sa nikam nedostane ked to ja nedovolim 😀 😀 Takze specifikuj svoju otazku... v 12tich ma dievca pravo byt zamilovane. Ma pravo travit s nim cas. Platonicky. Nic viac a nic menej.