Kde kupujete oblečenie pre teenagerov?

martinaka3.5
23. aug 2020

Ahojte, kde nakupujete oblečenie pre staršie deti (od 12.rokov a viac)? Myslím tričká s dlhým rukávom a pod.

oli18
23. aug 2020

V sekaci.

benit
23. aug 2020

Podla toho aky je velky. č.170/176ma aj takko a c&a. Ja som mojmu uz panske kupovala cropp, house.

prasiatko30
23. aug 2020

Pull and bear Stradivarius bershka - ujo Amancio mysli na vsetky vekove skupiny 😂

martinastaj
23. aug 2020

My máme ten istý problém, 😁ale v C&A majú veľkosti do 182, tak tam najviac a majú aj celkom dobrý výber, aj ceny .

rainee
23. aug 2020

Ja tiež rôzne. Sekac, bazarik, veľa kupujem pre dcéru aj v sinsay vo veľkosti xs, s. H&m, C&A ani F&F nám nevyhovuje, všetko dlhé a úzke a ona ma rada voľnejšie oblecko. Drahšie značky ani nepozerám, keďže za rok zas vyrastie a treba kupovať všetko odznova. Najhorší problém bol s topánkami 35-37, mala som pocit ze tie čísla zmizli z povrchu zemského.

marcellka32
23. aug 2020

@rainee ja mám problém kúpiť chlapcovi 39 spoločenské slušne čierne topánky do kostola

marcellka32
23. aug 2020

Mám 10, 12 ročné deti, kupujeme už XS,S, new Yorker, Takko, HM

tamaee
23. aug 2020

@martinaka3.5 mám 14 a ja a moje rovesníčky ,kamošky kupujeme v bershke new yorker občas h&m

viikkki
23. aug 2020

Myslím ze tak staré deti by si už podľa možností mohli vyberať oblečenie také aké chcu oni 🙂

matabb73
23. aug 2020

Moja dcera si už vyberá sama, tiež má 12 rokov. Jej obľúbené obchody sú House a Sinsay. Niečo ešte v H&M a New Yorker. Už si chodi aj sama kupovať, s kamarátkami. Kupuje si dámske S, XS. Tričká s dlhým rukávom moc nenosí. Dá si s krátkym a mikinu.

simsalabim
23. aug 2020

@martinaka3.5 Lindex, HM,Next

patka06
23. aug 2020

Takko, H&M ..najčastejšie
Dcéra si vyberá sama ...na jar už našla aj v New Yorker a Gate

983
23. aug 2020

Naše puberty si už kupujú samé a väčšinou sinsay, ja tam nakupujem tiež (tiež mám veľkosť ako decko) 😁

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michalkas25
3. okt 2020

V obchode🤣😊

anonym_girl123
31. dec 2020

Ahoj ja niesom mamička ale taká no "tínedžerka" najviac sa teraz nakupuje v sinsay,pull&Bear, gate, cropp, h&m, house, new Yorker🙂

miriam_s
31. dec 2020

Cropp je super, móda pre puberťákov a majú často zľavy , dosť dobre sa tam dá nakúpiť pre decká, ale sú od XS pre chalanov, xxs pre baby , v poslednej dobe tam nakupujem najviac ...

ninah1486
24. okt 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

kupujem aj v kamennych obchodoch ale castejsie na webe

beahavala
26. okt 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

kde príde :D oni si sami povedia čo chcú

beatta7
26. okt 2021

ako to uz je podla mna taky vek, ze si vyberaju sami co by chceli. no celkom fajn vyber pre tuto vekovu kategoriu ma podla mna napriklad aj sinsay, cropp, house, new yorker alebo gate