Kde kupujete oblečenie pre vysokých a štíhlych tínedžerov?

bretina
18. sep 2016

Ahojte môj syn má 17 rokov a výšku 2 metre, váhu 67 kg / pás 80cm/ čiže vysoký a chudý. Môj obrovský problém je v tom že mu neviem kúpiť oblečenie aby mu sedelo, hlavne nohavice je veľmi ťažko kúpiť aby sedela dĺžka a aj pás. Keď je dobrý pás tak sú prikrátke a keď je dobrá dĺžka tak do pásu by vošli dvaja 🙂 .To isté je aj s košeľou, ak sedí v ramenách tak sú krátke rukávy aj dlžka ☹ Som zúfalá hlavne keď potrebuje sviatočné oblečenie ale aj bežne do školy. Máte niektorá taký istý problém? Kde nakupujete? Skúste poradiť. Existuje nejaký internetový obchod? Alebo obchod v Prešove alebo Bardejove?
Ďakujem za rady!!!

simona24
18. sep 2016

Nas ma sice len osem a pol ale tiez je dlhy a chudy a najviac mu sedia veci s takka, tricka maju dlhe a uzsie aspon teda s tych mladsich chlapcov 🙂

erickatt
18. sep 2016

@bretina no to som zvedavá aj ja. Syn na 185 a 54 kíl. Rifle mu sedeli naposledy z teska. Teda pás má opasok aj tak sú mu široke.

simsalabim
18. sep 2016

@bretina moj synovec je taka vyzla a sedia mu veci z Celia. Bohuzial, su drahsie ako tesco alebo c+a, ale sestra hovori, ze tam uz chodia na istotu. Sice najprv pobehaju lacnejsie obchody, ale malokedy s uspechom. A este ma napadlo, ze mozno otto by mohli mat predlzene velkosti.

julls51
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vlasticka185
19. sep 2016

New Yorker a zara, moj syn si tam vždy dačo vyberie, hlavne tričká a mikiny,rifle iba skinny teraz, a to fakt treba pobehat obchody, tie si kupuje v Blave, naposledy v Pull&Bear predajni si kúpil,..

malabiba
19. sep 2016

V Takku, ultraslimky rifle, vzdy im sadnu

erickatt
15. okt 2016

Kde kúpim tomu môjmu podvyživenému zimnu vetrovku? Všetko mu široke.

malabiba
16. okt 2016

@erickatt kupili sme v Crope

csm200
22. jan 2018

@bretina Skus si do Google dať "oblečenie pre vysokých", na Slovensku by mala byť firma, ktora sa tomu venuje, ale nemaju cely sortiment, mozno ti pomozu.

gifa
23. sep 2018

Ja som konečne kúpila pre syna v OTTO dobrý výber a sadli mu užasne stáli síce 35 eur ale oplatili sa.

zuzana76
18. sep 2022

prosim Vas, nemate skusenosti s oblecenim v Answear na vysokých a chudých chlapcov ? hlavne nohavice, ostatne je ok, nejake znacky, ktore sedia?

https://answear.sk/k/on/oblecenie/nohavice/tepl...

moj ma 184 cm a 53 kg

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz