Kedy idú chlapci do puberty?

24. júl 2024

Ahojte ... Je to v dnešnej dobe aj s chlapcami tak,že puberta začína skôr? Mám skoro 10 ročného (v septembri)...ale čo on dokazuje poslednú dobu...zmeny nálad na dennom poriadku...papuluje, odvrava, stále si presadzuje svoj názor... provokačne na mňa pozerá, že čo od neho chcem... Zadrel, že mu mám platiť keď niečo spraví 🤣🤣
Mne je to niekedy ozaj až smiešne

mirkava
25. júl 2024

Tiež mám 10 ročného chalana a akoby si o ňom písala 😁. Sa ho pýtam: "co ty si už v puberte "? A on ze asi áno 😁

anonymous87
25. júl 2024

Ano suhlasim. Moj ma cochvilka 11 a veru je to katastrofa 🤦‍♀️ drzi je, odvrava, trieska dverami, “nic mu nedovolime”-to je citacia, zduva sa, “my tomu nerozumieme”-tiez citacia….ach, kde ten moj poslusny chlapcek, ten sa objavuje uz iba niekedy 🤣🙏

marcellka32
25. júl 2024

Môj má 14 a teraz to riadne začína...odvrava, papuluje, keď nakricim až potom sa niečo deje, bordel v izbe, ignorácia🤷

terka402
25. júl 2024

Toto nie je puberta. Vráť ho na zem😃,lebo prídeš v puberte o nervy.

terka402
25. júl 2024

@marcellka32 Máš pred sebou krásne 2roky. Drž sa🍀

elenka.k
25. júl 2024

fúha - tak také príde až kolo 13 + ... ak teraz začal - tak si nastav v hlave svoje pravidlá a zvyšok ignoruj... a kľudne sa rozosmej pred ním.

marcellka32
25. júl 2024

Inak ženy....ja im nastavujem zrkadlo, čiže keď niečo chcú, sedím, cumim do mobilu a akože nepočujem, dávam ignor hlášky (naučila som presne tie moderné pubertacke výrazy anglické čo aj oni dávajú mne akože aby som nechápala 🙂

elenka.k
25. júl 2024

@marcellka32 áno aj ja som tak robila a doteraz používam niektoré ich anglické hlášky 😅

marcellka32
25. júl 2024

@elenka.k ale naučím sa nejaké nové hlášky, ak máš čas napíš dik

zuzanaete
25. júl 2024

Nam ucitelka na zaciatku 3 rocnika povedala, ze tento ron bude este ok, ale buduci rok sa vam deti zmenia. Stvrtaci su cca 10 rocni. U nas to sedelo.

elenka.k
25. júl 2024

@marcellka32
wtf, - pri tomto mi k ním stačil iba môj pohľad, / ak som im niečo XY povedala a oni ani v rici a robili si stále svoje a že mamííí o chvíľu, ak dokončím, a bláblá /

pls - ak som chcela byť trochu aj /milá/ na ne - znamená to - prosím

fuackt - túto som si vymyslela sama zo slova fuck - jeden čas bola populárna u detí - má to byť, že fakt? / mi odvrávaš, ma nepočúvaš ... / ale deti vedeli ak to poviem - je zlé 😎 . 😎

tiež slovo bíč / bitch / raz som si ho zlé preložila chcela som Beach - tak odvtedy ak má deti zlostia - poviem im aby sa šli prebehnúť po pláži / poviem to slovo bíč 😝 nech si schladia nervy 😀

ešte jedno ale teraz si nespomeniem - určite sa mi nepáčilo, ak som ho vyhodila z hlavy.

Škoda, že neviem ani prd z angličtiny - by som si pospájala môj slovník 😉

autor
25. júl 2024

No tak asi je to individuálne...ja viem že to najhoršie ešte len príde...a hranice mám nastavené...chalanov mám dvoch, mladšieho s ťažkým adhd.....bez hraníc by to ani nešlo... Ale tento starší má teda dostal...lebo on sám zadrel že už mám pubertu...lebo on by chcel ísť na brigádu a zarábať peniaze...preto to skúša na mňa 😁

medda_beda
25. júl 2024

To záleží od veku? U každého sa puberta prejavuje inak a v inom veku.U mňa začala v 15 si myslím.

weru3ka
25. júl 2024

Nas mal 10v januari a teda este mi pride taky hravy😀..
Este sa hrava s panacikmi,legom a zatial nepapuluje
Uvidime kedy sa to zmeni ale som za to vďačná.
Ale s kamosmi chodieva von a to sa dohaduju vo svojej whatup skupinke a tu mam zakazanu citat😅

svetlonos
25. júl 2024

Puberta chlapcom začína v 8 rokoch. Sú ako na hojdačke.

darinaslay
18. aug 2024

ked sa im odstrihne pupocna snura.