Dobrý večer, dievčatá! Kto mi pomôže? Súrne potrebujem zohnať túto učebnicu Biológie pre 7. ročník ZŠ (viď foto ale v SLOVENČINE). Stratili sme. Vedeli by ste mi poradiť? Na nete som nenašla, všade všetko vypredané a na dotlač sa nechystá. Ak by ste niektorá vedela poradiť link, poprípade má niekto na predaj, bola by som vám veľmi povďačná. Môže byť aj staršia - to by nevadilo! Prosím, prosím, SÚRNE!!!!!!
@zuzulienocka75 alebo skusit pohladat na bazaroch ( www.bazos.sk www.bazar.sk)
@lulu369 .... ďakujem veľmi pekne za snahu, ale obe stránky majú učebnicu len v maďarčine. Už som písala aj vydavateľovi, zatiaľ sa mi nikto neozval, ale podľa informácii na stránke to vyzerá tak, že "vypredané" a dotlač sa nechystá! ☹
Tak ešte uvidíme, ak sa ozvú... ale nevyzerá to ružovo. ☹
Skúste pozrieť na tejto stránke.
http://www.bux.sk/knihy/301901-biologia-pre-7-r...
Je to ale novšie vydanie.
@lulu369 ... ☹ aj bazoš som celý prebehla a ... nič (tomu sa hovorí smola - našla som len biológiu pre 6. ročník ☹).😢
@janci05 Baby, ste zlaté, ďakujem za záujem.... toto je zas (pre zmenu) iná biológia - ja potrebujem od Uherekovej (na obrázku). 😢😢😕
@zuzulienocka75 A neda sa to pozicat od spoluziakov a prefotit?
Keď stratiť, tak zrovna učebnicu, ktorú nikde nemajú, tomu sa hovorí šťastie. ☹
Ešte idem pozrieť na ten bazar.sk. Baby, držte mi palce.
@zuzulienocka75 A kedy a kde si ju stratila? Mas ju podpisanu?
@eli74 To by sa síce dalo, ale len pre vlastnú potrebu, ale keďže si knižky nekupujú, ale ich dostávajú, tak ich musia na konci školského roku aj vrátiť. Z našej strany by nebol problém to zaplatiť, ale keďže školy majú večný problém s nedostatkom učebníc....., obávam sa, že budeme potrebovať náhradu.
@eli74 ... no ona nie je ani tak moc stratená, ako je komplet zničená.... radšej to nejdem ani opisovať, lebo už mi začína stúpať tlak 😖😲
@zuzulienocka75 komplet znicena? nerozumiem, ale uz si dostala odkaz, kde ju mozno maju.
@zuzulienocka75 Skoly zvyknu mat v archivoch viac kusov... Ja na tvojom mieste poslem dieta za triednou ucitelkou, pripadne ekonomkou/hospodarkou, ktora ma na starosti sklad ucebnic, aby sa ospravedlnilo, ze ju stratilo a poziadalo o druhu.... Tu stratenu samozrejme musi uhradit (cena zvykne byt nizka, najmä ak sa jedna o starsie knihy)
@novana Už mi svitala nádej, ... ale vyzerá to, že ani tam to nepôjde - nie je tam nikde položka na pridanie do košíka a keď si nájdem všetky knižky od Uherekovej, tak mi pri nej ukáže, že nie je skladom. ☹ No, čo už! Ale aj tak veľmi pekne ďakujem!
@zuzulienocka75 Ahoj ja by som to nekomplikovala, tak ako napísala janka257 šla by som za triednou učiteľkou a požiadala by som o novú a tú starú stratenú zničenú by som na konci roka uhradila a je po probléme. Škola musí mať vždy nejaké učebnice naviac.
@zuzulienocka75 , áno, už vidím, píšu, že nie je na sklade ☹
@janka257 S úhradou nie je problém... a vyzerá to tak, že to takto aj budeme musieť zrealizovať. No snaha z mojej strany bola! Ale keď sa nedá, tak sa nedá!
@bubinka68 Už nám asi iné neostáva! 🙂
Dievčatá, ďakujem za rady!
Ešte skúsim zajtra obrúsiť kníhkupectvá, ale veľkú šancu tomu nedávam!
Zavolaj triednej knihy uhradis a dostaneš novú zo skoly.Ako učiteľka ti vravím že týchto kníh je dostatok a školy ich objednávajú a hradí to ministerstvo. Aktuálne týchto učebníc je dosť aspoň nám chodia vždy keď objedname
Tak už ju mám skoro 2 týždne doma. Zohnala som na Bazoši. 🙂
- ešte zháňate?
buly11@centrum.sk
- v prípade záujmu napíšte
@buly11 To bolo ešte minulý rok.... Už sme mali a aj sme odovzdali na konci škol. roka. 🙂😉
@zuzulienocka75 neviem ci ste skusala www.vydavatel.sk maju tam, ze u dodavatela,alebo www.literama.sk