Kde kupujete oblečenie pre 13 ročné slečny?

janicka1988
24. máj 2021

Prosím vás kde kupujete moderne oblečenie z internetu pre 13 ročnú pubertiacku za rozumne ceny ? Lebo jej sa len tak hocičo nepáči a všetko len kritizuje 🙂

grace55
24. máj 2021

@janicka1988 sama si vybera shein.com. Nie je to vascinou ktovieaka kvalita, lepsie veci jej kupujem inde, ale niekedy ju tam necham si nieco vybrat.

bagre
24. máj 2021

hm, gate, bershka... /ale úplne všetko jej teda neschválim 😉 /

sjuzi
24. máj 2021

Ahoj, môj puberťák nakupuje nesmierne rád v Cropp, House... sú tam aj také moderné veci pre dievčatá, popozeraj... A kamoška s dcérou chodí aj do Sinsay

timetotime
24. máj 2021

segra objednava netery z netu bud hm, sinsay alebo aj abou yo

jaga18
24. máj 2021

U nás croptown, newyorker, bershka, hm, tiež vybrané veci podliehajú schvalovaniu 😆 no a ešte stradivarius v poslednom čase tiež

hettinka
24. máj 2021

@janicka1988 newyorker, takko, mohito, ca, hm, sinsay, bershka. Už mám starsiu, ale tam kupujeme už dlhšie.
A roky už jej nekupujem ja, ale vyberá si sama. Občas kúpim nejaké tričko, mikinu, ale premýšľam, čo sa páči jej, nie mne.

simca06022011
24. máj 2021

mam sice 10r, ale 158cm.. a kupujem jej normlane v damskom veci... XS/S/ niekde dokonca aj M su jej dobre. Hocikde, ved sportove v sportovom, klasicke veci tricka/leginy naozaj vsade od tesca az po st.olivier (tricka som tam na jesen nakupila :D po 4EUR?) . Nohavice zatial mame z detskeho obchodu este, ale to su leginy a rifle, len tak-tak... A inak som prvy krat nakupila aj na bazare, damske veci v jej velkosti, lebo som nevedela ako sa jej co bude pacit/hodit a dopadlo to super... rozhodila som siete a napr. od sestry mojej dostala kopu veci, kedze vytriedila veci, na ktore uz podla nej nema "vek" :D No ale to je ina tema...
CO nekupujem uz, su detske velkosti v detskych oddeleniach, tam pre taketo slecny uz naozaj nic nemaju vacsinou. Myslim, ze v pepcu sa mi podarilo jedno tricko kupit co sa jej este pacilo. A najlepie, ked ide ona aj ocko a spolu nakupuju :D lebo jej sa nieco v obchode paci, ze super/perfektne, neda si povedat, ze to nosti nebude a nakoniec je to tak. Nosit to nebude :D a takto som v tom "nevinne" :D

janicka1988
autor
24. máj 2021

Ďakujem Vám určite si niečo vyberieme 🙂

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moni73
24. máj 2021

Stradivarius u nas s naskokom vedie

gabika0825
28. máj 2021

@janicka1988 ja keď som mala nie 13 ale 15-16 cca tak som chodila do new yorkera, ale ten obchod doteraz mi príde aj cenovo výhodný majú tam rôzne obrázkové trička, aj rifle všetko si tam vie kúpiť. Čiže asi tam by som jej kúpila. Majú tam aj veľa akcii

tomas97
8. jún 2021

@bagre a čo jej neschváliš napríklad? To by má fakt zaujimalo 🤣 ...

tomas97
8. jún 2021

@gabika0825 NY mám veľmi rád, ceny prijateľné a kvalita zodpovedá výpredajovými cenám. Pri 13 ročnom dieťati keď rastie to ani nestihne zničiť. V NY nakupujem tiež veľmi dlho a veľa veci. Tiež odporúčam. Pre dievčatá sa dá kúpiť vela pekného hoci kde.

bagre
9. jún 2021

@tomas97 hlavne vrchné časti - tričká, svetre...

jamajka4
24. júl 2021

Sinsay, gate, Tesco, new yorker, kik, pepco... skus pozriet