Moje male odrastene ma 180cm a 55 kg, kde mam pre neho kupit vetrovku na zimu? Ked mu je vsetko siroke? A v rozumnej cene lebo M mu je kratke a L siroke
Nejde o to, aj by si vybral to nechavam na neho adi tak od 8rokov ale a po obchodoch s nim chodim ja kedze sameho bych ho neposlala, len sme skudali uz aj sportove aj simby a nic, taj chcem poradit kde kto kupuhe lebo chlapa dostat do vela obchodou je problem
Kolega kupoval zvacsa veci cez http://www.long.sk mozno im skuste napisat, ci nepoznaju nejaky vhodny obchod. Maju tam sice veci od 190cm, ale principialne riesia rovnaky problem ako vy...
@erickatt ak chce bundu nic ine mu neostane, iba chodit po obchodoch... v beznej sume odporucime iba bezne obchody ako tu uz pisali, pripadne Spencer (ale neviem ci daco pre 15rocneho bude :/) , skuste aj kabaty v nejakom sportovom prevedeni, tie byvaju zuzene, dlhe a trochu tvarovane aj na chlapov. Treba iba skusat, mozno vyskusat viac strihov a typov bund. My takto nakupujeme 2x do roka, ale na 192cm a vzdy najdeme v priebehu pol dna najneskor a niekolko bund naraz. Opytajte sa predavaciek a tvarte sa pri pytani, akoze tam planujete minut cely majland (potom vas budu spokojnejsie obskakovat :P )
skusat ? my mame problem pri vyske 172 cm ma 50 kg, je tenky jak sliz a na nho uz nie su ziadne velkosti, bud panske co je velke jak vreco,gate siroke v pase ,a uz detske velkosti su male, ja neviem kde tie mamicky nakupuju ale podarilo sa mi tu na MK kupit nohavice aj bundu vo velkosti junior, tu v Ba v nakup.centrach nemaju NIC na jeho postavu 😠 on tiez ze sam si chce vybrat ale ma smolu vsetko je velkee a v detskom malee, tak neviem ale mna nebavi prejst sto obchodov a nic nenajst
Pokusim sa, len at ho nevlacim po 100 obchodoch.jak pravy chlap to neznasa, len nechcem dat za vetrovku 100ecok a ob zas z nej do dalsej zimy vyrastie.
my máme zatiaľ 154cm a 30 kg, ale ako vidím, že to bude problém nadlho .... ach jo. krásny chlapec, ale všetko na ňom visí neskutočne, tiež chodím a hľadám úzke strihy. Tato má 186cm, tak snáď nebude mať ešte viac, lebo to je fakt asi problém vybrať, teda kúpiť niečo na vysokého, ale s pásom o 4 čísla menšie
CaA ma uzke strihy...
Pokusim sa, len at ho nevlacim po 100 obchodoch.jak pravy chlap to neznasa, len nechcem dat za vetrovku 100ecok a ob zas z nej do dalsej zimy vyrastie.
Zdravím, mám tu v ponuke pánsku zimnú khaki bundu , ktorá by chlapcovi mohla byť dobrá, je šitá tak, že nevisí na štíhlejšej postave, ponúkam za 5eur.
ja som kupovala v exisporte pánsku velkosť xxs mali aj väččšie čísla len to som chcela že bola úzučka pre štíhleho a chalana ,ja som ju normálne obliekla ale už nezapla
@erickatt Ahoj no moc ti neporadím, len ťa plne chápem môj syn má 14 rokov a má 53 kg a 182 výšku, takže to je čištá katastrofa, čo mu je dobré na dĺžku je mu zase moc široké. Len dookola chodíme z obchodu do obchodu, už som bola aj v takom stave že hoc aj drahšiu, len nech vyzerá v nej normálne. Zatiaľ sme nenašli. Mimochodom nohu má 45, ja mám tiež 181 cm, muž 187, tak len s hrôzou čakám dokedy bude rásť.
Ak niečo nájdeš daj vedieť, pôjdem aj na koniec sveta.
@erickatt predpokladám, že pri tejto výške už je dosť starý a mohol by si vybrať bundu podľa svojho vkusu sám? 🙂