Ahojte môj syn má 17 rokov a výšku 2 metre, váhu 67 kg / pás 80cm/ čiže vysoký a chudý. Môj obrovský problém je v tom že mu neviem kúpiť oblečenie aby mu sedelo, hlavne nohavice je veľmi ťažko kúpiť aby sedela dĺžka a aj pás. Keď je dobrý pás tak sú prikrátke a keď je dobrá dĺžka tak do pásu by vošli dvaja 🙂 .To isté je aj s košeľou, ak sedí v ramenách tak sú krátke rukávy aj dlžka ☹ Som zúfalá hlavne keď potrebuje sviatočné oblečenie ale aj bežne do školy. Máte niektorá taký istý problém? Kde nakupujete? Skúste poradiť. Existuje nejaký internetový obchod? Alebo obchod v Prešove alebo Bardejove?
Ďakujem za rady!!!
@bretina moj synovec je taka vyzla a sedia mu veci z Celia. Bohuzial, su drahsie ako tesco alebo c+a, ale sestra hovori, ze tam uz chodia na istotu. Sice najprv pobehaju lacnejsie obchody, ale malokedy s uspechom. A este ma napadlo, ze mozno otto by mohli mat predlzene velkosti.
New Yorker a zara, moj syn si tam vždy dačo vyberie, hlavne tričká a mikiny,rifle iba skinny teraz, a to fakt treba pobehat obchody, tie si kupuje v Blave, naposledy v Pull&Bear predajni si kúpil,..
V Takku, ultraslimky rifle, vzdy im sadnu
Kde kúpim tomu môjmu podvyživenému zimnu vetrovku? Všetko mu široke.
Ja som konečne kúpila pre syna v OTTO dobrý výber a sadli mu užasne stáli síce 35 eur ale oplatili sa.
prosim Vas, nemate skusenosti s oblecenim v Answear na vysokých a chudých chlapcov ? hlavne nohavice, ostatne je ok, nejake znacky, ktore sedia?
https://answear.sk/k/on/oblecenie/nohavice/tepl...
moj ma 184 cm a 53 kg
Nas ma sice len osem a pol ale tiez je dlhy a chudy a najviac mu sedia veci s takka, tricka maju dlhe a uzsie aspon teda s tych mladsich chlapcov 🙂