Ahojte , chcem sa spytat
Pokial by som neprešla na maturite a mala by som 5
Kedy je opravná ?
A co vs , mam ist robit normálne primacky alebo už ma nezoberú ??
Opravný termín maturitnej skúšky je v septembri, takže stíhaš aj nástup na VŠ. Prijímačky normálne absolvuj.
@sisa_s tak 30 tém je veľa a aj keby viem 29 tem na 1 ale prave tu jednu neviem tak to môže byt aj za 5 ;) , a zároveň výška neni pre ľudí co sa veľa učia , ale pre tých ktorý chcú v živote niečo dosiahnuť a niekam sa posunúť , aj ked dôležitejší ako výška je charakter ;)
@bvintuham55 a na aku vysku sa s takym postojom chystas? Ja som na 1 skusku na vš mala aj 270 okruhov, nie 30...maturitu na 5 da len posledny lajdak
@bvintuham55 keď je pre teba 30 tém veľa, tak na VŠ ani nepomýšľaj 😉
@sisa_s Ano , pokial chodiš do školy , ja som posledné 2 roky nechodila do školy skoro vobec pretože som chodila po doktoroch kvôli zdravotným problémom , hrozila mi operácia , nedokázala som ani ležať bez bolesti nie to este sedieť za lavicou
Pokial by som chodila do školy ako každý zdravý človek pravidelne , bolo by to ine
Ale kedze ja som sa musela vsetko učiť doma a este k tomu som na to nemala taky priestor kvôli bolestiam tak potom takéto urazky sú zbytočne 🙂
@bvintuham55 pozri, nemusis sa obhajovat, preco si sa neucila... poznam dievca co chodi na strednu, ma zdravotne problemy, fakt vazne, viac je doma nez v skole a ma same jednotky a prospech s vyznamenanim.
jednoducho z kazdej temy sa nauc aspon par viet, aby si vedela o com to je, az potom sa uc podrobnejsie.
@bvintuham55 to si nikde nenapísala,aké si mala problémy.
@bvintuham55 maturita je slabý odvar prvého a druhého ročníka VŠ, tam je ozajstné Sito. Nešla by som na VŠ, ak nezvládam maturitu (kvôli zdr.problémom). Možno stačí počkať rok 🙂
@bvintuham55 v septembri
Ak by si skoro vôbec nechodila do školy, tak by ťa ani nepripustili k maturitám to je prvá vec, druhá vec je tá, že predsa maturitné témy sa preberajú celý štvrtý ročník postupne a ty sa ich predsa nemáš učiť naraz ale postupne sa ich učíš celý ročník. A nakoniec si ich už len opakuješ a ďalšia vec, komisia prihliada aj na známky počas školského roka, je pochopiteľné že nie každému sadne vybraná téma .. napríklad z angličtiny som vždy prechádzala s vyznamenaním a téma mi nesadla .. normalne som prešla bez problémov nakoľko som bola jednotkárka.
Nauc sa tak, aby si z kazdej temy vedela aspon 5 minut rozpravat. Potom nehrozi, ze dostanes za 5, to snad len keby si ozaj nepovedala ani slovo.
A este doplnam - zacni sa ucit tie temy, ktore su pre teba najtazsie. Ak zacnes od najlahsich, mozes sa lahko dostat do prokrastinácie alebo sa utopit v detailoch a na temy, ktore by si v skutocnosti mala studovat najviac (lebo ich vies najmenej) ti nezvysi cas.
Najdi si info o taktike eat the frog 🙂
No s 5 z maturity sa chystas na vš?
A slovo primacky neexistuje