Kde by som zohnala rifle, nohavice na fakt chudé dieťa? Hlavne v páse neskutočne široké. Tepláky ešte stiahne ale rifle otras. Veľkosť 158 momentálne
Lupilu, Palomino, tusim aj HM maju s regulovatelnym pasom, co su vo vnutri pasu take gumicky a daju sa utiahnut. Ja kupujem tie, syn je slížik.
H&M - skinny fit strihov je tam viac - kupovala som pred 3 tyzdnami, v. 152, tiez mame dieta, ktoremu sedi pas z oblecenia o 3-4 velkosti mensieho. https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.030986401...
Ďakujem, pozriem. My tiež kupujeme tie regulovatelne. Len keď musí tu gumičku stiahnuť...nazbiera to hrubú látku na páse. Aj na zadku široké. Ale popozeram, čo ste poslali, dakujem
regulovateľná gumicka zvykne vyť v Lidli a H&M aj väčšie čísla 158 a vyššie
Aj môj syn je chudý a uz som mu prestala kupovat kedze to nema zmysel, chodi bez nich lebo vyzera jak besen
Ja mám chudého syna. V septembri bude prvák, tak sa obzerám po nejakých nohaviciach. Minule som bola v KIK a celkom dobré rifle tam mali. Strih slim, takže celé také úzke a v pase mali regulačnú gumu. A boli úplne mäkké a príjemné na dotyk
Mám doma tiež vychrtlinu. Takko, Reserved - tu už treba skontrolovať strih, zmenili, nie všetko je na chuduckych.
@hipuska kupujem iba rifle na gumičku v páse a tam navliekam ešte gumu podľa pásu.